Keystone logo
Suffolk University Law School

Suffolk University Law School

Suffolk University Law School

Introduktion

I mere end 100 år har Suffolk Law produceret nogle af landets mest fremtrædende juridiske fagfolk. Med vægt på praksis i den virkelige verden og erfaringsbaseret læring er Suffolk Law et uovertruffent sted at starte, opbygge og lancere en succesfuld karriere og et liv i loven.

Som en af de største juraskoler i USA har Suffolk Law et ekspansivt pensum, der kombinerer et stærkt akademisk fundament med ekspertise inden for en række specialområder. Din uddannelse omfatter praktiske læringsprogrammer, nationalt kendte fakulteter og faktiske advokater, der bygger bro mellem teori og praksis for at forberede eleverne til at arbejde i det 21. århundrede.

Mission og mål

Suffolk University Law School, beliggende i Boston, er dedikeret til at byde velkommen til studerende fra alle baggrunde og omstændigheder og uddanne dem til at blive højtuddannede og etiske advokater, der er velforberedte til at tjene i deres lokalsamfund, på tværs af nationen og rundt om i verden. Fordi advokatens rolle har udviklet sig og udvidet siden Suffolks grundlæggelse i 1906, søger Law School at udvikle i sine studerende de nødvendige færdigheder til at tjene professionens skiftende behov i et stadig mere forskelligartet, globalt og teknologisk afhængigt samfund. Som en af landets største juraskoler imødekommer Suffolk denne udfordring ved at give studerende et kernefundament i juridisk uddannelse, en bredde af kurser og programmer og fremragende træning af et mangfoldigt og tilgængeligt fakultet, der er engageret i stipendier og service til deres profession og lokalsamfund . Suffolks mål er at give sine studerende adgang til en fremragende juridisk uddannelse, inspirere til en forpligtelse til retfærdighed og give sine kandidater mulighed for at opnå deres karriereønsker.

Spørgsmål