Keystone logo
Temple University Beasley School of Law LL.M. for udenlandske uddannede advokater
Temple University Beasley School of Law

LL.M. for udenlandske uddannede advokater

Philadelphia, USA

1 Years

Engelsk

Fuldtid

16 Oct 2025*

Feb 2025

USD 31.092 / per year **

På campus

* 15. april for efterårsoptagelse og 15. oktober for forårsoptagelse.

** Vi tilbyder stipendier til delvis undervisning baseret på økonomiske behov og / eller fortjeneste.

Introduktion

Oversigt

Stærk placering. Personlig opmærksomhed. Topværdi. Tjen en LL.M. ved Temple University Beasley School of Law , hvor du tager kurser sammen med JD-studerende, bliver en del af et tæt sammensat samfund, der blev oprettet i 1974, og bor i den overkommelige by Philadelphia, strategisk beliggende mellem New York og Washington DC. Vi inviterer dig til at deltage i Temple-familien for at fremme din karriere.

128086_Proximity.jpg

Master of Laws (LL.M.) -programmet ved Temple Law har længe uddannet internationale advokater med stor succes. I dag over 600 LL.M. kandidater bruger deres tematiske juridiske uddannelser til at øve og undervise i hele verden.

LL.M. program for udenlandske uddannede advokater serverer internationalt:

  • Advokater
  • Nyere jurister
  • Embedsmænd
  • Virksomheds juridisk rådgiver
  • Andre juridiske fagfolk

Studerende tjener en grad i amerikansk ret, lærer om det amerikanske retssystem og bliver førende på det globale marked. Studerende kan deltage i to eller tre semestre, afhængigt af den studerendes personlige og professionelle mål.

Hvorfor vælge LL.M. til udenlandsk-uddannede advokater ved tempelret?

Temple Law er rangeret som en top 50 amerikansk advokatskole af US News and World Report . Det er også konsekvent top rangeret for international ret, juridisk forskning og skrivning og retssag, blandt andre specialiteter. Temple Laws fornemme professorer er dygtige, støttende og dedikerede til at forberede studerende til enestående karriere.

Temple har to internationale campusser beliggende i Tokyo og Rom, hvor LL.M. studerende kan være i stand til at studere. Over halvdelen af fakultetet har undervist på Temple's campusse i udlandet, hvilket demonstrerer deres globale interesser og følsomhed over for internationale studerendes behov.

Fremragende beliggenhed

Temple Law er beliggende i Philadelphia, den sjette største by i USA, bekvemt beliggende mellem New York City og Washington, DC. Leveomkostningerne i Philadelphia er lavere end for andre østkystbyer. Studerende er i stand til at spare penge på leveomkostninger, mens de forfølger deres juridiske studier og netværk i en stor by. Philadelphia er den første UNESCO verdensarvby i USA og blev netop udnævnt til en af de største byer, der besøger i USA i 2020 af National Geographic .

Tilpasset læseplan

Du har friheden til at designe et studieprogram, der er skræddersyet til dine interesser. Studerende tager to påkrævede kurser, introduktion til amerikansk ret og juridisk forskning og skrivning, og kan derefter vælge fra over 180 kurser i amerikansk og international ret, der tilbydes hvert år for at tilfredsstille avanceret skriftligt og valgfrie krav.

JD-programmets overførselsmulighed

Interesseret LL.M. studerende kan overføre til Juris Doctor (JD) -programmet efter opfyldelse af visse kriterier. For mere information, udfyld formularen nedenfor.

Forudsætninger for optagelse

Studerende skal demonstrere, at de har:

  1. Forudgående juridisk uddannelse: At kvalificere sig til optagelse i LL.M. program, skal du have opnået en første grad i jura (såsom en LL.B.) uden for De Forenede Stater.
  2. Engelsk færdigheder: Demonstrerer engelsk færdigheder ved at tjene:
  • 88 om TOEFL (rapportkodenummer 2906-03);
  • 6,5 på IELTS (uden individuel båndresultat under 6,0); eller
  • Indsend en anmodning om dispensation, hvis dit modersmål er engelsk, eller du har optjent en grad fra en institution, hvor engelsk er det primære sprog for undervisning.

Fristen for at ansøge om efterårssemesteret er 15. april. Udvidelser kan tildeles efter anmodning.

Betinget optagelse

Ansøgere, der ellers er akademisk kvalificerede, men falder lidt under den ønskede score, kan være påkrævet at deltage i et sommerengelsksproget uddannelsesprogram i USA som en betingelse for optagelse. For at kvalificere sig til betinget optagelse skal studerende generelt have opnået en TOEFL-score på 80 eller en IELTS-kombineret score på 6,0 (uden et individuelt båndresultat lavere end 5,0).

Studerende kan tage disse kurser på Temple's Center for American Language and Culture (tidligere kendt som det intensive engelsksprogsprogram). For mere information, udfyld formularen nedenfor.

Indlæggelser

Læreplan

Stipendier og finansiering

Programundervisning

Om skolen

Spørgsmål