Keystone logo
Thomas Jefferson School of Law

Thomas Jefferson School of Law

Thomas Jefferson School of Law

Introduktion

Velkommen

Vores mission er at give en enestående juridisk uddannelse til et internationalt baseret, forskelligartet studerende organ. Mens vores bolig-JD-program har eksisteret i årtier, er vores online kandidatprogrammer et af de længste stående advokatskoler online-masterprogrammer i verden. Vi har været online siden 2008.

OM OS

Thomas Jefferson School of Law 's Graduate Programs stræber efter den højeste ekspertise. Thomas Jefferson er kendt for vores meget tilgængelige fakultet i verdensklasse.

ACADEMICS

Intellektuelle, markante, omfattende og forskelligartede akademiske program Thomas Jefferson School of Law innovative online kandidatprogrammer [Master's of Law (LLM) og Master's of Science of Law (MSL)] har nogle af følgende funktioner:

  1. Koncentrer dig på et af følgende områder: Skat, finansielle tjenester og formuestyring eller økonomisk overholdelse og risikostyring
  2. 100% online
  3. Tilbydes gennem Californien akkrediteret advokatskole med tiltrædelse af alle kandidatuddannelser af Californien's Bar Examiners
  4. Fås til advokater og ikke-advokater

Der er også to (2) bolig-LLM-programmer til rådighed - LLM i amerikanske juridiske studier og LLM i praksisfærdigheder . Disse programmer er tilgængelige for alle, der allerede har en JD / LLB (eller tilsvarende) grad. De er beboede i vores smukke bygning i centrum af San Diego, CA, hvor du får personlig opmærksomhed i dine studier.

Studerende i vores LLM i praksisfærdigheder er studerende, der bare vil specialisere sig eller finpudse deres færdigheder inden for en bestemt lovfaktor.

For dem med en JD / LLB (eller tilsvarende) grad og LLM grad er Thomas Jefferson stolt af at tilbyde en 100% online doktorgrad i retsvidenskab (JSD). Dette fem (5) årige program er en fantastisk tilføjelse til din juridiske karriere, hvilket hjælper dig fremad og giver dig en fordel i at fremme din karriere. Arbejder du med et team af opmærksomme professorer, vil du undersøge og forsvare et speciale, i sidste ende komme væk med en indgående viden om et emne, du vælger. Dette er et meget konkurrencepræget program med overførselskreditter tilgængelige fra din LLM.

For mere information, udfyld en formular eller kontakt optagelser @ TJSL Edu, og vi vil med glæde diskutere alle disse programmer yderligere med dig.

Placeringer

  • San Diego

    Thomas Jefferson School of Law, 701 B Street, Suite 110, CA 92101, San Diego

    Spørgsmål