Keystone logo
Queen's University Belfast - Faculty of Arts, Humanities and Social Sciences LLB i jura
Queen's University Belfast - Faculty of Arts, Humanities and Social Sciences

LLB i jura

Belfast, Det Forenede Kongerige

3 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 18.800 / per year *

På campus

* England, Skotland eller Wales: £9.250 | Nordirland og Republikken Irland: £4.630 | EU Andet og International: £17.900

Introduktion

Lov ser på relationer, interaktioner og transaktioner mellem individer, regering og stat på lokalt, regionalt, nationalt og internationalt niveau. Med et bredt fokus og anvendelse omfatter jurauddannelsen privat- og offentligret sammen med bredere socio-juridiske perspektiver. Du vil studere nøgleaspekter af loven og udvikle en bred vifte af overførbare færdigheder, der er relevante for din fremtidige karrierebane. Vores forbindelser med professionerne, den brede vifte af yderligere muligheder inden for skolen og udviklingen af et meget nuanceret færdighedssæt er med til at skabe meget eftertragtede kandidater.

Professionelle akkrediteringer

Graden giver de studerende mulighed for at studere de moduler, der kræves til den akademiske fase af juridisk kvalifikation. Derudover tilbydes de studerende mulighed for at udforske deres interesser i det sidste år med moduler, der giver dem mulighed for at specialisere sig inden for et bestemt område eller blot få en mere afrundet fornemmelse af, hvad 'jura' er. Mange af disse moduler overvejer loven og lovlignende interaktioner på lokalt, nationalt og internationalt plan.

Internationalt anerkendte eksperter

Studerende på School of Law undervises af verdens førende eksperter inden for områderne jura, menneskerettigheder, kriminologi og socio-juridiske studier. Vores medarbejdere har tætte forskningsforbindelser med professionerne, regeringen og civilsamfundet.

Studenterfaring

Studerende kan tilslutte sig en række elevledede initiativer inden for skolen, herunder Advokatsamfundet, Alternativt Tvistbilæggelsesselskab, Kvinder i Jura-gruppen og Gaderet-projektet. Andre initiativer omfatter Global Skills Project, LawPod, Queen's Student Law Journal, Lawyers without Borders, studentermagasinet 'The Verdict' og Mooting Society.

Indlæggelser

Læreplan

Ranglister

Programundervisning

Karrieremuligheder

Faciliteter

Om skolen

Spørgsmål