Keystone logo
Southwestern Law School General LL.M. (Individualiserede studier)
Southwestern Law School

General LL.M. (Individualiserede studier)

0 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Effektiv post-JD juridisk undersøgelse giver mulighed for at udforske områder af loven mere indgående gennem en tilpasset læseplan undervist af førende eksperter i et stimulerende akademisk miljø. På Southwestern Law School tilbyder vi et fremragende Master of Laws (LL.M.) program, der opfylder dette løfte.

Southwestern's fleksible General LL.M. Program i Individualized Studies er designet til studerende, der allerede har optjent en jurist grad i USA eller i udlandet og ønsker at udvide deres juridiske studier i overensstemmelse med deres egne personlige og professionelle mål.

Som studerende i Southwestern er LL.M. program kan du oprette din egen læseplan fra et udvalg af over 150 kurser med fokus på lovområdet, der vil være til gavn for dig. Over en fjerdedel af vores fakultet har international erfaring. LL.M. grad kræver 24 kredit timer efter kurset efter JD og kan afsluttes på enten heltid eller deltid og kan begynde i efterår eller forår.

Du vil kunne drage fordel af Southwesterns dynamiske hovedstadsområde i Los Angeles centrum og være en del af et fællesskab, der har produceret trailblazers og ledere i mere end 100 år. Lovenskolens 10.000 alumni i hele USA og 25 andre lande omfatter fremtrædende offentlige embedsmænd - fra kongresmedlemmer til borgmestre og over 200 dommere - samt grundlæggere af store advokatfirmaer fra kyst til kyst og generelle råd fra multinationale selskaber.

LL.M. Gradskrav

At kvalificere sig til LL.M. grad, skal eleverne færdiggøre 24 kredit timer efter post-JD coursework, hvoraf 12 skal optjenes på Southwestern. Der kan maksimalt anvendes 30 enheder til LL.M. grad. Kurser, der tidligere er taget for kredit for en JD eller tilsvarende grad, tælles ikke mod LL.M. grad.

Fuldtidsstuderende:

Tag 8 til 16 enheder pr. Semester typisk fuldført grad inden for et akademisk år.

Deltidsstuderende:

Tag 2 til 7 enheder pr. Semester; typisk fuldført grad inden for to akademiske år.

BEMÆRK: Internationale studerende på F1 Visas er forpligtet til at opretholde fuldtidsindmeldingen.

Alle studerende skal færdiggøre alle kurser for LL.M. inden for fire år. LL.M. studerende deltager i klasser med Southwestern's JD studerende og har fleksibilitet til at vælge kurser tilbydes i dag eller aften. Southwestern tilbyder flere grundlæggende kurser specielt til internationalt uddannede LL.M. studerende.

LL.M. Grundlæggende kurser

Southwesterns tilbud af kurser specielt til internationalt uddannet LL.M. studerende omfatter:

 • Introduktion til amerikansk lov
 • Juridisk skrivning til LL.M. studerende
 • Kontraktsret, Færdigheder og Forhandling
 • Praktisk juridisk forskning: LL.M.

Gradskrav

At tjene LL.M. grad, skal eleverne med succes fuldføre 24 kredit timer efter post-JD coursework, hvoraf 12 skal tages på Southwestern. Kurser, der tidligere er taget for kredit for en JD eller tilsvarende grad, tælles ikke mod LL.M. grad. De særlige kurser, hver kandidat forpligter sig til, afhænger af individets udvalgte koncentrationsområde.

Internationalt uddannede studerende skal tage introduktion til amerikansk lov, juridisk proces og institutioner. Der er ingen skriftlig afhandling kræves for at kvalificere sig til LL.M. grad.

Studerende kan deltage enten på heltid eller deltid. Fuldtidsstuderende vil som regel afslutte deres kurser på et år, og deltidsstuderende vil normalt gennemføre programmet på to år, men alle skal færdiggøre alle kurser for LL.M. inden for fire år.

Adgangskriterier

Adgang til LL.M. Programmet er meget selektivt. En Juris Doctor (JD) eller tilsvarende grad er påkrævet. En kandidat fra USA skal have afsluttet JD-graden ved en lovskole, der både er ABA-godkendt og medlem af Association of American Law Schools. En lovgrad, der udøves uden for USA, skal være fra et universitet, der er akkrediteret i det land, hvor det er beliggende, eller kandidaten skal være optaget til at praktisere for den højeste domstol i det pågældende land.

Ved gennemgang af kandidater til LL.M. Programmet vurderer Admissionsudvalget:

 • akademisk rekord i lov skole og grundskole
 • potentiale for fremtrædende præstation i og bidrag til programmets faglige erfaring og resultater
 • anbefalingsbrev
 • Kvaliteten af ​​personlig erklæring

Formålet med optagelsespolitikken er at udfylde hver klasse med de bedste studerende fra en ansøger pool i overensstemmelse med programmets højkvalitetsstandarder og forskelligheden i Southwestern. Succesfulde kandidater har generelt gradueret i de øverste halvdele af deres lovskoleklasser.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • International Business Law LLM
  • Liverpool, Det Forenede Kongerige
 • LLM i international handelsret
  • Limerick, Irland
 • International Commercial Law LLM
  • Limerick, Irland