Keystone logo
The University of Law Postgraduate Programmes LLM Banking og Gældsfinansiering - Deltid
The University of Law Postgraduate Programmes

LLM Banking og Gældsfinansiering - Deltid

24 Months

Engelsk

Deltid

Request application deadline

Sep 2024

GBP 18.500 *

Fjernundervisning, På campus

* Storbritannien - £10.500 London, £9.500 Ikke London. International - £14.000 London, £12.000 Ikke London

Introduktion

Vores LLM'er fra vores nye Master's in Law suite af programmer er designet til jura og ikke-juridiske kandidater, der ønsker at udforske den praktiske anvendelse af et bestemt, specialiseret område af loven. Studer ansigt til ansigt eller online.

LLM Banking og Debt Finance

En Master of Laws (LLM) Banking and Debt Finance er en postgraduate grad designet til at forbedre din akademiske juridiske viden, især med fokus på specifikke interesseområder. Specielt designet til jura- og ikke-juridiske kandidater, der ønsker at opnå en kandidatuddannelse i jura, vil dette kursus give dig færdigheder til at forbedre din karriere inden for bank eller finans.

Kursuskrav

Studerende skal have en britisk bachelorgrad i ethvert emne på 2:2 eller derover eller tilsvarende kvalifikationer. Ikke-jurastuderende skal gennemføre en obligatorisk to-ugers introduktion, der dækker nøgleprincipperne i det engelske juridiske system, medmindre de kan bevise en vellykket gennemførelse af en LLB (eller tilsvarende) eller minimum 3 juridiske moduler til en værdi af mindst 80 QCF-point, som skal omfatte - engelsk retssystem, aftaleret og erstatningsret.

Kursusstruktur

Vilkår 1-4 (deltid)

To-ugers introduktion: For ikke-jurastuderende inkluderer dette en obligatorisk introduktion til loven i England og Wales, som skal afsluttes, før du påbegynder dine første moduler.

Du vil fuldføre:

 • Bank og gældsfinansiering
 • Undervisning i forskningsmetoder (sessioner i termin 1-4)

Du kan derefter vælge tre* fra listen over valgfrie moduler, som omfatter moduler som:

 • Overholdelse og regulering
 • Økonomi, regnskab og risikostyring
 • Corporate Governance i praksis

*Alle valgfrie moduler afhænger af tilgængelighed.

Vilkår 5 og 6 (deltid)

 • Afhandling i Bank og Gældsfinansiering

Kursusdetaljer

LLM Banking and Debt Finance er et innovativt, fleksibelt program, der vil give dig et indgående kendskab til bank- og gældsfinansiering i praksis, herunder en evne til at anvende komplekse juridiske regler på problemer i den virkelige verden. Du får mulighed for at udforske reguleringen af banker med fokus på risikostyring samt forholdet mellem banker og deres kunder under engelsk lov.

Når du studerer LLM Banking and Debt Finance hos os, vil du:

 • Bliv undervist af fageksperter, tidligere og nuværende praktikere og forsknings- og undervisningsfokuserede akademikere.
 • Fokus på juridisk praksis, ikke kun teori.
 • Drag fordel af strategiske partnerskaber med firmaer, regulatorer og akkrediteringsorganer.
 • Lær om juridisk teknologi ved at vælge at studere moduler i juridisk teknologi.
 • Forbedre din beskæftigelsesegnethed ved at opnå vigtige overførbare færdigheder og kortlægge din karriere med vores karriereteam.

Ud over en generel introduktion til programmet er der en to-ugers introduktion, der dækker nøgleprincipperne i det engelske retssystem. Dette er obligatorisk for ikke-jurastuderende, men også åbent for studerende, der ønsker en genopfriskning af de grundlæggende principper i loven i England og Wales. Dette ville være nyttigt for enhver studerende, der har taget en betydelig pause fra juridisk uddannelse.

For at hjælpe med at forberede dig til din afhandling vil du studere en række obligatoriske og yderligere valgfrie forskningsmetodetræningssessioner i dine første terminer.

Bemærk venligst, at på grund af hjemmekontorets regler har studerende, der kræver et Studenterute-visum for at studere hos os, ikke tilladt at studere online og kan kun vælge ansigt-til-ansigt underviste moduler.

Kursusinformation

Vurdering

Moduler vurderes ved en tre-timers uset skriftlig eksamen eller 4.500 ord kursusopgave.

Deltagelse på et af vores britiske campusser (eller et godkendt oversøisk center efter forudgående aftale) er påkrævet til alle eksamener, inklusive til online-studier.

Standard campus placering for online studier er London.

Afhandlingsmodulet vil blive bedømt ved aflevering af et speciale (15.000 ord) og giver mulighed for en vedvarende, dybdegående og intensiv undersøgelse af og refleksion over et specialistområde inden for bank- og gældsfinansiering.

Struktur

Kurset har en innovativ fleksibel struktur med specifikke vurderinger, der er befordrende for effektiv læring.

Om skolen

Spørgsmål