Keystone logo
Southwestern Law School

Southwestern Law School

Southwestern Law School

Introduktion

Diverse, Engageret, Inspirerende - Dette er Southwestern Law School en historie med offentlig service, innovative lærere, strålende lærde og spændende alumner. Forbered dig på at lykkes gennem vores innovative læseplaner og oplevelsesmæssige læringsmuligheder. Den pulserende midtby campus er den ideelle ramme for lovstudiet, der lægger vægt på samfund, mangfoldighed og offentlig service.

Stiftet for mere end 100 år siden, har Southwestern udviklet et ry for at afslutte advokater, der er afrundede, iværksætter og villige til at lykkes.

Sydvestlige studerende har en stærk følelse af samfund. De kommer fra stort set alle stater, mere end et dusin lande og repræsenterer over 200 grundskoler. I den seneste indtastede klasse repræsenterer kvinder 53 procent, mens minoriteter udgør 49 procent, og studerende rapporterer flydende på over 20 fremmedsprog. Den gennemsnitlige alder er 27, med en rækkevidde fra 21 til over 50. I de seneste år har Southwestern haft den højeste repræsentation af afroamerikanske studerende og næsthøjeste af latinamerikanske / latinamerikanske studerende på en hvilken som helst Californisk lovskole. Studentbjælkeforeningen sponsorerer prisvindende velfærdsprogrammer og fællesskabsprogrammer og overvåger over 50 studenterorganisationer, herunder juridiske broderskaber; mindretal, kulturelle, politiske og religiøse grupper; og samfund fokuseret på specifikke lovområder.

Inspirerende Akademisk Miljø

Southwestern har skabt en indbydende student-centreret oase i det pulserende centrum af Los Angeles, og omfatter en af ​​byens mest historiske arkitektoniske vartegn - den ikoniske Bullocks Wilshire-bygning. Dette kunst-deco mesterværk er kernen i campusen, som sidder midt i Los Angeles "public service corridor." Studerende på Southwestern bruger mere end 20.000 timer hvert år til pro bono service i samfundet.

Trailblæsende Alumni

Southwesterns 15.000 alumni har medtaget fremtrædende offentlige embedsmænd - fra kongresmedlemmer til borgmestre og over 400 dommere - samt grundlæggere af store advokatfirmaer og generel rådgiver for multinationale selskaber. Lovenskolen har stærke bånd til de juridiske, erhvervsmæssige og civile sektorer, og dets Biederman Underholdnings- og Medielovsinstitut er tæt forbundet med underholdningsindustrien i Hollywood og internationalt. Mens de fleste sydvestlige kandidater vælger at praktisere i Californien, kan alumner findes i stort set alle stater, to territorier og mere end to dusin lande. Sydvestlige alumni har tjent som medlemmer af den amerikanske senat og repræsentantskabet, medlemmer af den californiske statss senat og forsamling og forsamlingspræsidenten, californias statssekretær, california stats kasserer og los Angeles county distriktsadvokat. Blandt de sydvestlige sæsoner er mange spændende alumner den længst betjente retfærdighed i Californiens højesterets historie, Los Angeless første afrikansk-amerikanske borgmester, den første kinesisk-amerikanske distriktsdomstol i det kontinentale USA, den første kvindelige afroamerikanske appelrettens ret i nationen, den første latina retssag i USA og den første indianer dommer i Californien blandt mange andre førstegangs.

Innovativ juridisk uddannelse

Southwestern er den eneste lovskole, der tilbyder fire JD-programmer, der adskiller sig både i planlægning og instruktion. Southwestern er førende inden for uddannelsesmæssig innovation og ekspertise, især inden for underholdnings- og medielovgivning, folkeret, strafferet og retsforfølgning / retssager. Den krævede pensum er beriget med cirka 200 valgfag, 150 externship placeringer, 6 klinikker og 4 praktikum. Øverste division forbedringer omfatter over 50 faglige færdigheder kurser, en januar intersession, capstone kurser og særlige minikurs kurser undervist af internationale juridiske eksperter.

Southwestern etablerede også tre- og fireårige JD / MBA-uddannelser med Drucker Graduate School of Management i Claremont Graduate University. BA / JD 3 3 programmer tilbydes i partnerskab med California State University, Northridge og California State University, Dominguez Hills. Southwestern tilbyder også LLM-programmer i individualiserede lovstudier og underholdnings- og medielovgivning.

Southwestern var den første lovskole for at etablere et center for underholdning og medielovgivning. Det internationalt anerkendte Biederman Entertainment and Media Law Institute hjælper med at forberede eleverne til at udøve lov inden for kreative industrier som film, tv og musik.

Juridisk skole på dine vilkår

Vores studerende er tiltrukket af Southwesterns smukke campus i centrum af en kosmopolitisk by, tæt på domstolene, den offentlige service korridor og underholdningsindustrien. De føler sig hjemme i vores rummelige samfund og opmuntret af vores tilgængeelige fakultet. De ønsker at følge med i vores sporblæste alumner, mens de laver en tilpasset lovskoleoplevelse på deres egne vilkår. Se videoen for at lære, hvordan otte af vores elever valgte den lovskole, der var rigtig for dem.

Southwestern er LA's Law School

Southwestern er Los Angeles 'lovskole. Fra vores grundlæggelse for over 100 år siden, til vores beliggenhed i hjertet af Los Angeles 'Public Interest Corridor langs Wilshire Boulevard i Koreatown, til vores forbindelser til underholdningsindustrien og District Attorney's Office, har Southwestern dybe bånd til byen af ​​engle. Se videoen for at se hurtig statistik om vores trailblazing alumni, vores innovative studieprogrammer og studieplaner, vores eksterne skibe og klinikker og vores mangfoldighed.

Placeringer

  • Los Angeles

    3050 Wilshire Boulevard, CA 90010, Los Angeles

Spørgsmål