Keystone logo
St. Thomas University School of Law

St. Thomas University School of Law

St. Thomas University School of Law

Introduktion

Velkommen til St. Thomas University School of Law

St. Thomas University School Law blev grundlagt i 1984 og er fuldt akkrediteret af American Bar Association og er medlem af Association of American Law Schools. Det er en del af et katolsk universitet og en lovskole, hvor værdier betyder noget.

St. Thomas Law træner og graduates advokater, der er i stand til at anvende juridiske principper for at løse problemerne i et stadig mere komplekst og skiftende samfund. Lovskolenes strenge akademiske program lægger vægt på livslang læring og stipendium i et personlig, omsorgsfuldt miljø. Til dette formål forbliver vi engagerede i ekspertise i undervisning, stipendium og samfundstjeneste.

St. Thomas Law tilbyder omfattende kliniske, externship og praktik muligheder for yderligere at forbedre vores elevernes juridiske uddannelse.

60476_pexels-photo-613508.jpeg

Fakta

Grundlagt

St. Thomas University blev grundlagt i 1961 som Biscayne College efter ordre fra Augustinian Friars. Når universitetets status blev nået, blev institutionens navn ændret til St. Thomas University for at afspejle sin cubanske arv. Universitetet sporer sine rødder til Universidad de Santo Tomas de Villanueva, der blev grundlagt i 1946 i Havana, Cuba, af amerikanske augustiner med bistand fra europæiske augustiner.

St. Thomas University School of Law er en af ​​kun to akkrediterede katolske lovskoler syd for Georgetown University's Law of Law i Washington, DC.

60477_justice-law-case-hearing-159832.jpeg

Student-Fakultet Ratio

15 til 1

Student-Run akademiske tidsskrifter

  • St. Thomas Law Review
  • Interkulturel Menneskerettighedslovgivning
  • Journal of Complex Litigation (online)

Studentorganisationer

Over tredive studentorganisationer er mange involveret i omfattende projekter i offentlig service.

Bibliotek

Det juridiske informationscenter er den intellektuelle knudepunkt i St. Thomas University School of Law. Med sin berømte samling og banebrydende ressourcer, bred vifte af tjenester og indbydende studiepladser er lovbiblioteket dybt engageret i lovskolens forsknings- og undervisningsopgaver.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

  • Miami Gardens

    St. Thomas University School of Law 16401 NW 37th Ave, Miami Gardens, FL 33054, , Miami Gardens

Spørgsmål