Keystone logo
Peking University School of Transnational Law

Peking University School of Transnational Law

Peking University School of Transnational Law

Introduktion

Om STL

Peking University School of Transnational Law (“STL”) er unik i Kina og unik i verden og tilbyder en amerikansk JD-grad fuldstændigt på engelsk sammen med en kinesisk JM-grad. STL tilbyder også en LL.M. program med en læseplan rig på kurser med vægt på tværnational lov og praksis, kinesisk lov og juridiske traditioner og andre banebrydende kurser designet til at udstyre STL-kandidater af alle nationaliteter til lederskab i det 21. århundrede.

140236_STLPics-BuildingExterior.jpg

Peking University

Peking University (“PKU”) er det ældste universitet i Kina og et af de mest fremtrædende og prestigefyldte forskningsuniversiteter i verden. QS World University Rankings og Times of Higher Education har begge rangeret PKU som det 23. mest akademisk anerkendte universitet i 2021.

Beliggenhed

STL er beliggende i den sydlige by Shenzhen. En hurtig voksende storby på 12 millioner mennesker, Shenzhen har været i en stadig stigning, siden den blev oprettet som Kinas første særlige økonomiske zone i 1979. Shenzhen er nu ikke kun et stort knudepunkt i Kinas mest folkerige provins, Guangdong , men også en markedsleder inden for hele Kina og et unikt område, hvor verdens store juridiske systemer fusionerer og påvirker grænseoverskridende adfærd. Byen er en lodestar for bioteknologi, logistik og ny energiindustri, og topvirksomheder som Huawei og Tencent er baseret her. På verdensscenen har Shenzhen også markeret sig; i 2008 blev det opkaldt UNESCO City of Design, og i 2011, det var vært for 26th Sommer Universiade.

140235_PKUSZ-Techtrip.jpg

Geografisk og økonomisk er Shenzhen også tæt integreret med Hong Kong, som den deler en grænse med. Omfattende muligheder for offentlig transport forbinder de to byer fra centrum, man kan besøge Hong Kong via bus, metro og færge. Med et samlet BNP på mere end $ 650 milliarder er Shenzhen-Hong Kong-regionen et af de største storbyområder i verden.

Med sin unikke geografiske placering, innovative ånd og banebrydende udsigter er Shenzhen gradvist blevet en avanceret by, der forbinder verden.
https://www.scmp.com/news/china/politics/article/3023330/beijing-unveils-detailed-reform-plan-make-shenzhen-model-city

Studerende, Fakultet og Karriere

Ledende studerende fra hele verden konkurrerer om optagelse til STL. Lovenskolens multinationale fakultet omfatter verdenskendte forskere og praktikere fra Kina, USA, EU og andre steder. STL kandidater er meget efterspurgte til stillinger hos førende multinationale advokatfirmaer og virksomheder, der fører kinesiske advokatfirmaer og virksomheder, store SOE'er og førende internationale ngo'er.

Cutting-Edge Curriculum

STLs underskrift JD / JM dual degree program er fire år lang. JD-læseplanen, som udelukkende læres på engelsk, ligner indholdet af JD-læseplanerne for de bedste amerikanske lovskoler med yderligere dybde i kinesisk juridisk historie og lov. JM-læseplanen indeholder kerne-kinesiske lovkurser og læres stort set på kinesisk. De fleste kinesiske studerende tilmelder sig i STLs to-gradige JD / JM-program; De fleste internationale studerende indgår i STLs treårige JD-program. Begge læseplaner lægger vægt på lawyering færdigheder og viden til det 21. århundrede: (i) tværnational lovgivning og praksis, (ii) tværkulturel kompetence, og (iii) advokaters faglige ansvar i disse sammenhænge. Ingen lovskole overhovedet bedre udstyrer kandidater til den private sektor, den offentlige sektor eller offentligt interesseret lovligt arbejde i Kina, USA, Det Forenede Kongerige eller British Commonwealth nationer.

Programmet består af mindst tre fjerdedele af fuldtidsstudiet i bopæl og et andet år for praktikophold, videreuddannelse eller forskningsprojekter efter eget valg. Selv om graden er tildelt i slutningen af ​​to år, er det muligt for bopæl at blive afsluttet efter en.

140233_STLPics-ClasswithProfessorJinZining.jpg

Internationale uddannelsesmuligheder

STL-oplevelsen er iboende multinationale og tværkulturelle, uden at have forladt PKUs smukke Shenzhen Graduate School Campus. Samtidig har STL-studerende flere muligheder for at studere i udlandet på førende lovskoler over hele verden, som PKU og STL nyder udveksling af relationer til.

Globale ledere

STL-kandidater kommer fra deres studieår som advokater, der er unikt udstyret til lederskab i nutidens sammenkoblede verden med dyb viden og forståelse af kinesisk og vestlig lov og juridiske traditioner og med de praktiske færdigheder, der er nødvendige for tværkulturel succes. Peking University School of Transnational Law (STL) er den eneste advokatskole i verden, der tilbyder et dobbeltuddannelsesprogram, hvor studerende gennemfører en US-modelleret Juris Doctor (JD) grad sammen med en kinesisk Juris Masters (JM) grad. Studerende skal være tosprogede på engelsk og mandarin for at gennemføre dette fireårige program og opgradere med flydende juridiske systemer i to af verdens supermagter, USA og Kina. STL tilbyder også en LLM-grad, der kombinerer international ret, kinesisk lov og vestlig ret og giver internationale studerende mulighed for at studere side om side med Kinas bedst opnåede studerende, der fortsætter med at være partnere på større advokatfirmaer, politiske eliter, ledere hos internationale organisationer og forretningsledere. Begge læseplaner understreger advokatkompetencer og viden i det 21. århundrede: (i) tværnational lovgivning og praksis, (ii) tværkulturel kompetence og (iii) advokaters faglige ansvar i disse sammenhænge. Ingen lovskole overalt udstyre kandidater til den private sektor, offentlig sektor eller juridisk arbejde af offentlig interesse i Kina og USA, almindelig lov og civilret, øst og vest, alt sammen i en enkelt læseplan.

GLOBAL LOV MESSIG

Den første årlige Global Law Fair vil introducere deltagerne til ekstraordinære lovskoler fra hele verden. Tilmeld dig ved hjælp af denne formular for chancen for at lære om at fremme din karriere gennem international undersøgelse, stipendiemuligheder for internationale studerende og mere.

Datoer:
Fredag 20. november 2020
Lørdag 21. november 2020

Tid:
12: 00-14: 00 GMT (tjek din lokale tidszone)

Sessionerne finder sted på flere datoer for at imødekomme forskellige tidsplaner. De samme skoler vil være til stede på begge datoer og vil give den samme præsentation på begge datoer.

Deltagende advokatskoler:
Aix Marseille University Juridiske Fakultet (Frankrig)
Bucerius Law School (Tyskland)
Deakin Law School (Australien)
FGV Direito SP (Brasilien)
IE Law School (Spanien)
Indiana University Maurer School of Law (USA)
Jindal Global Law School (Indien)
Peking University School of Transnational Law (Kina)
Stockholms Universitets Juridiske Fakultet (Sverige)
University of Chile Juridisk Fakultet (Chile)
University of Iowa College of Law (USA)
University of Lausanne Juridisk Fakultet (Schweiz)

For mere information om arrangementets e-mail: [email protected] .

Campus funktioner

Placering

STL er beliggende i den sydlige by Shenzhen. Shenzhen er en hurtigt voksende metropol med 12 millioner indbyggere, og den har været i konstant fremgang, siden den blev oprettet som Kinas første særlige økonomiske zone i 1979. Nu er Shenzhen ikke blot et vigtigt knudepunkt i Kinas mest folkerige provins, Guangdong , men også en markedsleder i hele Kina og et unikt område, hvor verdens store retssystemer smelter sammen og påvirker grænseoverskridende adfærd. Byen er en af de førende inden for bioteknologi, logistik og nye energiindustrier, og topvirksomheder som Huawei og Tencent er baseret her. Shenzhen har også sat sit præg på verdensscenen; i 2008 blev byen udnævnt til UNESCO's designby, og i 2011 var den vært for 26th Summer Universiade.

Geografisk og økonomisk er Shenzhen også tæt integreret med Hongkong, som den har en fælles grænse med. Der er mange offentlige transportmuligheder, der forbinder de to byer fra centrum, og man kan besøge Hongkong med bus, metro og færge. Med et samlet BNP på mere end 650 milliarder dollars er Shenzhen-Hong Kong-regionen et af de største storbyområder i verden.

Med sin unikke geografiske beliggenhed, innovative ånd og banebrydende fremtidsudsigter er Shenzhen gradvist blevet en avanceret by, der har forbindelse til verden.
https://www.scmp.com/news/china/politics/article/3023330/beijing-unveils-detailed-reform-plan-make-shenzhen-model-city

  Ranglister

  Peking Universitet

  Peking University ("PKU") er det ældste universitet i Kina og et af de mest fremtrædende og prestigefyldte forskningsuniversiteter i verden. QS World University Rankings og Times of Higher Education har begge rangeret PKU som det 23. mest akademisk anerkendte universitet i 2021.

  Placeringer

  • Shenzhen

   Peking University School of Transnational Law, Room 410, 2199 Lishui Road, Peking University, University Town Xili, Nanshan District , 518055, Shenzhen

   Programmer

   Spørgsmål