Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Samford University

Samford University

Samford University

Introduktion

Samford University er et førende nationalt rangeret kristent universitet. Samford blev grundlagt i 1841 og er den 87. ældste institution for videregående uddannelse i USA. Universitetets campus ligger i Birmingham, Alabama-forstad til Homewood, og dækker cirka 247 hektar og er kendt for sin skønhed og arkitektur i georgisk-kolonistil. Universitetet tilmelder i øjeblikket 5.692 studerende fra 47 stater og 28 lande.

Samford er det højest rangerede universitet i Alabama i nationale placeringer udgivet af The Wall Street Journal. Derudover rangerer The Wall Street Journal Samford på tredjeplads i nationen for studerendes engagement. US News & World Report rangerer Samford 40. i nationen for bedste bachelorundervisning og 100. for bedst værdi. Kiplingers Personal Finance rangerer Samford 34. blandt amerikanske private universiteter for værdi og overkommelig pris. Forholdet mellem studerende og fakultet er 13: 1.

Samford tilbyder bacheloruddannelser, der er baseret på den liberale kunst og en markant blanding af kandidat- og erhvervsskoler gennem 10 akademiske skoler: kunst, kunst og videnskaber, erhverv, guddommelighed, uddannelse, sundhedsfag, jura, sygepleje, apotek og folkesundhed. Universitetet har en af tre akkrediterede advokatskoler og en af kun to akkrediterede apoteksskoler i Alabama. Samford's Beeson Divinity School er den eneste fuldt akkrediterede graduate divinity school med base i Alabama. Universitetet er klassificeret af Carnegie-Kommissionen for Videregående Uddannelse som en ph.d.-institution.

Samfords mission til at pleje studerendes udvikling intellektuelt, etisk og åndeligt fremmes gennem en række muligheder, herunder 166 studerende organisationer, globalt engagement i mere end 19 forskellige lande og mere end 180 kurser, der inkluderer samfundstjeneste. Derudover afslutter de studerende Samfords grundlæggende læseplan, hvilket giver et godt afrundet fundament i den liberale kunst. Resultatet er en meget skræddersyet uddannelsesmæssig oplevelse, der resulterer i, at 97% af de studerende, der studerer på grunduddannelsen, eller i yderligere studier inden for seks måneder efter eksamen.

Samfords strategiske plan udtrykker fire fokusområder: fremhæve studerendes succes, forbedre vores samfund, udvide vores rækkevidde og sikre økonomisk styrke. For at støtte den fortsatte fremme af denne strategiske plan lancerede universitetet i efteråret 2016 en kapitalkampagne med titlen Forever Samford. Den seks år lange $ 300 millioner kampagne er beregnet til at give nye økonomiske ressourcer til støtte for studerendes stipendium, akademiske programmer og kapitalprojekter. Samford opretholder en stærk begavelse med investeringer på i alt $ 301 millioner (juni 2019), hvilket hjælper med at støtte stipendier, studere muligheder i udlandet, generelle operationer og andre programmer. Foruden hovedcampus i Homewood ejer universitetet et hus i Marion, Alabama, der bruges til kulturel undersøgelse og service, og Daniel House, et studiecenter beliggende i hjertet af London, England nær Kensington Park.

Samfords 52.838 alumnier har inkluderet mere end 60 medlemmer af den amerikanske kongres, otte statsledere, to amerikanske højesteretskontorer, en amerikansk statssekretær, fire Rhodes-stipendiater, flere Emmy- og Grammy-prisvindende kunstnere, to nationale mesterskaber i fodboldtræner og modtagere af Pulitzer og Nobels fredspriser.

Universitetsfelterne 17 interkollegierede sportsgrene - otte mænd og ni kvinder - der deltager på NCAA Division I niveau. Samford Bulldogs har vundet 40 konferencemesterskaber siden deres deltagelse i den sydlige konference i 2008. Samfords atleteam i studieåret 2018-2019 nød en 97% gradueringsucces (GSR) som beregnet og offentliggjort af NCAA. For det akademiske år blev Samford først placeret i Alabama og 18. i nationen for GSR blandt alle colleges og universiteter i NCAA Division I niveau.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

  • Birmingham

    Lakeshore Parkway,800, 35229, Birmingham

    Spørgsmål