Keystone logo
Southern University Law Center

Southern University Law Center

Southern University Law Center

Introduktion

Den 16. december 1946, som svar på en retssag fra en afroamerikansk indbygger, der søgte at gå på advokatskole ved en statsinstitution, tog Louisiana State Education Board “positive skridt til at oprette en Law School for Negroes ved Southern University ... for at være i drift til sessionen 1947-1948. ”

Planer for lovskolen blev godkendt af State Board of Education på dets møde den 10. januar 1947. Den 14. juni 1947 bevilgede bestyrelsen for likvidation af statsgæld $ 40.000 til driften af skolen. Southern University Law School blev officielt åbnet i september 1947 for at give juridisk uddannelse for afroamerikanske studerende.

Kandidater fra Southern University Law Center , begyndende med den legendariske borgerrettighedsadvokat, politiske leder og underviser Jesse N. Stone, Jr., Alvin Basile Jones, Leroy White, Ellyson Fredrick Dyson og Alex Louis Pitcher fra klassen 1950, har spredt sig på tværs af staten og nationen som banebrydere inden for advokatyrket og sikrer lige rettigheder for andre. Til dato har Law Center mere end 2.500 kandidater og er en af landets mest racemæssigt forskellige lovskoler.

Placeringer

  • Baton Rouge

    Roosevelt Steptoe Drive, 70813, Baton Rouge

    Spørgsmål