Keystone logo
Touro College Jacob D. Fuchsberg Law Center Cand.jur (LL.M.) i os juridiske undersøgelser
Touro College Jacob D. Fuchsberg Law Center

Cand.jur (LL.M.) i os juridiske undersøgelser

0 Semesters

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Touro s LL.M. program for udenlandske jurister er den tredje ældste sådant program i New York hovedstadsområdet, efter de af Columbia og New York University. Det er en 27-kredit program designet til at give grundstødning i USA retslære, jura og procedure. Programmet er beregnet til at opfylde behovene hos to forskellige grupper:

 • udenlandsk kvalificeret advokater, der bor i USA, der håber at genoptage her de juridiske karriere, de begyndte i udlandet.
 • advokater, der kommer fra udlandet, som søger kendskab til amerikansk lovgivning og juridiske institutioner, så de kan bruge den viden i deres udenlandske juridiske karriere.

Programmet, der lægger vægt på udvikling af analytiske færdigheder, var den første i landet til at tilbyde et forsknings- og skriftligt kursus designet udelukkende til udenlandske advokater samt et kursus afsat specifikt til amerikanske retssystem. Særlige kendetegn i programmet kan nævnes:

 • Valgfri undersøgelse kurser om grundlæggende amerikanske juridiske fag: forfatningsret, ejendom, kontrakter, retsplejeloven og erstatningsret. I disse kurser, er opmærksomheden helliget større sager, men de fleste målinger er kommentarer til loven. I stedet for den traditionelle JD-format, hvor de studerende læse sager og diskutere dem i klassen, er undersøgelsen kurser undervises i forelæsning format. Disse emner er testet på New York bar eksamen. Survey kurser kan være værdifulde for studerende, der ønsker en hurtig fortrolighed med et bestemt område af amerikansk lovgivning.
 • Muligheden for at "audit" et kursus per semester. Revision tillader en studerende at deltage i et kursus uden omkostninger og endda tage den afsluttende eksamen, men naturligvis ikke tæller de kreditter, der er nødvendige for graduering. Revision et kursus per semester over tre semestre kan øge læringsmuligheder med omkring 30%, uden ekstra omkostninger.
 • Studerende, der udmærker sig i LL.M. kan anses for overførsel til JD programmet.
 • Undervisningen er opkrævet på en per-kredit basis.

Program Specifikt

To af tre krævede kurser, Introduktion til US Legal System (3 point) og LL.M. Tutorial (2 point), der tilbydes på 14 søndage. To to-kredit undersøgelse kurser er generelt tilbydes tirsdag eller torsdag aften. Hver kredit svarer til en time af klasse om ugen i en 14-ugers semester. De studerende forventes at studere op til tre timer for hver time af klasse.

Det mindste antal point per semester for deltidsstuderende er syv. Det betyder, at deltidsstuderende kan begynde deres studier med de to nødvendige kurser om søndagen plus en af ​​undersøgelsens kurser på en tirsdag eller torsdag aften. Den deltid program kan strække sig gennem fire semestre. Studerende på fuld tid kan gennemføre programmet i så få som to semestre. Internationale studerende (dem på F-1 studerende visa) er forpligtet til at tage en fuldtids kursus belastning. Studerende, der er fast bosiddende eller amerikanske statsborgere er berettiget til føderale lån.

Indlæggelser

Dette program er for studerende, der har en professionel jurist fra en uddannelsesinstitution uden for USA. Uddannelsesinstitutionen skal være akkrediteret og graden skal opfylde de faglige krav til ind i den lovlige erhverv i det land, hvor institutionen er beliggende.

Studerende optaget til Master of Laws (LL.M.) i amerikanske Retlige Studier for udenlandske jurister program kan begynde lov skole i enten foråret eller efterårssemestret. Undervisningen opkrævet af semestret-time.

Studerende skal fuldføre kravene til og blive tildelt en LL.M. grad inden 24 måneder efter studentereksamen. 24 ud af de 27 point der kræves for LL.M. grad skal være fysisk afsluttet på campus i Touro Law Center i USA.

Krav til ansøgning indeholde:

Godkendte lov skole udskrifter
Alle ansøgere skal have deres lov skole udskrifter evalueret og godkendt af en af ​​de følgende to tjenesteydelser:

Law School Admission Rådets LL.M. Credential Assembly service
662 Penn St. Box 8511
Newtown, PA 18940-8511
USA
Telefon: 215.968.1315
Fax: 215.504.1456
http://lsac.org/llm

World Education Services (WES)
Postadresse
Bowling Green Station
PO Box 5087
New York, NY 10274-5087
USA
Courier Adresse
64 Beaver St, # 146
New York, NY 10004
USA
Telefon: 212.966.6311
Fax: 212.739.6100
www.wes.org

English Proficiency - Test af engelsk som fremmedsprog (TOEFL)

Amerikansk lovgivning undersøgelsen er sprog-intensive, der kræver beherskelse af lange aflæsninger, der bruger lovlige og lå engelsk i både moderne og gammeldags former. Alle ansøgere, for hvem engelsk er ikke deres første sprog skal indsende officielle resultat af Test af engelsk som fremmedsprog (TOEFL). En score nærmer 240 (computer-baseret skala) eller 95 (internet-baseret skala) er ønskelig. Touro Law institution kode er 2902.

TOEFL Services Uddannelsesprøvningstjeneste
PO Box 6151
Princeton, NJ 08541-6151
USA
Telefon: 609.771.7100
TTY: 609.771.7714
Fax: 610.290.8972
www.toefl.org

Kvalifikationer for Adgang til Bar
Foruden en bar undersøgelse, er der tegn, fitness, og andre kvalifikationer for adgang til baren i alle amerikanske jurisdiktion. Ansøgere opfordres til at bestemme kravene til nogen jurisdiktion, hvor de agter at søge optagelse ved at kontakte jurisdiktion. Adresser til alle relevante instanser er tilgængelige via den nationale konference i Bar eksaminatorer.

New York State Board of Law censorer Certificering
Forud for starten af ​​programmet, er alle ansøgere er interesseret i at sidde i baren eksamen opfordres til at opnå certificering af deres berettigelse fra New York State Board of Law eksaminatorer. Afslutning af en LL.M. program garanterer ikke adgang til baren eksamen. Berettigelse styres delvist af karakteren af ​​forudgående juridisk undersøgelse. For mere information, kontakt:
The New York State Board of Law Undersøgere
Corporate Plaza, Bygning 3
254 Washington Avenue Extension
Albany, NY 12203-5195
USA
Telefon: 518.453.5990
Fax: 518.452.5729
www.nybarexam.org

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • LL.M. i amerikansk lov
  • Columbia, USA
 • LLM i amerikansk lov
  • Sacramento, USA
 • LL.M. for udenlandske uddannede advokater
  • Philadelphia, USA