Keystone logo
Penn State Dickinson Law

Penn State Dickinson Law

Penn State Dickinson Law

Introduktion

Penn State Dickinson Law er forpligtet til at producere professionsparate advokater udstyret med den doktrinære viden, praktiske færdigheder og ekstralegale kompetencer, der er nødvendige for at udmærke sig på et stadig mere globalt juridisk marked. Kendetegnene for en Dickinson Law-uddannelse er en innovativ læseplan, der fra den allerførste dag på jurastudiet er stærkt afhængig af erfaringsbaseret læring for at forberede vores studerende til at praktisere jura og et imødekommende og støttende fællesskab. Dickinson Law blev grundlagt i Carlisle, Pennsylvania i 1834, og er den ældste juraskole i Pennsylvania og den femteældste i landet. I over 186 år har kandidater fra Dickinson Law inkluderet landets mest fremtrædende advokater, dommere, regerings- og virksomhedsledere og juridiske undervisere. Vores fusion i 1997 med Penn State udvidede vores omdømme, netværk og fælles uddannelser – og komplementerede Dickinson Laws arv som en innovativ leder inden for erfaringsbaseret uddannelse. For at sikre, at vi kan tilbyde praktisk træning til vores studerende, har Dickinson Law et loft over hver LL.M. årgang på 20 elever. Denne bevidst lille klassestørrelse sikrer, at eleverne får fokuseret opmærksomhed fra fakultetet, garanterer rigelige muligheder for at lære i praksisindstillinger og opfylder jurastudiets løfte om at positionere sine studerende bedst muligt for at sikre beskæftigelse på et konkurrencepræget marked.

Kerneprincipper Fakultetet for Penn State Dickinson Law har vedtaget følgende kerneprincipper, som afspejler og vejleder institutionens værdier og forhåbninger:

 1. At tildele vores studerende hele rækken af konkrete advokatfærdigheder, der er nødvendige for mest effektivt at udføre som juridiske fagfolk på lokalt, statsligt, nationalt, transnationalt og internationalt niveau i det enogtyvende århundrede.
 2. At engagere sig i en konstant søgen efter viden og visdom, som vi deler ikke kun med vores studerende, men også med juridiske fagfolk, lærde, politiske beslutningstagere og andre, i overensstemmelse med Penn States rolle som et forskningsuniversitet i verdensklasse.
 3. At frivilligt bidrage med vores tjenester til universitetet og til lokale, statslige, nationale og internationale bestræbelser på at forbedre global forståelse, vores studerendes liv og velvære og den verden, de vil leve i.
 4. At stræbe efter, på daglig basis, at fremme en følelse af fællesskab og gensidig støtte mellem og mellem fakultetet, studerende og ansatte og i vores interaktioner uden for jurastudiet.

Læreplan

LL.M. programmet er en 24-kredit, et akademisk års studieforløb. Studerende skal tilmelde sig mindst 12 point pr. semester og må højst tilmeldes 17 point pr. semester. Programmets grundkurser introducerer dig til vores unikke analytiske metoder. Studerende kan derefter vælge kurser fra vores "The Lawyer As ..."-pensum opdelt efter specialiserede studieretninger og oprette personlige spor baseret på interesseområder. LL.M. studerende kan tilmelde sig et rigt udvalg af kurser, der tilbydes i jurastudiets læseplan, herunder et fokuseret studieforløb inden for et af de specialiserede områder nedenfor:

 • Voldgift, mediation og forhandling
 • Erhvervsret
 • Forfatningsret og forvaltningsret
 • Strafferet og retspleje
 • Cyberlovgivning, databeskyttelse og informationssikkerhed
 • Ældre Lov
 • Sundhedslovgivning og -politik
 • Intellektuel ejendom og innovation
 • International Trial Advocacy
 • Lov om offentlig interesse
 • Sikkerhedsloven
 • Skatteret
 • Fortalervirksomhed og retssager

LL.M. Uafhængige studier og erfaringsbaseret læring LL.M. studerende kan tage selvstændige studiekurser på op til 3 point i et hvilket som helst semester, og højst i alt 4 point i løbet af de to semestre af LL.M. program. Studerende på LL.M. programmet kan også tage ethvert af en bred vifte af erfaringsbaserede færdighedskurser. Med godkendelse af Associate Dean for Academic Affairs, LL.M. studerende kan også tilmelde sig pro bono erfaringsbaserede læringskurser, der tilbydes på jurastudiet. LL.M. studerende, der er berettiget til Curricular Practical Training eller har arbejdstilladelse i USA, kan også tilmelde sig praktikprogrammer. Send en e-mail til Emily Michiko Morris med spørgsmål om deltagelse.LL.M. studerende kan ansøge om at blive i et tredje semester af juridisk studium med den hensigt at gennemføre et erfaringsbaseret læringsprogram eller forberede sig til en amerikansk advokateksamen.

Praktikophold Fordi Dickinson Law School er placeret mindre end 20 miles fra statens hovedstad og mindre end to timer fra Washington, DC, har vores studerende mulighed for at tage i praktik hos nationale advokatfirmaer; offentlige myndigheder på lokalt, statsligt og føderalt niveau; private selskaber; og nonprofit-organisationer – og dermed få en følelse af juridiske samfund i byer, forstæder og på landet.

Fakultetet Dickinson Jura studerende lærer fra et karakteristisk og dedikeret fuldtidsfakultet suppleret med et supplerende fakultet af praktiserende advokater og dommere. Det er bemærkelsesværdigt, at næsten alle fuldtidsansatte fakultetsmedlemmer har brugt år på at praktisere jura og fortsætter med at engagere sig nationalt og internationalt med advokatbranchen gennem pro bono retssager, mægling, rådgivende udvalg og stipendier. Fakultetet mener, at deres videnskabelige og undervisningsmæssige opgaver bør være komplementære. Som engagerede forskere accepterer de, at det at have en solid forståelse af teori er uundværlig for vores studerendes evne til at fungere som juridiske fagfolk i et stadig mere globalt, mangfoldigt og sofistikeret juridisk miljø. Fakultetet er fuldt ud forpligtet til fællesskabet og til at støtte vores studerendes succes. Længe før det blev på mode, omfavnede fakultetet en åben-dør-politik, der opfordrede studerende til at kigge forbi fakultetskontorer uden en planlagt aftale.

Et inkluderende fællesskab Vi tror på, at mangfoldighed beriger alles uddannelseserfaring. Vi er lige så forpligtede til at byde folk med forskellig kultur og livsstil velkommen, som vi er til at forberede dem til at blive den næste generation af praksisklare advokater. Som et inkluderende fællesskab definerer Dickinson Law mangfoldighed bredt til at omfatte racemæssige og etniske minoriteter, kvinder, handicappede individer, medlemmer af LGBTQ-samfundet, veteraner, førstegenerationsstuderende, voksne elever og alle andre, der har oplevet underordning, marginalisering eller isolation i akademiske fællesskaber på grund af deres identitetsstatus. Vi er glade for at kunne støtte en række af studerende affinitetsorganisationer, såsom:

 • Black Law Students Association (BLSA)
 • Latino/a Law Student Association (LLSA)
 • Asian Pacific American Law Students Association (APALS)
 • Militærrets Caucus (MLC)
 • OutLAW (LGBTQ+ studenterforeningen)
 • Women's Law Caucus (WLC)

Desuden integrerer Dickinson Laws kernekurser forskellige perspektiver og undersøger relevansen af mangfoldighed for jura, den juridiske proces og praksis. Gennem Law Schools pensumtilbud og dets fritidsaktiviteter er Dickinson Law-studerende i stand til at udvikle kulturelle kompetencer og bedre forstå minoritetssynspunkter.

Alumni Network Du vil ikke kun blive en del af denne lange og stolte arv fra Dickinson Law-kandidater, men du vil også blive medlem af Penn State alumni-netværket på mere end 725.000 - det største aktive, kontingentbetalende alumni-netværk i verden. Dickinson Law har LL.M. alumner, der arbejder over hele verden.

Karriereservice For at hjælpe studerende med at forhandle nutidens udfordrende arbejdsmarked tilbyder Dickinson Law en række ressourcer, der går ud over traditionelle karriereydelser. De omfattende netværk af loyale alumner fra både Penn State og Dickinson Law er forpligtet til at hjælpe vores studerende med at få succes i deres ønskede erhverv. Dickinson Law kandidater nyder givende karrierer inden for forskellige områder af advokatpraksis såvel som i erhvervslivet og industrien, regeringen og den akademiske verden.

Campus funktioner

  Indlæggelser

  Månedligt informationsmøde om LL.M.

  Placeringer

  Placeringer
  • Carlisle

   150 South College St., Carlisle, PA 17013, , Carlisle

   • facebook
   • twitter
   • linkedin

  Programmer

  Spørgsmål