Keystone logo
The College of Law

The College of Law

The College of Law

Introduktion

Om

69889_lady-justice-2388500_640.jpg

MISSION

The College of Law er en skole med professionel praksis for advokater. Vi er også den største udbyder af praksisfokuseret juridisk uddannelse i Australasien.

Vores mission er at forbedre karriere for juridiske fagfolk i hele Australasien gennem levering af innovativ, praksisfokuseret juridisk uddannelse og træning.

VORES FORSKELLIGHED

The College of Law har været i spidsen for praktisk juridisk uddannelse siden 1974. Mere end 60.000 af vores kandidater arbejder på tværs af alle aspekter af branchen - og vi er et af de mest betroede navne i juridisk uddannelse i Australien og New Zealand.

Men hvad skiller os fra er vores fokus på den praktiske side af loven og den ægte relevans af vores uddannelsesprogrammer.

Med over 400 medarbejdere på tværs af Australien og New Zealand - hvoraf de fleste praktiserer advokater - arbejder vi fra erhvervet til erhvervet.

I Australien er kollegiet et af de få ikke-universiteter, der skal opnå status som selvakkrediterende myndighed fra Tertiary Education Quality and Standards Agency.

69891_sydney-opera-house-354375_640.jpg

ANERKENDT AF AUSTRALIEN'S TERTIÆRE UDDANNELSES- OG KVALITETSSTANDARDS AGENTUR

The College of Law er en selvakkrediterende myndighed anerkendt af Commonwealth of Australia's Tertiary Education and Quality Standards Agency. Det betyder, at College har inden for sine specialiserede juridiske områder opnået de akademiske standarder, styring og kvalitet, der svarer til et australsk universitet.

I New Zealand er akademiet akkrediteret af New Zealand Qualifications Authority, som vurderede College High Confidence i dets uddannelsesmæssige præstationer. Dette er det højeste opnåelige niveau.

69890_city-1283140_640.jpg

The College of Law ASIA-PACIFIC

The College of Law Asien-Stillehavet og dets direktør, Peter Tritt, er baseret i Kuala Lumpur, Malaysia. The College of Law Asien-Stillehavet blev etableret i 2016 for at udvide kollegiet til at omfatte Asien med særligt fokus på det nye ASEAN Economic Community. The College of Law Asien-Stillehavet har tilføjet tre nye jurisdiktionsstrømme til kollegiums LLM i Applied Law-programmet.

 • ASEAN 6 Cross-border Legal Practice: https://www.collaw.com/learnwithus/our-programs/career-specialization-programmes/llm-asean

 • Fælles lovgivning Juridisk praksis (New Zealand): https://www.collaw.com/learnwithus/our-programs/career-specialization-programmes/llm-common-law-practice

 • Malaysisk juridisk praksis: https://www.collaw.com/learnwithus/our-programs/career-specialization-programmes/llm-malaysia

Vi tilbyder også Professional Development programmer til at udstyre dig med de praktiske færdigheder, du har brug for at opbygge og udvikle en vellykket karriere inden for juridisk praksis. Vi tilbyder følgende programmer:

 • International Juridisk Engelsk og Professionel Færdigheder (ILEPS): https://www.collaw.com/learnwithus/our-programs/career-foundation-programmes

 • Fortsat faglig udvikling (CPD): https://www.collaw.com/learnwithus/our-programs/career-consolidation-programmes

Placeringer

 • Sydney

  The College of Law New South Wales, St Leonards Corporate Head Office 2 Chandos Street St Leonards NSW 2065 Australia, , Sydney

 • Auckland

  Level 8, College of Law Centre 3 City Road, Auckland 1010 New Zealand, , Auckland

  • Kuala Lumpur

   The College of Law Asia, Head Office Level 23, Nu Tower 2 Jalan Tun Sambanthan 50470 Kuala Lumpur, , Kuala Lumpur

   • Singapore Online

    Singapore Online, Singapore

    Spørgsmål