Keystone logo
Texas A&M University School of Law

Texas A&M University School of Law

Texas A&M University School of Law

Introduktion

Advokaten fra det 21. århundrede skal gøre mere end bare at prøve sager i retten. Du har brug for evnen til at forhandle aftaler, udarbejde kontrakter, håndværksforlig og formidle tvister. På Texas A&M University School of Law har vi dækket dig. Vores innovative JD-program understreger vigtigheden af virkelige juridiske færdigheder, der fuldt ud vil forberede dig på alle aspekter af din karriere.

Der er mere end en type advokat. I det 21. århundrede tjener praktiserende advokater en bred vifte af klienter i forskellige egenskaber og i utallige brancher. På Texas A&M University School of Law kan du holde dine muligheder åbne ved at forfølge en bred uddannelse. Eller du kan vælge en af tre forskellige stier, vi tilbyder. Inden for hver af disse stier kan du endda vælge at fokusere på bestemte praksisområder, såsom intellektuel ejendomsret eller olie- og gaslovgivning.

At vælge en juridisk skole betyder at vælge dit hjem i de næste par år, og du finder ikke et bedre sted at lære og bo end Fort Worth. Fort Worth tilbyder uovertruffen livskvalitet, et juridisk samfund, der byder unge advokater velkommen og vejleder, og adgang til en bred vifte af arbejdsgivere i forskellige praksisindstillinger, herunder advokatfirmaer, regeringsorganer, nonprofitorganisationer og juridiske afdelinger i virksomheder.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

  • Fort Worth

    1515 Commerce Street, 76102, Fort Worth

    Spørgsmål