Keystone logo
The University of Law Postgraduate Programmes LLM i insolvensret - deltid
The University of Law Postgraduate Programmes

LLM i insolvensret - deltid

London, Det Forenede Kongerige

24 Months

Engelsk

Deltid

Request application deadline

Sep 2024

GBP 18.500 *

Fjernundervisning, På campus

* £12.500 indenrigs, London; £11.350 indenrigs, ikke-London; £17.500 internationalt, London; £15.100 internationalt, ikke-London; £11.350 online

Introduktion

Vores LLM'er fra vores nye Master's in Law-serie er designet til juridiske og ikke-juridiske kandidater, der ønsker at udforske den praktiske anvendelse af et bestemt, specialiseret område af loven. Studer ansigt til ansigt eller online.

LLM i insolvensret

En Master of Laws (LLM) i insolvensret* er en postgraduat uddannelse, der er designet til jurister og ikke-jurister, som ønsker at forbedre deres akademiske juridiske viden. Denne internationalt anerkendte masteruddannelse giver dig færdighederne til at gøre fremskridt inden for insolvensret og kan åbne op Pathways for en karriere som advokat, solicitor, insolvensadvokat, gældskonsulent, finansiel rådgiver og meget mere.

Detaljer om kurset

LLM-uddannelsen i insolvensret er et innovativt og fleksibelt program, der giver dig indgående kendskab til insolvensret i praksis. Du vil udforske de grundlæggende principper for insolvenslovgivning i Storbritannien sammen med redning af virksomheder, udenretslige workouts og grænseoverskridende insolvens. I løbet af dette modul vil du også komme til at undersøge emner som adgang til finansiering (kapitalmarkeder og kreditmarkeder), prioritet ved insolvens, bestyrelsesmedlemmers pligter, medarbejderrettigheder, navigering i konkurrerende interessenters interesser i nødlidende scenarier, statsgæld og finanskriser.

Når du studerer LLM Insolvency Law hos os, vil du:

 • Blive undervist af fageksperter, tidligere og nuværende praktikere og akademikere med fokus på forskning og undervisning.
 • Undersøge og kritisk evaluere de vigtigste teorier, begreber og principper inden for insolvenslovgivning i Storbritannien samt redning og reorganisering af virksomheder.
 • Lær om den kontekst, som insolvenslovgivningen fungerer i, og hvordan den spiller sammen med andre områder som økonomi og politik.
 • Demonstrere bedste praksis og svar på problematiske scenarier ved hjælp af sunde ræsonnementer og argumenter
 • Drage fordel af strategiske partnerskaber med virksomheder, tilsynsmyndigheder og akkrediteringsorganer, som informerer vores programudvikling.
 • Forbedr din beskæftigelsesegnethed ved at få vigtige overførbare færdigheder og kortlæg din karriere med vores karriereteam.
 • Styrk dit netværk - kom i kontakt med andre studerende, undervisere og branchefolk på internationalt plan, og opsøg muligheder for fremtidige praktikophold og jobmuligheder.
 • Øg dit indtjeningspotentiale - 2020 Graduate Labour Market Statistics viste, at postgraduates i gennemsnit tjener 7.000 pund mere end deres kolleger med en akademisk uddannelse.
 • Kom foran konkurrenterne - få dybdegående viden om dit interesseområde og bliv ekspert på området, hvilket vil give dig en konkurrencemæssig fordel på jobmarkedet.
 • 94% af kandidatstuderende i beskæftigelse var i højt kvalificerede erhverv 15 måneder efter endt uddannelse (2019/20 Graduate Outcomes data).
 • Forbered dig på fremtiden inden for juridisk teknologi - studer moduler i juridisk teknologi, og få indsigt i dette nye juridiske område.

Bemærk venligst, at studerende, der har brug for et Student Route-visum for at studere hos os, på grund af indenrigsministeriets regler ikke har tilladelse til at studere online og kun kan vælge undervisningsmoduler med fysisk fremmøde.

Krav til kurset

Studerende skal have en britisk bachelorgrad i et hvilket som helst fag på 2:2 eller derover eller tilsvarende kvalifikationer. Studerende, der ikke er jurister, skal gennemføre en obligatorisk to-ugers introduktion, der dækker nøgleprincipperne i det engelske retssystem, medmindre de kan bevise en vellykket afslutning af en LLB (eller tilsvarende) eller mindst 3 juridiske moduler til en værdi af mindst 80 QCF-point, som skal omfatte - engelsk retssystem, kontraktret og erstatningsret.

Kursusstruktur

Semester 1-4 (deltid)

Ud over en generel introduktion til programmet er der en to-ugers introduktion, der dækker nøgleprincipperne i det engelske retssystem. Dette er obligatorisk for ikke-jurastuderende, men også åbent for studerende, der ønsker en genopfriskning af de grundlæggende elementer i loven i England og Wales. Det vil være nyttigt for enhver studerende, der har taget en længere pause fra sin juridiske uddannelse.

Obligatoriske moduler omfatter:

 • Insolvensret
 • Træning i forskningsmetoder, der hjælper dig med at forberede din afhandling

Derefter kan du vælge tre* fra listen over valgfrie moduler, som omfatter moduler som f.eks:

 • Bankvirksomhed og gældsfinansiering
 • International finansret
 • International erhvervsret

*Alle valgfrie moduler er afhængige af tilgængelighed.

Term 5 & 6 (deltid)

 • Afhandling i insolvensret.

Information om kurset

Vurdering

Modulerne bedømmes ved en tre timers skriftlig eksamen, der ikke kan ses, eller en kursusopgave på 4.500 ord.

Alle vurderinger foretages online.

Afhandlingsmodulet vurderes ved indlevering af en afhandling (15.000 ord) og giver mulighed for vedvarende, dybtgående og intensiv undersøgelse af og refleksion over et specialområde inden for insolvensret.

struktur

Kurset har en innovativ og fleksibel struktur med specifikke evalueringer, der bidrager til effektiv læring.

Tilgangen til læring og undervisning i Master of Laws-programmerne er overvejende elevcentreret. Hvert undervisningsmodul er opdelt i et antal enheder, som præsenteres ved hjælp af tilgangen Forbered, Engager, Konsolider.

Forberedelse: Dette repræsenterer alt det arbejde, den studerende skal udføre, før han/hun deltager i den relevante workshop. Traditionelt forelæsningsindhold vil blive præsenteret i korte bidder på ca. 10 minutter for bedre at engagere den moderne studerende. Vejledt selvstændig research og læsning forventes som en del af den studerendes forberedelse.

Engage: Dette repræsenterer det interaktive element i enheden. Det kan være en face-to-face workshop, en synkron online workshop eller en asynkron online aktivitet.

Consolidate: Dette er den sidste del af enheden og kan bruges af de studerende til at tjekke deres forståelse af enheden umiddelbart efter deres Engage-aktivitet eller som en del af deres repetition til modulet eller begge dele.

Om skolen

Spørgsmål