Keystone logo
College of Law - The University of Tulsa

College of Law - The University of Tulsa

College of Law - The University of Tulsa

Introduktion

The University of Tulsa College of Law, en privat institution med en samlet tilmelding på mindre end 400, giver muligheder juridisk uddannelse til JD, cand.jur fælles grad, og certifikat kandidater til ledelse og akademisk ekspertise.

TU College of Law giver en akademisk stringent, men alligevel rar atmosfære, hvor studerende bliver praksis klar gennem deltagelse i pro bono programmer, prisvindende juridiske tidsskrifter, studenterorganisationer, konkurrencedygtige processpil teams, og en on-campus juridisk klinik. TU College of Law har en lav elev-til-professor ratio, der tilbyder de studerende en meget personlig uddannelse og tilskynde til udvikling af stærke faglige netværk. Eleverne har også adgang til en af ​​de bedste professionelle udviklings- kontorer i nationen, hvis graduate placering satser er konsekvent højere end det nationale gennemsnit.

TU College of Law er stolt af at være vært for et aktivt involveret alumni fællesskab af mere end 6.000, hvoraf mange har udviklet særdeles fornemme karriere som advokater, dommere, lovgivere, ledere Corporate Counsel, og fællesskab. Alumni er involveret med nuværende studerende gennem en række programmer, herunder mentorordningen, der giver praktik og externship muligheder og præsentere foredrag på campus.

The University of Tulsa College of Law tilbyder:

10.5: 1 elev-til-fakultet forholdet En af de mindste lovskoler på US News and World Report Top 100 Jurastudier liste Dedikation til service gennem pro bono programmer, studenterorganisationer og en juridisk klinik En af de laveste undervisning priser i landet blandt privatretlige skoler Garanteret muligheder for praktisk erfaring begynder det første år Førende bæredygtig energi og ressourcer lov og Native American law-programmer

Karriere acceleration er en del af kursusaktiviteter på TU Law. Vores kandidater succeser er unparalleled.Join os! Tulsa Law tilbud 5 forskellige graduate lovgivning og politiske grader, 2 for ikke-jurister (Master of retspraksis) og 3 for advokater (LL.M.):

Cand.jur (LL.M.) - I person undersøgelse TU Laws graduate LL.M pensum fokuserer på energi og naturlige lov ressourcer, olie og gas, miljøret, tribal økonomisk udvikling, indiske (Native American) selvbestemmelse, oprindelige folks rettigheder, og forsvaret af tribal suverænitet.

Master of Retslære - Online Study Med 40 års erfaring i den indiske, energi, naturressourcer og miljø juridisk uddannelse, The University of Tulsa energi og naturressourcer lov pensum inspirerer Master of Retslære i Energy Law (MJEL) Kandidater at undersøge de retlige og politiske strategier for at nå de vigtigste mål for energi pålidelighed, bæredygtige forsyninger af naturressourcer og et sundt miljø.

Karriere Strategier Master Candidate Karriere Strategier

Vellykket Master Degree studerende tage en proaktiv tilgang til deres egen karriere udviklingsstrategi. Hos TU Law, er Master Degree studerende støttet og vejledt med følgende programmer, tjenester og ressourcer til at få de færdigheder, de behøver for at maksimere mulighederne for karriere i løbet af deres embedstid med os:

Career Strategy Services, Ressourcer & Programmer for kandidatstuderende Efter eksamen Energi og indiske lovgivning og politik Jobs (Landsdækkende)

Indlæggelser Masters of Retslære Ansøgningsfrister Forår 2015: December 8, 2014 (Klasser starter 12 januar 2015)

Sommer 2015: 1 maj 2015 (Klasser startdato TBA)

LLM Ansøgningsfrister Forår 2015: 31 oktober 2014

Efterår 2015: April 1, 2015

Der er tre forskellige LLM grader. Vælg hvilken grad du er interesseret i for den relevante indlæggelser processen:

LL.M. i Energi og Naturressourcer Law LL.M. i American Indian & Indigenous Law LL.M. i amerikansk lov om udenlandske advokater

Kom og se os i person! - Tjek venligst Rekruttering Kalender

Placeringer

  • Tulsa

    3125 East Fourth Place, Tulsa

    Spørgsmål