Keystone logo
Swansea University LLM i lov om olie, gas og vedvarende energi
Swansea University

LLM i lov om olie, gas og vedvarende energi

0 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På campus

* UK / EU-studerende: £ 7.900 på fuld tid; 3.950 £ / år for 2-års deltid; £ 2.650 / år for 3-årig deltid. Internationale studerende: £ 16.450 på fuld tid; £ 8,250 / år for 2-års deltid; £ 5.500 / år for 3-årig deltid

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Tilførsel af energi er afgørende for global økonomisk velstand. Vores LLM inden for olie, gas og vedvarende energi giver dig en dybdegående forståelse af dens komplekse juridiske og kommercielle aspekter for at åbne op for en række spændende karrieremuligheder.

Læring fra eksperter med højt niveau akademisk og praktisk erfaring, vil du få en dybdegående forståelse af lovgivningen om olie- og gasindustrien og nye energikilder, især vedvarende energikilder.

Hvorfor lov om olie, gas og vedvarende energi i Swansea?

Som ph.d.-studerende ved Hillary Rodham Clinton School of Law vil du være en del af en globalt anerkendt advokatskole med et blomstrende akademisk miljø, der er forpligtet til at være fremragende i undervisning og forskning, og tilbyde en enestående studerendeoplevelse.

Du vil blive undtaget fra niveau 2-kravene til CIArb-medlemskab, så du kan ansøge om niveauet som medlem af instituttet (MCIArb) efter en vellykket gennemførelse af modulet International Commercial Arbitration.

Swansea University er rangeret 26. i Storbritannien for forskningskvalitet og 22. for forskningspåvirkning (REF 2014).

Din erfaring med olie-, gas- og vedvarende energi

På denne LLM-grad får du viden og erfaring til at udvikle dig til en advokat eller juridisk servicepraktiker fra det 21. århundrede med specialist og dybdegående forståelse af lov om olie, gas og vedvarende energi.

Vores ph.d.-grader i jura giver dig muligheden for at lære af akademikere, der er industrieksperter, med et væld af akademiske og praktiske erfaringer.

Du lærer også gennem:

 • Gæsteforelæsninger for at give dig indsigt i praksis på området
 • Dæmpende konkurrencer
 • Sommerskoler i udlandet

Arbejdsmuligheder for olie, gas og vedvarende energi

Kandidater i LLM i lov om olie, gas og vedvarende energi er godt positionerede til at stimulere og belønne karrieremuligheder.

Forbedring af din beskæftigelsesegnethed er en nøgleprioritet for os, og vi organiserer en række begivenheder, der kan hjælpe, inklusive den årlige LLM-karriere-messe, som giver dig muligheden for at møde lokale og internationale advokatfirmaer, samt netværksbegivenheder og besøg på førende praksis i City of London.

Adgangskrav

 • Indgangskravet til denne LLM i lov om olie, gas og vedvarende energi er en 2: 2-æresgrad, ideelt inden for en kendt disciplin. Kandidater med relevant erfaring opfordres også til at ansøge. Vi glæder os over ansøgninger fra studerende fra hele verden og kræver bevis for den forrige undersøgelse, der svarer til adgangskravene.
 • Hvis engelsk ikke er dit første sprog, har du brug for et acceptabelt bestået i en godkendt engelsk sprogkvalifikation som f.eks. IELTS-testen (med en samlet score på mindst 6,5 og mindst 6,0 i hver komponent).
 • Der findes gratis engelske sprogklasser, der er designet til at hjælpe dig med at forbedre din kritiske juridiske tænkning og skrivning.

Karriere og beskæftigelsesegnethed

Karriere og beskæftigelsesevne Swansea Employability Academy (SEA) vil støtte dig på hvert trin i din karrierejse, der hjælper dig med at skabe en lys fremtid.

Vores karrierestøttetjenester omfatter:

 • Beskæftigelsesværksteder, arbejdsgiversamtaler, skræddersyede begivenheder og karrierer.
 • Individuel rådgivning og vejledning fra professionelt kvalificerede karriererådgivere.
 • Hjælp med at finde job, praktikpladser, arbejdspladser og frivilligt muligheder.
 • Adgang til informationsressourcer om en lang række karrierehåndteringsemner.
 • Finansiering til støtte for praktikophold og Studenterforeningen / Klub events.

Vi giver også hjælp og råd til Swansea University Alumni i op til to år efter du har afsluttet.

Anvendelighed på School of Law

School of Law tager en proaktiv tilgang til at forbedre kandidatansætteligheden med en dedikeret ansættelses- og placeringsansvarlig. Skolen tilbyder en række lokale, nationale og internationale arbejdspladser, professionelle kurser, rådgivning og støtte til at hjælpe dig med at udvikle de færdigheder, der kræves for at nå dine ambitioner.

At øge vores studerendes ansættelsesevne er en nøgleprioritet. For at gøre dette, arrangerer vi en række initiativer for LLM-studerende, herunder den årlige LLM Karriere-messe, der giver studerende mulighed for at møde repræsentanter fra lokale og internationale advokatfirmaer, netværksarrangementer og besøg på førende praksis i City of London .

Swansea University","author_url":"","source":""}" />

1225-DJI_0003

Swansea University blev kåret til Årets Universitet i Whatuni Student Choice Awards 2019 for anden gang på fem år. Ud over at blive kronet til Årets Swansea University tog Swansea University den øverste plads i kategorien International og placerede top tre i kategorierne Postgraduate og Course og Lektorer. Whatuni Student Choice Awards er udelukkende stemt af studerende med mere end 41.000 anmeldelser og kommentarer indsendt fra mere end 160 britiske institutioner.

I den prestigefyldte Guardian University Guide 2021 er vi placeret som 24. i Storbritannien og har vundet årets Welsh University of the Year for anden gang på tre år, hvilket bekræfter vores position som Wales 'førende videregående uddannelsesinstitution.

Vi placerer vores studerende i hjertet af alt. Som et resultat opnåede vi en guldvurdering, den højest mulige rating, i den nationale undervisningsekspertise og studenteresultaterammen (TEF) og er rangeret som 6. i Storbritannien for studentertilfredshed i National Student Survey for 2020.

Vores fantastiske campus ved vandet gør os til et ønskeligt sted for studerende og personale fra hele verden, og vores multikulturelle samfund giver et globalt perspektiv, der gør det muligt for dem, der slutter sig til os, at udvikle færdigheder og viden, der sætter dem i en vellykket og berigende karriere.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • Online LLM i energi- og miljølovgivning
  • UK Online, Det Forenede Kongerige
 • LL.M. i miljø- og energiret
  • Washington, USA
 • LLM Miljøret - Deltid
  • Online United Kingdom