Keystone logo
The University of Edinburgh

The University of Edinburgh

The University of Edinburgh

Introduktion

University of Edinburgh er i øjeblikket rangeret som 16. i verden i QS World University Rankings 2022.

College of Medicine and Veterinary Medicine består af to skoler. Disse er Edinburgh Medical School og Royal (Dick) School of Veterinary Studies.

Sammen danner vi en unik gruppe i Storbritannien, hvor dyrlæger, læger og biomedicinske forskere arbejder sammen og studerer de almindelige årsager til sygdom, der påvirker vores befolkning. Vores campusser, vores struktur og tilrettelæggelse af vores grader sikrer, at vi har folk fra Royal (Dick) School of Veterinary Studies og Edinburgh Medical School, der trækker den samme luft, designer projekter sammen og underviser i deres specialområder.

Royal (Dick) School of alt = "Veterinærstudier

Den højest rangerede veterinærskole i Storbritannien i Research Excellence Framework 2014, The Royal (Dick) School of alt = "Veterinærstudier er verdens førende inden for veterinæruddannelse, forskning og praksis. Vi leverer fremragende veterinæruddannelse ved hjælp af en prisvindende pensum, innovative undervisningsmetoder og et tværfagligt miljø.Vi blev placeret først blandt de syv britiske veterinærskoler med hensyn til forskningskvalitet i 2008 Research Assessment Exercises, hvilket bekræfter skolens fremragende internationale ry. Vores kliniske tjenester - Hospital for Small Animals og Large Animal Practice - er blandt de mest indflydelsesrige centre for klinisk pleje i Storbritannien.

Edinburgh Medical School

Edinburgh Medical School er vært for tre dekaner. Disse er biomedicinske videnskaber, kliniske videnskaber og molekylære, genetiske og befolkningssundhedsvidenskaber.

Undervisning til MBChB -programmet og andre biomedicinske kandidater og kandidatuddannelser finder sted på tværs af de tre dekaner. Ved at bringe de rigtige individer sammen, både kliniske og ikke-kliniske, katalyserer og skaber vi muligheder for at udvikle spændende arbejde, der gør en forskel i menneskers liv. Edinburgh Medical School leverer en førsteklasses uddannelse i førsteklasses faciliteter af spændte mennesker, der er på forkant.

Vi tilbyder en fremragende oplevelse i et miljø, hvor forskning værnes og retsforfølges. Forskning er en vigtig komponent i hver elevs liv som et middel til at forstå en tankegang, der vil udstyre dem til at levere positiv forandring for menneskeheden.

Edinburgh Medical School: Biomedicinsk videnskab

Biomedicinsk videnskab udfører banebrydende forskning og er vært for Center for Kognitive og Neurale Systemer, Center for Integrativ Fysiologi, Center for Neuroregeneration og Division of Infection and Pathway Medicine.

Vi bidrager også til tværfaglig forskning med disse tilknyttede centre: Edinburgh Infectious Diseases, Edinburgh Neuroscience, Muir Maxwell Epilepsi Center, Patrick Wild Center og Pharmacology, Toxicology and Therapeutics.

Forskningstemaer inden for dekanatet omfatter:

  • Gener og udvikling
  • Membranbiologi
  • Neurale kontrolsystemer
  • Kognition, læring og synaptisk plasticitet
  • neurofarmakologi
  • Grundlæggende og klinisk virologi
  • Bakteriel patogenese og kemoterapi

Også inden for dekanatet er Biomedical Teaching Organization (BMTO), som spiller en afgørende rolle i administrationen, koordineringen og implementeringen af bachelorundervisning.

BMTO er ansvarlig for BSc Medical Sciences -programmet sammen med adskillige Honours -programmer i biologiske videnskaber, medicinske videnskaber og alt = "Veterinærvidenskab plus fjorten biomedicinske videnskabskurser for studerende.

Edinburgh Medical School: Clinical Sciences

Med en langvarig international forskningsprofil er Clinical Sciences vært for Centre for Cardiovascular Sciences, Center for Clinical Brain Sciences, Center for Inflammation Research, Center for Regenerative Medicine, Center for Reproductive Health, Edinburgh Postgraduate Dental Institute og Division af sundhedsvidenskab.

I den seneste britiske forskningsvurderingsøvelse blev klinisk medicin bedømt som top ud af 28 indsendelser i hele Storbritannien.

Dekanatet er hovedsageligt baseret i Little France.

I Little France har kanslerens bygning, Queen's Medical Research Institute og Center for Regenerative Medicine de nyeste undervisnings- og forskningsfaciliteter ved siden af Edinburgh Royal Infirmary og den biomedicinske forskningspark, Edinburgh BioQuarter.

Andre Deanery -steder er Edinburgh Sick Children's Hospital, Western General Hospital, Royal Edinburgh Hospital og Lauriston Place.

Edinburgh Medical School: Molekylær, genetisk og befolknings sundhedsvidenskab

Molekylær, genetisk og befolknings sundhedsvidenskab omfatter MRC Institute of Genetics and Molecular Medicine, Usher Institute of Population Health Sciences and Informatics, Edinburgh Clinical Trials Unit og Division of Pathology.

MRC Institute of Genetics and Molecular Medicine omfatter MRC Human Genetics Unit, Edinburgh Cancer Research Center og Center for Genomics and Experimental Medicine.

Usher Institute of Population Health Sciences and Informatics omfatter Center for Population Health Sciences, Center for Medical Informatics og Center for Global Health Research.

Dekanatet er også vært for Edinburgh Clinical Trials Unit (ECTU), som for nylig var fuld registrering ved UK Clinical Research Consortium og blev tildelt MRC kliniske forsøgs metodologiknude og status for patologi.

Visumkrav

Ranglister

Placeringer

  • Old College, South Bridge, Edinburgh, EH8 9YL, Edinburgh

Spørgsmål