Keystone logo
Pepperdine University Caruso School of Law

Pepperdine University Caruso School of Law

Pepperdine University Caruso School of Law

Introduktion

Pepperdine Caruso Law giver en overlegen juridisk uddannelse i en smuk beliggenhed ved Stillehavet nær Los Angeles, CA. Ud over vores uddannelser tilbyder vi erfaringsbaseret læring, mentorskab og efteruddannelse for at forberede praktikere til at bringe deres bedste til deres arbejde og til verden.

Et støttende fællesskab

Studerende kommer sammen fra hele verden og USA og finder et fællesskab præget af en følelse af opmuntring og støtte, samtidig med at de oplever en stringent uddannelse med praktisk læring i det virkelige liv. Det

Straus Institut for Tvistbilæggelse

Mens mægling, voldgift og forhandlinger fortsætter med at eksplodere i popularitet i retssager og internationale anliggender, rangerer Pepperdines Straus Institute for Dispute Resolution konsekvent som et topprogram af US News og World Report .

LLM og Master of Dispute Resolution

Pepperdines LLM og Master of Dispute Resolution (MDR) programmer tiltrækker studerende fra hele kloden. Studerende varierer fra nyuddannede til erfarne advokater og dommere, der har deltaget i eller pendlet til programmet fra Kina, Korea, Rusland, Grækenland, Moldova, Spanien, Pakistan, Jordan, Storbritannien, Tyskland, Sverige og mere.

Pepperdine har tiltrukket forskere fra prestigefyldte organisationer som Fulbright, Muskie, American States og Rotary Foundation.

En investering i værdi

Karriererådgivning er tilgængelig, og du bliver introduceret til et internationalt netværk af alumner. Vores studerende fortsætter med at blive ledere i deres lokalsamfund over hele verden, løse tvister, fremme lovens praksis og skabe positive forandringer.

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

  • Los Angeles

    Los Angeles, USA

    Spørgsmål