Keystone logo
SMU - Dedman School of Law LLM for Udenlandske Law School kandidater
SMU - Dedman School of Law

LLM for Udenlandske Law School kandidater

Dallas, USA

1 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline *

Request earliest startdate

USD 58.504 / per year **

På campus

* Ansøgere til efterårsindrejse (august) skal være poststemplet senest den 1. april. Al understøttende dokumentation skal være modtaget senest den 15. april.

** 2020-2021 Undervisning og gebyrer. Anslåede udgifter: Leveudgifter ($ 19.350) + Diverse ($ 3.000) = Samlet undervisning, gebyrer og udgifter ($ 79.919

Introduktion

LL.M. grad for Foreign Law School Kandidater er et etårigt program på fuld tid for studerende, der har en grundlovseksamen fra en anerkendt international lovskole. Studerende, der er indskrevet i dette uddannelsesprogram, skal gennemføre 24 kredit timer inklusive det påkrævede to-kredit kursus i Perspectives of the American Legal System. De resterende kurser er valgfrie og tilbyder en bred vifte af valgmuligheder. Studerende har friheden til at vælge mellem en lang række klasser og kan designe deres LL.M. grad for at imødekomme deres behov og mål i studiet i USA. Studerende, der ønsker at tage en bareksamen i Texas, New York eller Californien, kan tage de nødvendige klasser for at kvalificere sig til at deltage i disse eksamener. Andre studerende ønsker måske at specialisere sig i internationale studier eller på andre områder af loven.

<img class = " image-element " title = " " src = " https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/21/21434_IMG_4238_1.jpg " " /> foto med tilladelse fra SMU Dedman School of Law


Et primært mål med programmet er at forbedre den internationale studerendes juridiske færdigheder, så han eller hun kan blive en mere effektiv advokat og medlem af samfundet. I denne henseende søger programmet at udvikle:

  • en forståelse af lovens rolle i national og international udvikling
  • evnen til gennem komparative og internationale undersøgelser at identificere politiske overvejelser om forskellige juridiske regler
  • en påskønnelse af advokatens rolle i sociale og økonomiske ændringer
  • juridisk analyse og problemløsningsevner for at sætte eleven i stand til at opfylde de komplekse behov i vores modemverden
  • en grundlæggende forståelse af det amerikanske retssystem, som studeret ud fra et komparativt perspektiv
  • en referenceramme for håndtering af forretningsmæssige og juridiske interesser i tværnationale rammer

Få flere oplysninger om SMU Dedman School of Law .

For at se en online LL.M. for Foreign Law School Graduates Admissions Brochure KLIK HER

Specialiserede kurser

SMU Dedman School of Law tilbyder en rig læseplan for at forbedre de internationale studerendes juridiske færdigheder til at blive en mere effektiv advokat. Mangfoldigheden og dybden af kurser, der tilbydes, findes i SMU Dedman School of Law kursuskataloget eller i kursusplanlisten .

Grad krav

A) Studerende kan begynde deres studier i efteråret eller forårssemesteret. De skal deltage i et orienteringsprogram, der afholdes SMU Dedman School of Law i midten af august (i efteråret) eller i begyndelsen af januar (forårssemester) hvert år, før undervisningen starter.

(B) Studerende, der forfølger LL.M. grad for udenlandske lovskole kandidater skal fuldføre 24 timers kredit fra kurser eller seminarer valgt i samråd med den studerendes fakultetsrådgiver, der er tildelt under orientering. Fakultetsmedlemmer, der rådgiver kandidater til denne grad, vil gøre alt for at skræddersy en studerendes studieplan til hans eller hendes specifikke kandidatmål. Alle studerende skal dog tage kurset om perspektiver for det amerikanske retssystem. De vil normalt også tage et grundlæggende JD -kursus som f.eks. Kontrakter. SMU Dedman Law tildeler graden til de studerende, der afslutter deres kursus med en gennemsnitskarakter i alle kurser svarende til en C eller 1,70. En studerende får ikke kredit for et kursus eller seminar, hvor hans eller hendes karakter er under D eller 1,00. Studerende, for hvem engelsk er et andet sprog, får yderligere tid til at gennemføre skriftlige afsluttende eksamener.

Stipendier

SMU vil tildele et begrænset antal delstipendier til LL.M. kandidater. Vi har ikke en separat ansøgning om LL.M. stipendier. Din ansøgning om optagelse fungerer som din stipendieansøgning.

Bareksamen Berettigelse

Internationale studerende, der ønsker at praktisere jura i dette land og kvalificerer sig til optagelse i baren i en af staterne eller District of Columbia, bør gøre sig bekendt med stangadgangskravene i den særlige jurisdiktion, hvor de planlægger at praktisere. Bar adgangskrav varierer fra stat til stat. Nogle stater kræver, at ansøgere har en JD -grad, og andre vil kun kræve et vist antal kursuspoeng fra en lovskole i dette land. Texas tillader nu kvalificerede udenlandsk uddannede advokater, der har gennemført en LL.M. grad til at gå til Texas Bar -eksamen.

For komplette regler for adgang til State Bar of Texas KLIK HER

For et faktaark, der opsummerer berettigelsen for udenlandsk uddannede ansøgere og udenlandske advokater til at tage Texas Bar Examination KLIK HER

21435_22519D_079_HR_RT1.jpg

foto med tilladelse til SMU Dedman School of Law

Om

Grundlagt i 1925, SMU Dedman School of Law er en øverst rangeret privat lovskole i Dallas, Texas, og ligger i et træklædt kvarter, kun få minutter fra byens centrum. Lovskolens juridiske uddannelser, der blev oprettet i 1949, har spillet en vigtig rolle i uddannelsen af nogle af de fremmeste ledere rundt om i verden. Vi er stolte over vores globale alumni -netværk - mere end 2.000 kandidater fra 80 lande, der har fremtrædende stillinger inden for regering, advokatpraksis, erhvervslivet, retsvæsenet og juridisk uddannelse verden over.

foto med tilladelse fra SMU Dedman School of Law

SMU Dedman Alumni Network

Ekstraordinære kandidatuddannelser

SMU Dedman School of Law tilbyder kandidatuddannelser for både amerikanske og udenlandsk uddannede advokater. LL.M. og SJD-programmer forbedrer karriere inden for privat praksis inden for jura, undervisning og public service ved at undervise i analyse- og problemløsningsevner for at imødekomme de komplekse krav i vores verden. Uddannelserne øger den studerendes forståelse af juridisk teori og politikker, udvider den studerendes juridiske horisonter og tilskynder til udvikling af juridisk forskning og skrivefærdigheder.

Studerer i pulserende Dallas, Texas

SMU Dedman Law giver internationale studerende en mulighed for at blive en del af et pulserende, mangfoldigt, videnskabeligt samfund med den fordel, at de studerer i Dallas - ikke kun et internationalt forretningscenter, men et dynamisk kulturcenter beliggende midt imellem USAs øst- og vestkyst Stater i en region kendt for sit milde, solrige klima. Dallas er den niende største by og Dallas/Ft. Worplex metroplex udgør det fjerdestørste storbyområde i USA. Det er en sofistikeret by med et blomstrende arbejdsmarked, høj livskvalitet og relativt lave leveomkostninger. Det er et godt sted at bo og studere!

Globalt anerkendt fakultet

Fakultetet omfatter forskere og innovatører inden for en række forskellige områder, herunder forfatningsret, selskabsret, strafferet, miljølovgivning, sundhedsret, intellektuel ejendomsret, national sikkerhedsret, olie- og gaslovgivning, offentlig interesse og skatteret. Disse forskere engagerer sig regelmæssigt i verden ved at møde for kongresudvalg, arbejde med statslige og føderale reguleringsagenturer, argumentere for statslige og føderale domstole, arbejde med virksomhedsledere og nonprofitorganisationer og regelmæssigt optræde i medierne for at oversætte deres forskning eller tilbyde kommentarer til vigtige historier dagens. Studerende jura på SMU giver studerende adgang til et ekstraordinært fakultet, der beskæftiger sig med rettidig og banebrydende forskning, der ofte informeres af mange års erfaring.

<img class = " image-element " title = " " src = " https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/21/21429_SMU_Law_LOW_RES_PROOFS_-_Students_around_campus-Lifestyle_-_Bret_Redman-187_1.jpg " " /> foto med tilladelse fra SMU Dedman School of Law

Læringsoplevelse

Ud over vores mangfoldige pensum inviteres eleverne til at drage fordel af de mange aktiviteter uden for klasseværelset. På SMU Dedman Law vil din læringserfaring blive beriget gennem internationale konferencer og foredrag året rundt og bringe fremtrædende internationale personer til campus for at diskutere aktuelle globale juridiske spørgsmål. International LL.M. studerende tager klasser med amerikanske JD -studerende og deltager i Court Program - et program, der introduceres under orientering, hvor elever forbinder i små grupper med medklassekammerater, fakulteter, studieledere, karriererådgivere og alumner til en fællesskabsoplevelse i hele deres tid på SMU Dedman School of Law . Et fakultetsmedlem fungerer som din personlige akademiske rådgiver. Praktiserende advokater fra Dallas Bar Association International Law -sektionen fungerer også som mentorer for vores studerende.

Internationalt fremtrædende alumner

Internationale kandidater fra SMU Dedman School of Law har haft indflydelse over hele verden. Vores internationale alumni -netværk omfatter mere end 2000 kandidater i mere end 80 lande. Disse fagfolk kan findes på de højeste niveauer i regeringen, juridisk praksis og forretning. SMU's internationale alumner repræsenterer et bredt spektrum af retssystemer, herunder dem fra Central- og Sydamerika, Mexico, Canada, Europa, Afrika, Indien, Sydøstasien, Kina, Mellemøsten og Stillehavsområdet. Vi stræber efter global geografisk mangfoldighed i vores studenterindskrivninger og giver en høj grad af individuel opmærksomhed og støtte til hver international studerende.

Sobchok Sukharomna '81

Højesterets præsident, Thailand

Dr. Shen Shiaoming '81

International juridisk konsulent for Mackenzie & Albritton LLP

Den ærede SM Krishna '59

Udenrigsminister for Indien (2009-2012)

Siriporn Chaiyasuta '85

General Counsel, Chevron Europe, Eurasia and Middle East Exploration & Production Limited

Moath Alhussain '11

Assoc. Rådgiver, Saudi Basic Industries Corporation

Antonio M. Garza '83

Tidligere amerikansk ambassadør i Mexico

Dr. Helmut Sohmen '66

Formand og formand, BW Group

Dr. Hassan Okour '07

Tidligere dekan, Qatar Law School

Jinsung Lee '88

Justice, forfatningsdomstolen i Korea

Yukio Horigome '71

Domstol for Højesteret i Japan

Hans Heppe'97

International partner, Locke Lord LLP Æres tysk konsul

Studenterliv

Lovskolen er placeret på det nordvestlige hjørne af SMUs hovedcampus - hvor klasseværelsesbygningerne, administrationsbygningen og advokatbiblioteket danner det, der kaldes “Law Quad”. Denne ideelle beliggenhed giver let adgang til mange af SMUs vidunderlige studenterressourcer, herunder spisetjenester, et førsteklasses fitnesscenter og center for sundhedsydelser.

<img class = " image-element " title = " " src = " https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/21/21430_28439363.jpg " " /> foto med tilladelse fra SMU Dedman School of Law

Indlæggelser

Om skolen

Spørgsmål