Keystone logo
The Hebrew University of Jerusalem LL.M. i international lov og menneskerettigheder
The Hebrew University of Jerusalem

LL.M. i international lov og menneskerettigheder

0 Semesters

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

LL.M. i international lov og menneskerettigheder

LL.M-programmet i Menneskerettigheder og International Law tilbyder en rig, avanceret studie på områder, der udgør en vigtig del af HULs mangeårige omdømme af akademisk ekspertise, hvor HUL er et centrum for international aktivitet.

Programmet giver eleverne en bred vifte af specialiserede kurser inden for de vigtigste områder inden for international ret - internationale organisationer, konfliktløsning, krigslovgivning, indvandringslovgivning, international strafferet mv. - og på nøgleområder inden for menneskerettighedslovgivning - herunder multikulturalisme, menneskerettigheder og terrorbekæmpelse og overgangsretfærdighed.

Leveret af et stærkt fakultet, der består af top akademikere og praktikere, herunder tidligere og nuværende juridiske rådgivere til internationale organisationer, medlemmer af internationale ekspertorganer, regering og ngo-advokater som FN og ICRC og førende akademikere fra Israel og i udlandet (herunder Prof. Malcolm Shaw - Forfatter af verdens førende lærebog i international ret).

Programmet er beliggende i Jerusalem, en by med en rig historie om fred og konflikt - programmet tilbyder en unik oplevelse at være akademikere, advokater og medarbejdere i den statslige og ikke-statslige sektor.

Adgang

Adgangskrav

LL.M. Programmer på engelsk er åbne for lovskolens kandidater med en LL.B eller JD-grad, der har en god kommando for engelsk. Kandidater vælges på grundlag af deres lovskolekurser, anbefalingsbrev og tidligere akademisk arbejde. For en komplet liste over Admissions Regulations, se venligst vores hjemmeside.

Kandidater, der ikke tidligere har studeret på en uddannelsesinstitution, hvor undervisningssproget er engelsk, skal indgive officielle TOEFL-score eller IELTS. Det krævede minimumskrav til TOEFL er 600 på den papirbaserede test, 250 på den computerbaserede test eller 89 på den internetbaserede test. Den minimale IELTS score er 7.

Studieforløb

LL.M. Programmerne består af 32 studiepoeng taget over to på hinanden følgende semestre, herunder fire kerne kurser, et værksted, seminarer, valgfag kurser og baggrundskurser. Derudover kan eleverne vælge at indsende en LL.M. afhandling.

Undervisning

Undervisning er $ 16.000. Dette omfatter fritidsaktiviteter og sygesikring. Indkvartering i sovesaler er et tillægsgebyr.

Stipendier og stipendier er tilgængelige for kvalificerede studerende. Kontakt venligst Shanie Rabinowitz, programkoordinator for mere information.

Yderligere stipendier til rådighed:

 • MASA - For mere information se venligst vores hjemmeside.
 • Rothberg International School - De internationale programmer, der afholdes sammen med Rothberg International School, tilbyder forskellige stipendier til kvalificerede kandidater. For mere information, se venligst vores hjemmeside.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • Master of Laws i international og europæisk ret: International lovgivning og menneskerettigheder
  • Ghent, Belgien
 • LL.M. i internationale menneskerettigheder og humanitær ret
  • Washington, USA
 • LLM videregående studier i europæisk og international menneskerettighedsret
  • Leiden, Holland