Keystone logo
The University of Law Postgraduate Programmes PGDip Juridisk teknologi - Fuldtid
The University of Law Postgraduate Programmes

PGDip Juridisk teknologi - Fuldtid

35 Weeks

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Sep 2024

GBP 11.700 *

Fjernundervisning, På campus

* £7.000 Indenrigs, London, £6.350 Indenrigs, Ikke-London, £9.350 International, London, £8.000 International, Ikke-London, £6.350 Online

Introduktion

Vores PGDip i juridisk teknologi er tilgængelig for både jura og ikke-juridiske kandidater, hvilket giver dig et indblik i dette hastigt udviklende område. Du vil lære det grundlæggende i denne spændende og ofte disruptive teknologi i en juridisk kontekst og den regulering, der er ved at blive dannet omkring den.

PGDip Juridisk teknologi - Fuldtid

Postgraduate Diploma og Postgraduate Certificate in Legal Technology er innovative, fleksible programmer designet til jura- og ikke-juridiske kandidater, der gerne vil opnå væsentlig dybdegående viden om juridisk teknologi uden at gennemføre en fuld kandidatuddannelse.

Juridisk teknologi-fokuseret

Et fleksibelt program for kandidater til at få væsentlig dybdegående viden om juridisk teknologi i den virkelige verden uden at skulle gennemføre en afhandling.

Fleksibelt studie

Programstrukturen er meget fleksibel. Du kan designe din egen uddannelse Pathway , der passer til dig og opfylder dine karrieremål, hvad end de måtte være.

Undervist af fageksperter

Undervist af en kombination af tidligere og nuværende praktikere, såvel som forsknings- og undervisningsakademikere, der er fokuseret på juridisk praksis, ikke kun teori.

Kursusdetaljer

PG Dip in Legal Technology er et fagligt kursus designet til at fremme dine færdigheder inden for det mangfoldige og hurtigt bevægende område af teknologier, der påvirker den juridiske sektor. Designet til at forbedre dine færdigheder til fremtiden for advokatbranchen, fokuserer disse kurser specifikt på at udvikle en dybdegående viden om juridisk teknologi og hvordan det juridiske landskab bliver ændret af teknologi. Uanset om du ønsker at gøre fremskridt inden for din eksisterende virksomhed, har planer om at skabe din egen start-up eller blot ønsker at vide mere om, hvordan teknologien ændrer det juridiske landskab, vil disse programmer give dig viden til at hjælpe dig med at nå dine ambitioner.

Når du studerer PG Dip eller PG Cert Legal Technology hos os, vil du:

 • Vær på forkant med konkurrenterne ved at få indsigt i den seneste indsigt i dette nye og hurtigt udviklende område.
 • Bliv undervist af fageksperter, tidligere og nuværende praktikere og forsknings- og undervisningsfokuserede akademikere.
 • Fokus på juridisk praksis, ikke kun teori.
 • Drag fordel af strategiske partnerskaber med firmaer, regulatorer og akkrediteringsorganer.
 • Forbedre din beskæftigelsesegnethed ved at opnå vigtige overførbare færdigheder og kortlægge din karriere med vores karriereteam.

Det prisforbundne modul for begge programmer (kunstig intelligens og blockchain i jura) vil overveje, hvordan disruptive teknologier medfører et fundamentalt skift i beslutningstagning og former en ny normal i juridisk praksis. Modulet vil se på de to nøgleteknologier, der letter denne ændring: kunstig intelligens og blockchain. Dette modul giver dig mulighed for at blive praktisk med teknologien, udforske, hvordan den fungerer, samt de juridiske og regulatoriske problemer, dens brug giver.

Ud over en generel introduktion til programmet er der en to-ugers introduktion, der dækker hovedprincipperne i det engelske retssystem. Dette er obligatorisk for studerende med en ikke-juridisk baggrund.

Kursuskrav

UK Adgangskrav

 • Studerende skal have en britisk bachelorgrad i ethvert emne på 2:2 eller derover eller en tilsvarende kvalifikation.

Engelsk sprogkrav for ansøgere, hvis første sprog ikke er engelsk

 • Et engelsk sprogniveau svarende til IELTS 6.5 eller derover, med et minimum på 6.0 i hver komponent.

Kursusstruktur

Award-linked modul

 • Kunstig intelligens og blockchain i jura

Valgfrie moduler

PG Dip-studerende kan vælge tre fra listen over valgfrie moduler*, som inkluderer moduler som:

 • Corporate Governance og Disruptive Technology
 • Cyberlove (lovene om data og digitale aktiver)
 • Teknoetik i jura
 • Tingenes internet

*Alle valgfrie moduler afhænger af tilgængelighed.

Kursusinformation

Vurdering

Moduler vurderes ved en tre-timers uset skriftlig eksamen eller 4.500 ord kursusopgave.

Deltagelse på en af vores britiske campusser (eller et godkendt oversøisk center efter forudgående aftale) er påkrævet til alle eksamener, herunder til online-studier. Standard campus placering for online studier er London.

Struktur

Dette kursus har en innovativ fleksibel struktur med specifikke vurderinger, der er befordrende for effektiv læring.

Hvordan man ansøger

 • Du kan ansøge om dette kursus direkte hos universitetet.

Om skolen

Spørgsmål