Keystone logo
SOAS University of London Forskning Grader (MPhil / PhD) i lov
SOAS University of London

Forskning Grader (MPhil / PhD) i lov

London, Det Forenede Kongerige

3 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 4.670 / per year *

På campus

* fuldtidsgebyrer pr. studieår: UK / EU £ 4.396; Oversøiske £ 17.967. Deltidsgebyrer pr. Studieår: UK / EU £ 2.198; Oversøiske £ 8.984

Introduktion

Deltagelsestilstand: Fuldtid eller Deltid


LLM (Master in Laws) giver de studerende mulighed for at oprette deres egen programstruktur ved at vælge kurser fra en lang række fag og perspektiver, herunder komparativ regional lovgivning, handelsret, lov og udvikling, handelsret (herunder bank, copyright og patentret) , menneskerettigheder, miljølovgivning, islamisk lovgivning, tvisteløsning og international ret.

LLM-programmet er et enkelt fagretligt program, der kan tages over en periode på et år (fuld tid) eller deltid over en periode på to, tre eller fire år. Hver studerende skal tage underviste moduler svarende til fire fulde enheder. Afhandlingen er værd at yderligere to hele enheder og afslutte LLM-programmet.

Med tilladelse fra LLM-vejlederen har de studerende ret til at vælge et komplementært emne eller tilsvarende fra sammenlignelige kandidatmoduler på SOAS inklusive passende sprogmodul. Et komplementært emne kan vælges i stedet for enten et helt eller et halvt emne.

Prøver for alle underviste moduler afholdes i maj / juni hvert år, og afhandlingen skal forelægges i september i det sidste registreringsår. Evalueringen for hvert modul kan variere afhængigt af i hvilket omfang forskningskomponenten i hvert modul skal understreges.

Det forventes, at alle studerende skal eksamineres med en LLM i jura. Det er dog muligt for studerende, der ønsker at kandidateksamen med en 'specialist' grad, gøre det ved at vælge at tage tre eller flere moduler fra de relevante faggrupper nedenfor. I begge tilfælde skal den studerende gennemføre en afhandling i den faggruppe.

Struktur

Første år

kursusaktiviteter

I løbet af det første år skal MPhil / ph.d.-kandidater deltage i Juridisk Skoleets Postgraduate Research Training Seminar, hvis formål er at introducere dem til de vigtigste praktiske og metodologiske spørgsmål i forbindelse med ph.d.-studier. Dette kursus introducerer MPhil / ph.d.-kandidater til både en bred vifte af metoder samt forskellige juridiske stipendier og teorier. MPhil / ph.d.-kandidater kan også benytte sig af generelle seminarer om forskningsmetoder, der tilbydes af SOAS doktorgraden.

Ved begyndelsen af ​​det tredje års tredje år skal MPhil / ph.d.-kandidater indsende et udkast til forskningsplan, der er et integreret dokument baseret på metodepapir, forskningsopgave, udkast til afhandling abstrakt, udkast til indholdsfortegnelse, udkast til bibliografi og arbejdsplan.

Opgradering

Alle ph.d.-kandidater registreres først som MPhil-kandidater. Opgraderingsprocessen - det vil sige opgradering af registrering fra MPhil til PhD - finder sted ved udgangen af ​​det første studieår (eller deltidsækvivalent) og involverer alle medlemmer af Tilsynsudvalget i vurderingen af ​​kandidatens arbejde til dato . Specielt potentialet i arbejdet, der skal udvikles til en ph.d.-afhandling af University of London standard. Den er baseret på forskningsplanen og en præsentation af planen til overvågningsudvalget. Kandidater, der ikke opgraderes i overensstemmelse med denne proces, er ikke berettiget til at aflægge en ph.d.-afhandling, selvom de kan fortsætte med at indsende en MPhil ved udgangen af ​​to års fuldtidsregistrering eller deltidsekvivalent.

Vigtig meddelelse: Det kræves, at ph.d.-studerende gennemfører Online-programmet for forskningsintegritet som en del af deres krav til opgradering.

Efter år 1

Efter deres første år skal ph.d.-kandidater omhyggeligt planlægge deres tid, så de kan afslutte deres udkast til speciale i god tid inden udgangen af deres tredje registreringsår. Processen, der følges af hver doktorand, styres af deres forskningsprojekt. Dette kan omfatte en periode med feltundersøgelse, hvis det kræves af arten af det gennemførte projekt. Doktorgradskandidater opfordres til at deltage i Law School's forskningsaktiviteter og begivenheder, herunder PhD Colloquium, aktiviteter arrangeret af forskningscentre, uformelle læsegrupper og Law School Research Seminar-serien.

Vigtig besked

Oplysningerne på programsiden afspejler den planlagte programstruktur mod den givne faglige session.

Forskning Optagelser og applikationer

Vi glæder os over ansøgninger fra kvalificerede studerende med en god kandidatgrad (eller tilsvarende i udlandet) i et relevant emne til forskningsgrader ved SOAS . Ansøgninger skal indsendes online.

Det er vigtigt at ansøge godt inden starten af det akademiske år, hvor du ønsker at tilmelde dig, så vi får tid til at behandle din ansøgning. Hvis du ansøger om stipendier, kan der gælde tidligere frister.

SOAS ph.d.-programmet er konkurrencedygtigt, og ansøgere skal have en oversigt over høj akademisk præstation og et levedygtigt forslag, som vil bidrage til instituttets forskningsinteresser. Bemærk: vi fraråder rent spekulative applikationer. Ansøgninger om tværfaglig forskning er velkomne, men kun en ansøgning til en afdeling kan indsendes.

Adgangskrav

Minimum æreseksamen i øverste klasse (eller tilsvarende) i jura. Vi glæder os over ansøgninger fra studerende, der er tæt på en æreseksamen i den øvre anden klasse (High 2: 2), og som har andre relevante kvalifikationer eller arbejdserfaring.

Ubetingede krav til engelsksproget indtastning

Ansøgere, der kræver et visum på Tier 4 for at studere i Storbritannien, skal fremlægge et UKVI IELTS akademisk certifikat fra et UKVI-godkendt testcenter.

Internationale ansøgere, der kræver et Visa-4 Visa til at studere i England

Prøve Ubetinget indgang Ubetinget indgang med in-sessionel support
IELTS (Akademisk) 7,0 samlet eller højere, med 7,0 i delscores. 7,0 samlet eller højere, med mindst 6,5 i delresultater

EØS- og EU-ansøgere

Prøve Ubetinget indgang Ubetinget indgang med in-sessionel support
IELTS (Akademisk) 7.0 samlet eller højere, med 7.0 i hver sub-score. 7,0 samlet eller højere, med mindst 6,5 i delresultater.
TOEFL IBT 105 samlet eller højere, med et minimum på 25 i underskår. 105 samlet med et minimum på 22 i underskår.
ELLER
100 samlet med mindst 25 skriftligt og 22 i andre delresultater.
Pearson Test of English (Academic) 75 samlet eller højere, med et minimum af 70 i delpoints. 70 samlet eller højere, med mindst 65 i delresultater.

Indlæggelser

Læreplan

Om skolen

Spørgsmål