Keystone logo
Queen's University Belfast - Faculty of Arts, Humanities and Social Sciences LLM i kriminologi og strafferet
Queen's University Belfast - Faculty of Arts, Humanities and Social Sciences

LLM i kriminologi og strafferet

Belfast, Det Forenede Kongerige

1 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Sep 2024

GBP 19.100 / per year *

På campus

* Nordirland og Republikken Irland: £6.650 | England, Skotland eller Wales: £7.470 | EU Andet og International: £18.200

Introduktion

Denne spændende, stimulerende og aktuelle postgraduate-uddannelse i kriminologi og strafferetspleje undervises af internationalt anerkendte forskere og forskere, der tilbyder studerende en bred introduktion til studiet af kriminalitet og strafferetspleje i det moderne samfund. Medarbejdere har stærke forbindelser med lokale strafferetlige agenturer og samfundsorganisationer samt omfattende komparativ og international ekspertise, hvilket giver en unik elevoplevelse. Lærerpersonalets centrale forskningsstyrker ligger inden for følgende områder:

  • Samfundssikkerhed og kriminalitetsforebyggelse
  • Politiarbejde
  • Fangers reintegration
  • Genoprettende retfærdighed
  • Sexfornærmende
  • Viktimologi
  • Antisocial adfærd
  • Kriminalitet og livsforløbet

LLM i kriminologi og strafferet er designet til at appellere til potentielle studerende med en akademisk eller professionel interesse i kriminologi eller strafferet. Det sætter eleverne i stand til at forstå motivationerne for at krænke såvel som den praktiske drift af strafferetsplejen, og hvordan staten reagerer på kriminalitet og viktimisering. Denne grad vil være af stor relevans og interesse for dem, der allerede er ansat i strafferetsrelateret arbejde inden for områder som juridisk praksis, regering og ikke-statslige organisationer, samt udstyre dem, der lige har afsluttet bacheloruddannelser til at udvikle viden og færdigheder til at forfølge strafferetsrelaterede karrierer eller gennemføre studiet på avanceret niveau.

Karriereudvikling

Instituttet kan hjælpe studerende med praktik/frivillige praktikophold. 94% af Queen's Postgraduates er i beskæftigelse eller studerer videre 6 måneder efter endt uddannelse.

Internationalt anerkendte eksperter

Law at Queen's undervises af verdens førende eksperter inden for jura. Vores medarbejdere har tætte forskningsforbindelser med professionerne, regeringen og civilsamfundet. Law at Queen's er blandt de 125 bedste juraskoler på verdensplan, og vi er rangeret 14. i verden for det globale udsyn. Research in Law blev rangeret som nummer 15 i Storbritannien i den seneste Research Assessment Exercise (2014). Over 95 % af forskningsaktiviteten på skolen blev vurderet til at være af international kvalitet og derover.

Studenterfaring

LLM Criminal Justice-programmet er internationalt i fokus og undervist af førende akademikere og praktikere på området. Forskning og undervisning udføres i regi af Institute of Criminology and Criminal Justice (ICCJ), som har stærke forbindelser til civilsamfundsorganisationer, strafferetlige organer og agenturer samt internationale institutioner og netværk. ICCJ arrangerer en aktiv, årlig højttaler- og konferenceserie med foredrag af akademikere og praktikere. Hos Queen's vil du være en del af en blomstrende postgraduate-kultur bygget på undervisningskvalitet, førende forskning, innovation, samarbejde og engagement. Disse komponenter er vævet sammen i vores Graduate School. Det er her, du vil udvikle nye færdigheder og øget personlig effektivitet, der vil gøre dig i stand til at skille dig ud på det overfyldte og stadig mere konkurrenceprægede globale arbejdsmarked. Livet på Queen's handler ikke kun om graden. Vi giver vores studerende mulighed for virkelig at berige deres studier. Uanset om du er til studieforeninger, sport, musik, dans eller bare en kop kaffe med dine venner, har Queen's exceptionelle faciliteter til at imødekomme alle interesser.

Indlæggelser

Læreplan

Programundervisning

Karrieremuligheder

Faciliteter

Om skolen

Spørgsmål