Keystone logo
© Moritz College of Law
The Ohio State University Moritz College of Law

The Ohio State University Moritz College of Law

The Ohio State University Moritz College of Law

Introduktion

The Ohio State University Moritz College of Law er en integreret del af en af verdens store uddannelsesinstitutioner. Grundlagt i 1891 og konsekvent den toprangerede juraskole i staten Ohio, er Moritz College of Law vokset til en af landets fremtrædende offentlige lovskoler og en af de mest respekterede juraskoler i verden.

Grundlagt i 1891 og konsekvent den toprangerede juraskole i staten Ohio, er Moritz College of Law vokset til en af landets fremtrædende offentlige lovskoler og en af de mest respekterede juraskoler i verden.

Et kollegialt fællesskab på cirka 570 studerende og mere end 50 fakultetsmedlemmer, Moritz er kendt for sit stringente akademiske program, den banebrydende forskning fra dets verdensklasse fakultet, et dybt engagement i undervisning og professionel træning og udvikling af fremtidige ledere.

Kollegiets mere end 11.000 alumner er centrale for dets nationale omdømme. Kandidater omfatter dommere ved Højesteret i Ohio, føderale appel- og distriktsdommere, amerikanske senatorer, amerikanske repræsentanter, guvernører, administrerende partnere i advokatfirmaer af alle størrelser, administrerende direktører for Fortune 500-selskaber, professorer ved juraskoler over hele landet, og fremtrædende advokater i privat praksis, offentlig tjeneste og advokatfirmaer af offentlig interesse.

Moritz College of Law er en integreret del af Ohio State University, et af de bedste og største offentlige universiteter i USA. Ohio State University er også blevet udvalgt blandt USA's bedste offentlige universitetscampusser. Ohio State University er nationalt kendt for sit college-fodboldhold, Buckeyes.

Moritz College of Laws missioner

  • Vi søger at lære eleverne strenge analytiske færdigheder, hjælpe dem med at udvikle deres forståelse af loven og den juridiske proces og forbedre deres professionelle dømmekraft gennem et dynamisk og innovativt læringsmiljø med det mål, at de bliver fremragende juridiske fagfolk udstyret til at hjælpe og forbedre samfundet.
  • Tilbyde indsigt i lovens og juridiske institutioners indvirkning på enkeltpersoner og lokalsamfund og gå ind for lovændringer, der forbedrer menneskers og samfunds velfærd.
  • Bidrag med ekspertise i de offentlige samtaler og initiativer, der fører til forbedring af loven og retsplejen i Ohio, nationen og verden.

Placeringer

  • Columbus

    Michael E. Moritz College of Law 55 West 12th Avenue, Drinko Hall Columbus, OH 43210-1391, 43210, Columbus

    Spørgsmål