Keystone logo
Sustainability College Bruges

Sustainability College Bruges

Sustainability College Bruges

Introduktion

Bæredygtighedskolen Brugge (SCB) er en privat institution, der tilbyder efteruddannelse, forskning, rådgivning og mægling til en verdensomspændende offentlighed - om miljø-, energi-, klima- og sundhedsspørgsmål.

Aktiviteterne i SCB er inspireret og styret af 2015 FN's bæredygtige udviklingsmål og 2016's europæiske aktion for bæredygtighed.

SCB består af et center for videreuddannelse, et center for forskning, et center for mægling og tvistbilæggelse og et center for rådgivende tjenester.

Den støttes af en stor gruppe af SCB Fellows, et internationalt rådgivende udvalg og SCBs venner.

Brugge 1

Efteruddannelse

SCB Center for Videregående Uddannelse (CCE) organiserer efteruddannelse (programmer, konferencer, seminarer, præsentationer), som er "problemorienteret", "efterspørgselsdrevet", "videnskabeligt baseret" og "didaktisk innovativt". Dette foregår hovedsagelig tværfagligt og med fokus på samfundsvidenskab og humaniora aspekter. Om nødvendigt og hensigtsmæssigt indgår naturvidenskab og biomedicinsk ekspertise. Skræddersyet uddannelse er målet.

SCB CCE-aktiviteterne fører ikke til bachelor-, kandidat- eller ph.d.-grad. Deltagelse og evaluering belønnes med et SCB CCE certifikat (af deltagelse, deltagelse, evaluering).

SCB Center for Forskning

SCB Center for Research (CR) udfører (inter) disciplinær forskning om miljø, energi, klimaændringer og sundhed og sikkerhed spørgsmål. Dette sker på initiativ af SCB Fellows og / eller på anmodning fra offentlige eller private parter.

Den udførte forskning præsenteres ved SCB lanceringsarrangementer, seminarer eller konferencer og offentliggøres i SCB Opinion Papers.

Brugge

Mægling

SCB Center for Mægling og Tvistbilæggelse (CMDR) sigter mod at fremme mægling og andre alternative tvistbilæggelsesmetoder inden for miljø-, energi-, klima- og sundhedsspørgsmål. Den omfatter aktiviteterne i den flamske sammenslutning for vejledning og mægling i komplekse investeringsprojekter, som blev oprettet i 2010 af Kurt Deketelaere og Dirk Henckens, og er åben for europæiske og internationale ADR-udviklinger.

Rådgivende Tjenester

SCB Center for Advisory Services (CAS) tilbyder juridisk og tværfaglig rådgivning og støtte til regeringer (lokale, nationale, europæiske, internationale), profit og nonprofitorganisationer inden for miljø, energi, klimaændringer og sundhed og sikkerhed. Dette sker på en videnskabelig og upartisk måde. SCB CAS fungerer også som en "anden mening" -leverandør for lov og konsulentfirmaer.

SCB Vision & Mission

SCB's vision er "Investering i viden til en bæredygtig fremtid".

SCB's mission er:

 • At dele vores passion for miljø, klima, energi, sundhed og sikkerhed spørgsmål,
 • At tilbyde indholdsdrevet efteruddannelse i stedet for formatdrevet uddannelse,
 • At være fleksibel, tilpasningsbar og foregribe et stadigt skiftende lovgivningsmiljø,
 • Udførelse af tværfaglig forskning ud fra et samfundsvidenskabeligt og humanistisk perspektiv, samtidig med at alle involverede interessenter involveres,
 • Levering af kompetent og skræddersyet rådgivning, mægling og tvistbilæggelse,
 • Baseret på "netværkssourcing", der bringer verdens førende eksperter inden for profit, nonprofit, regering og akademiske sektorer til dem, der ikke har tid eller mulighed for at studere eller engagere sig i udlandet,
 • At være global og gøre videreuddannelse og forskning tilgængelig for alle, uanset placering og tidszone,
 • Stræbe for excellence i alle aktiviteter udviklet med støtte fra en verdensklasse gruppe engagerede og kompetente stipendiater.Brugge

Placeringer

 • Bruges

  Potterierei 4 8000 Bruges (Belgium), , Bruges

Programmer

Spørgsmål