Keystone logo
Penn State Dickinson Law

Penn State Dickinson Law

Penn State Dickinson Law

Campus funktioner

Faciliteter Dickinson Laws fuldstændig renoverede historiske hjem i Carlisle, Pennsylvania, er bevidst designet til at fremme Law Schools engagement i fællesskabet. Denne LEED-certificerede facilitet har state-of-the-art klasseværelser og seminarlokaler; en karakteristisk retssal med et 200-sæders observatorium; et lovgivende høringsrum; det tre-etagers H. Laddie Montague, Jr. Law Library; gruppe-studierum; Ridge Commons; en gårdhave; og en café. Alle klasseværelser er udstyret med sofistikeret audiovisuel teknologi, der giver studerende og professorer mulighed for at kommunikere i realtid med kolleger og fagfolk over hele verden.

  Indlæggelser

  LL.M. programmet ved Penn State Dickinson Law er meget selektivt med et begrænset antal kvalificerede studerende optaget hvert år. For at komme i betragtning til optagelse skal ansøgere have gennemført eller være i gang med at afslutte en første professionel grad i jura. Dette er generelt en JD fra en ABA-godkendt, amerikansk juraskole eller tilsvarende JD fra en international juraskole. Succesfulde ansøgere er ofte autoriseret til at udøve advokatvirksomhed og har betydelig professionel erfaring med advokatvirksomhed.

  Dickinson Law fastholder en holistisk tilgang til optagelse. Succesfulde ansøgere vil have givet en klar og overbevisende begrundelse for at forfølge en LL.M. grad og specifikt ved Penn State Dickinson Law . Det er vigtigt, at ansøgere har veldefinerede karriereplaner og demonstrerer vigtigheden af at opnå en LL.M. grad i realisering af disse planer.

  For optagelse på LL.M. program, skal ansøgere indsende en ansøgning via Law School Admission Council (LSAC). Dickinson Law vurderer ikke nogen ansøgningsgebyrer.

  Mens de fleste studerende søger at tilmelde sig i efterårssemesteret (august), LL.M. studerende har også mulighed for at begynde på LL.M. program i forårssemesteret (januar).

  Visumkrav

  Når de er tilmeldt, vil internationale studerende modtage meddelelse fra iStart, Penn State's immigrationsstyringssystem for international studerende og akademikere. Hver studerende vil modtage en besked fra Pre-Arrival Admissions, der vil forklare, hvad der er nødvendigt med hensyn til immigrationsoverholdelse. Når den studerende har indsendt den nødvendige dokumentation til iStart, vil en I-20 (forudsat en F-visum type) blive sendt inden for 2-4 uger. I-20 er et "Certificate of Eligibility for Nonimmigrant Student Status", der giver en studerende mulighed for at ansøge om et ikke-immigrantvisum på den nærmeste amerikanske ambassade eller konsulat. Studerende på andre visumtyper, herunder J-1-visa, vil kræve andet papirarbejde, men selve visumprocessen er generelt den samme.

  Internationale studerende støttes af Office of International Students and Scholars på Penn State Global for alle immigrationsspørgsmål.

  Stipendier og finansiering

  Penn State Dickinson Law er forpligtet til at give enhver studerende adgang til en juridisk uddannelse i verdensklasse. Alle LL.M. ansøgere kommer automatisk i betragtning til meritbaserede stipendier på optagelsestidspunktet.

  For en oversigt over omkostninger, inklusive undervisning, gebyrer, bøger og levepenge, skal du klikke på linket nedenfor. For at reducere leveomkostningerne etablerer de fleste studerende et personligt budget, vælger at bo sammen med en værelseskammerat, shopper i lavprisforretninger, går eller cykler til campus, bringer deres måltider til campus og meget mere. Penn State tilbyder studierabatter på software, computere, tøj og meget mere.

  Månedligt informationsmøde om LL.M.

  Placeringer

  • Carlisle

   150 South College St., Carlisle, PA 17013, , Carlisle

  Programmer

  Spørgsmål