Keystone logo
The University of Law Postgraduate Programmes LLM-mægling og alternativ tvistbilæggelse - deltid
The University of Law Postgraduate Programmes

LLM-mægling og alternativ tvistbilæggelse - deltid

24 Months

Engelsk

Deltid

Request application deadline

Sep 2024

GBP 18.500 *

Fjernundervisning, På campus

* £10.500 Indenrigs, London; £9.500 Indenlandsk, Ikke-London; £14.000 International, London; £12.000 International, ikke-London; £9.500 online

Introduktion

Vores LLM'er fra vores nye Master's in Law suite af programmer er designet til jura og ikke-juridiske kandidater, der ønsker at udforske den praktiske anvendelse af et bestemt specialområde af loven. Studer ansigt til ansigt eller online.

LLM-mægling og alternativ tvistbilæggelse - deltid

En Master of Laws (LLM) er en postgraduate grad designet til at forbedre din akademiske juridiske viden, især med fokus på specifikke interesseområder. Kurset er specielt designet til jura- og ikke-juridiske kandidater, der ønsker at opnå en kandidatuddannelse i jura og samtidig udvikle et indgående kendskab til forskellige mæglings- og voldgiftsteknikker og -praksis.

Loven i sammenhæng

Få væsentlig dybdegående viden og indsigt i dit valgte retsområde og forstå vigtigheden af juridiske regler, som de anvendes i den virkelige verden.

Fleksibelt studie

Programstrukturen er meget fleksibel. Du kan designe din egen uddannelse Pathway , der passer til dig og opfylder dine karrieremål, hvad end de måtte være.

Undervist af fageksperter

Undervist af en kombination af tidligere og nuværende praktikere, såvel som forsknings- og undervisningsakademikere, der er fokuseret på juridisk praksis, ikke kun teori.

Kursusstruktur

Vilkår 1-4 (deltid)

To-ugers introduktion: For ikke-jurastuderende inkluderer dette en obligatorisk introduktion til loven i England og Wales, som skal afsluttes, før du påbegynder dine første moduler.

Du vil fuldføre:

 • Mægling og alternativ tvistbilæggelse**
 • Civile og straffesager**
 • Undervisning i forskningsmetoder (sessioner i termin 1-4)

Du kan derefter vælge to fra listen over valgfrie moduler*, som omfatter moduler som:

 • Advokatvirksomhed og advokatfærdigheder**
 • International voldgift

*Alle valgfrie moduler afhænger af tilgængelighed.

**Hvis du opnår 55% eller derover i disse tre moduler og fuldfører dit kandidatprogram, vil du blive fritaget fra universitetets BPC-udvælgelsesarrangement.

Vilkår 5 og 6 (deltid)

 • Afhandling i mægling og alternativ tvistbilæggelse

Kursusinformation

Vurdering

Moduler vurderes ved en tre-timers uset skriftlig eksamen eller 4.500 ord kursusopgave.

Deltagelse på en af vores britiske campusser (eller et godkendt oversøisk center efter forudgående aftale) er påkrævet til alle eksamener, herunder til online-studier.

Standard campus placering for online studier er London.

Afhandlingsmodulet vil blive bedømt ved aflevering af en afhandling (15.000 ord) og giver mulighed for en vedvarende, dybdegående og intensiv undersøgelse af og refleksion over et specialistområde mægling og alternativ tvistbilæggelse.

Struktur

Dette kursus har en innovativ fleksibel struktur med specifikke vurderinger, der er befordrende for effektiv læring.

Kursusdetaljer

Vi har designet vores LLM i mægling og alternativ tvistløsning til at være et praktisk, praktisk kursus, som realistisk simulerer mæglings- og forhandlingsscenarier, så du kan udvikle de færdigheder, der kræves i praksis. Ved at bruge indsigten fra vores erfarne professionelle vejledere får du chancen for at få førstehåndsrådgivning og støtte til fuldt ud at forstå de nuancer og færdigheder, der kræves for at opnå gunstige resultater under tvistbilæggelse.

Når du studerer LLM-mægling og alternativ tvistløsning hos os, vil du:

 • Bliv undervist af fageksperter, tidligere og nuværende praktikere og forsknings- og undervisningsfokuserede akademikere.
 • Fokus på juridisk praksis, ikke kun teori.
 • Drag fordel af strategiske partnerskaber med firmaer, regulatorer og akkrediteringsorganer.
 • Lær om juridisk teknologi ved at vælge at studere moduler i juridisk teknologi.
 • Forbedre din beskæftigelsesegnethed ved at opnå vigtige overførbare færdigheder og kortlægge din karriere med vores karriereteam.

Det prisforbundne modul for dette program (mægling og alternativ tvistbilæggelse) vil også give mulighed for at få indgående kendskab til mægling og alternativ tvistbilæggelsesfærdigheder; kernekompetencer, der hurtigt bliver mere eftertragtede og er en stadig vigtigere del af det juridiske landskab.

Ud over en generel introduktion til programmet er der en to-ugers introduktion, der dækker hovedprincipperne i det engelske retssystem. Dette er obligatorisk for ikke-jurastuderende, men også åbent for jurastuderende, der ønsker en genopfriskning i de grundlæggende principper i loven i England og Wales. Dette ville være nyttigt for enhver studerende, der har taget en betydelig pause fra juridisk uddannelse.

For at hjælpe med at forberede dig til din afhandling vil du studere en række obligatoriske og yderligere valgfrie forskningsmetodetræningssessioner i dine første terminer.

Bemærk venligst, at på grund af hjemmekontorets regler har studerende, der kræver et Student Route-visum for at studere hos os, ikke tilladt at studere online og kan kun vælge ansigt-til-ansigt underviste moduler.

Kursuskrav

Studerende skal have en britisk bachelorgrad i ethvert emne på 2:2 eller derover eller tilsvarende kvalifikationer. Ikke-jurastuderende skal gennemføre en obligatorisk to-ugers introduktion, der dækker nøgleprincipperne i det engelske juridiske system, medmindre de kan bevise en vellykket gennemførelse af en LLB (eller tilsvarende) eller minimum 3 juridiske moduler til en værdi af mindst 80 QCF-point, som skal omfatte - engelsk retssystem, aftaleret og erstatningsret.

Hvordan man ansøger

 • Du kan ansøge om dette kursus direkte hos universitetet.
 • Dette kursus kan ikke vælges til at studere sammen med vores Legal Practice Couse (LPC).

Bemærk venligst: Vores Hong Kong-kurser er endnu ikke åbne for ansøgninger. Hvis du er interesseret i at finde ud af mere om at studere i Hong Kong, bedes du registrere din interesse i dag.

Om skolen

Spørgsmål