Keystone logo
Temple University Beasley School of Law

Temple University Beasley School of Law

Temple University Beasley School of Law

Introduktion

Om tempelret

Temple University Beasley School of Law er konsekvent anerkendt som en top 50 og bedste værdi lovskole, rangeret som # 3 i retssag, # 11 inden for juridisk skrivning, # 19 i international ret og # 25 i skattelovgivning af US News

Temple Law er førende inden for erfaringsmæssig læring og har et fakultet med et internationalt ry for akademisk ekspertise, stipendium og effektiv undervisning. Der er også fem centre ved Temple Law: Sheller Center for Social Justice, Institute for International Law

Studerende fra hele verden tilmelder sig Temple Laws Juris Doctor (JD) -program og Master of Laws-programmer på grund af skolens 120 års dedikation til overlegen juridisk uddannelse til en overkommelig pris.

Livet i Philadelphia

Byen Philadelphia er en vigtig del af Temple Law-oplevelsen. Philadelphia er den første UNESCO World Heritage City i USA og blev for nylig kåret som en af de bedste byer at besøge i USA i 2020 af National Geographic. Studerendes akademiske programmer forbedres dagligt med det kulturelle og intellektuelle liv i denne smukke og livlige by og til en meget mere overkommelig leveomkostninger sammenlignet med andre østkystbyer.

Den sjette største by i landet, Philadelphia, er hjemsted for statslige og føderale domstole på alle niveauer, utallige advokatfirmaer, store og små, snesevis af kommunale agenturer og hundreder af andre lovlige arbejdsgivere. Temple Law-studerende kan nemt pendle til New York City og Washington DC på grund af Filadelfias bekvemme beliggenhed mellem de to større byer.

120285_philadelphia-224447_640.jpg

Mission

Temple Law blev oprettet i 1895 og er forpligtet til at være fremragende inden for undervisning, læring, stipend og service. Temple Law er dedikeret til at forberede de studerende til at komme ind og fortsætte i det juridiske erhverv med det højeste mulige niveau af kompetence, med en fast forpligtelse til principper for fagligt ansvar og med en følelse af personlig forpligtelse til at lede og tjene de samfund, hvor de er leve og praksis.

Tempelret opretholder et grundlæggende ideal om at gøre juridisk uddannelse tilgængelig for alle talentfulde individer, herunder personer, der ellers måske ikke har denne mulighed, eller som kan støde på barrierer på grund af race, trosbekendelse, køn, handicap, seksuel orientering, kønsidentitet eller udtryk, alder, socioøkonomisk baggrund eller andre personlige egenskaber.

Placeringer

  • Philadelphia

    Temple University Beasley School of Law 1719 North Broad Street Philadelphia, PA 19122, 19122, Philadelphia

Spørgsmål