Keystone logo

St Mary’s University Twickenham, London

A logo

Introduktion

St Mary's har en lang og fornem historie og et meget moderne syn.

Historie og arv

Med et oprindeligt optag på kun seks studerende er St Mary's nu vokset til omkring 6.000 bachelor- og postgraduate-studerende på tværs af de fire akademiske skoler.

Etableret i 1850 og med en dyb arv inden for uddannelse, har St Mary's et stærkt ry for fremragende undervisning og en elevcentreret tilgang.

Den 23. januar 2014 blev St Mary's University College, Twickenham, tildelt fuld universitetstitel af Privy Council og blev til St Mary's University, Twickenham.

Universitetsområde

Universitetets nuværende ejendom er i fire dele. Hovedcampus er på Waldegrave Road i Twickenham på grunden af Strawberry Hill House, en bolig er placeret på 16 Strawberry Hill Road, de vigtigste sportsbaner er placeret på Teddington Lock campus i Broom Road, Teddington, og den nye Naylor Bibliotek (også på Waldegrave Road), som åbnede i efteråret 2015.

Ligestilling, mangfoldighed og inklusion

St Mary's University er fuldt ud forpligtet til at skabe en inkluderende kultur ved at fremme lige muligheder og respektere forskelle mellem dets studerende, ansatte og andre interessenter.

Universitetet har en lang tradition for at udvide adgangen til uddannelse for alle og samtidig fremme et respektfuldt og tolerant miljø, hvor alle baggrunde fejres. Vores ambitioner om ligestilling, mangfoldighed og inklusion stemmer overens med vores mission, hvor hvert menneske er unikt og værdsat.

Vi er stolte af, at vores universitet er et rigt mangfoldigt fællesskab, hvor vi trækker på talenterne hos alle vores studerende og ansatte for at skabe en kultur af gensidig respekt og anerkendelse, hvor vi omfavner og deler nye perspektiver. Da vi tror på uddannelsens kraft til at transformere liv. Hos St Mary's forstår vi, at vores fortsatte succes afhænger af bidragene fra hvert medlem af vores samfund, og det er denne kollektive ånd, der gør os unikke.

Alle ansatte, studerende og besøgende forventes at handle i overensstemmelse med universitetets ligheds-, mangfoldigheds- og inklusionsmål og inden for rammerne af politikken og tage ansvar for dens succesfulde implementering.

St Mary's som et katolsk universitet

Etableret i 1850 og med en karakteristisk katolsk identitet, er St Mary's et katolsk universitet, der søger at udvikle hele mennesket og styrke vores samfund til at have en positiv indvirkning på verden. St Mary's har en dyb arv inden for uddannelse, som blev grundlagt af den katolske fattige skolekomité for at imødekomme behovet for lærere til at give en uddannelse til det voksende antal fattige katolske børn. Vores undervisningsstil og vores tilgang til læring, som lægger vægt på elevernes engagement og deltagelse, afspejler Newmans idé om tværfaglig uddannelse, dyder og værdier og dannelsen af hvert individ beriget af indsigt fra den katolske intellektuelle tradition. Den stærke fællesskabsfølelse, der kendetegner St Mary's, er et produkt af vores etos og de kerneværdier, der ligger til grund for det.

St Mary's er forpligtet til den katolske kirkes mission inden for videregående uddannelse. Vi har etableret ekspertise inden for tilbud på tværs af en bred vifte af akademiske områder, højt respekterede forskningscentre og kurser, præstationsbehandling, partnerskaber og offentligt engagement.

Optagelsesmulighed 2

Placeringer

  • St Mary's University Waldegrave Road Strawberry Hill Twickenham TW1 4SX, , Twickenham

Spørgsmål