Keystone logo
Université Paris-Panthéon-Assas | Mauritius Campus

Université Paris-Panthéon-Assas | Mauritius Campus

Université Paris-Panthéon-Assas | Mauritius Campus

Introduktion

University Paris-Panthéon-Assas: en top global juraskole i Mauritius

Anset for at være Frankrigs førende juraskole, University Paris-Panthéon-Assas er til stede i Mauritius siden 2015, hvor det tilbyder en LL.B. (Hons), en Bachelor of Arts i økonomi og finans (Hons) og en LL.M. International Business Law, alt undervist på engelsk. University Paris-Panthéon-Assas, hjemsted for oprindelsen af fransk lov, vedtog i 2011 en ambitiøs internationaliseringsstrategi, som omfattede oprettelsen af de oversøiske campusser i Singapore, Mauritius og Dubai.

De 3-årige LL.B.-, 3-årige BA (Hons) og 10-måneders LLM-programmer undervises af fakultetsmedlemmer fra University Paris-Panthéon-Assas samt advokater og fagfolk med international og lokal ekspertise.

LL.B. kursusstrukturen er designet til at opfylde kravene fra både hjemmebaserede og internationale studerende med valgfrie strømme, der dækker almindelig lov, civilret, mauritisk lov, international ret og sammenlignende ret. Studerende drager således fordel af uddannelse i verdensklasse i landets blandede retssystem og i andre retsområder, som sætter dem i stand til at forfølge yderligere studier eller karriere i udlandet.

LL.M. International Business Law kursus ligner dem, der tilbydes på Paris, Dubai og Singapore campus og er designet til at opfylde kravene fra både juridiske og ikke-juridiske fagfolk, der ønsker at tage deres karriere til næste niveau.

Bachelor of Arts (BA) i økonomi og finans (Hons) er et 3-årigt honours-program specifikt designet til at give studerende en stærk base i teoretiske, kvantitative og analytiske færdigheder, der er nødvendige for også at forfølge studier i meget selektive mastergrader. som yderligere karriere inden for områderne Business, Data Science og Finance. Bacheloruddannelsen er kendt for sin enestående selektivitet og anerkendelse i franske ranglister, hvor Paris-Panthéon-Assas University konsekvent har toppositionen i Frankrig, især inden for økonomi og ledelse, hvor det udmærker sig med hensyn til kandidaters jobintegration og indtjeningspotentiale*.

Et langvarigt engagement

I dag er universitetet mere end nogensinde forpligtet til at udvikle sin oversøiske tilstedeværelse, især i Mauritius. Dette omfatter opgraderede lokaler med en elevlounge og et bibliotek, kontorer til dets dedikerede personale samt ny lyd- og videoteknologi for at forbedre elevernes oplevelse af ansigt-til-ansigt eller (under ekstraordinære omstændigheder, når det er nødvendigt) online undervisning. For professor Anthony Mergey, dekan for Mauritius campus, "De renoverede lokaler samt den konstante vækst i lokale og internationale studerende afspejler interessen og relevansen af vores programmer. Vores mål er at udvide vores rækkevidde i løbet af de kommende år ved at tilbyde en bredere vifte af kurser på bachelor-, postgraduate- og executive-niveau. ”

Livet på Mauritius

 • Bank: Mauritius er vært for en række finansielle institutioner med et omfattende produktudbud og bankfaciliteter. De største banker i Mauritius er blandt andre MCB, SBM, Bank One, Afrasia og MPCB. Der er mange forsikringsselskaber at imødekomme dine personlige behov, som du kan vælge imellem, da du skal ansøge om sygeforsikring for at fortsætte dine studier på Uniciti Education Hub. Du kan vælge at ansøge om en i dit hjemland eller på Mauritius.
 • Catering: Mauritius kan prale af sin blanding af kulturer oversat til dets køkken. Mens du går rundt på øen, vil du blive forkælet med en byge af forskellige smagsvarianter og kulturelle retter, fra kinesiske, indiske, europæiske og andre lokale retter med en karakteristisk tilberedning. Føl den samme mauritiske velkomst i restauranter som i snacks.
 • Transport og kørsel: Mauritius er et venstrekørselsland med tæt trafik langs hovedvejene, der forbinder byer. Det kan være ret dyrt at købe en bil, men at rejse med bus er et gratis alternativ.
 • Rejser, visum og vaccine: Du skal have et opdateret pas inden afrejse og med en gyldighed på mindst seks måneder efter du har forladt Mauritius. Dit studievisum vil blive givet til dig af Uniciti Education Hub eller gennem den institution, hvor du tilmeldte dig. Pas- og immigrationskontoret er det tilsynsorgan, der skal levere dit visum, når du er blevet optaget. Det er godt at vide, at de lokale myndigheder har ret til at afvise visumansøgninger uden varsel. Der er ingen obligatorisk vaccination for at rejse til Mauritius.

Campus funktioner

En unik elevoplevelse i Mauritius

Paris-Pantheon-Assas Universitet er vært for Uniciti Education Hub, som ligger på Pierrefonds.

 • Forelæsningslokale: Forelæsningslokalet, der bruges af studerende, tillader kommunikation i realtid over internettet og on-demand udsendelse af klassesessioner.
 • Ressourcecenter: et fysisk reservebibliotek, hvor referencematerialer opbevares til konsultation på stedet med computere, printere og studierum.
 • Square Root & Vatel restaurant: Studenterrestauranter tilgængelige på campus.
 • Sportsfaciliteter: SPARC er det nyeste og største multisportsanlæg beliggende på Mauritius' vestkyst. SPARC tilbyder en førsteklasses oplevelse inden for sundhed, fitness, sport og fritidsmuligheder for i høj grad at forbedre vores elevers liv. Mere information her.
 • Internet- og telefonforbindelser: fri adgang wifi rundt omkring på campus.

  Placeringer

  • Quatre Bornes

   Royal Road, Pierrefonds , 72448 , Quatre Bornes

  Spørgsmål