Keystone logo
Osgoode Professional Development

Osgoode Professional Development

Osgoode Professional Development

Introduktion

En verdensleder inden for efteruddannelse af juridisk uddannelse

Osgoode Professional Development (OsgoodePD) er den livslange læringsarm på Osgoode Hall Law School. I løbet af næsten tre årtier har vores mission forblevet konsekvent og klar: vi tilbyder en unik bred vifte af tværfaglig juridisk uddannelse på kandidatniveau designet til professionelle. Vi er forpligtet til:

Integrering af internationalt uddannede advokater i den canadiske juridiske profession

Vi anerkender, at internationalt uddannede advokater bringer værdifuld erfaring og perspektiver til den canadiske advokatstand. Som en del af vores ansvar for at hjælpe med diversificeringen af advokatbranchen i Canada tilbyder vi det bredeste udvalg af programmer overalt i Canada for internationalt uddannede advokater, uden at tage en ensartet tilgang. Vi forstår, at internationalt uddannede advokater ofte har lignende behov og mål, men også at hver enkelt studerende medbringer deres egne interesser og levede erfaringer, der tjener til at berige de uddannelser, de bliver en del af. Bredden af vores kursustilbud og vores brede vifte af studerendes tjenester er designet til at hjælpe internationale studerende med at opnå akademisk og karrieremæssig succes.

Teknologi og innovation

OsgoodePD er kendt globalt for sit engagement i løbende innovation inden for pædagogisk teknologi og pædagogik. Vi var det første juraprogram i Canada, der tilbød fjernundervisning, og vi har arbejdet på løbende at forbedre kvalitet, tilgængelighed og fleksibilitet. Vi stræber efter at være i centrum for innovativt design og levering af professionel juridisk uddannelse, hvilket muliggør forståelse, forbindelse og transformation.

Forblive på forkant med juridisk viden, ekspertise og kompetence

Vi arbejder konstant på at forbedre og udvide vores faglige udviklingstilbud. Efterhånden som det globale samfunds behov for professionel udvikling inden for juridisk uddannelse udvikler sig, introducerer vi nye programmer, kurser og måder at lære på for at hjælpe eleverne med at nå deres mål.

Vores tilbud

Vi arbejder konstant på at forbedre og udvide vores faglige udviklingstilbud. Efterhånden som det globale samfunds behov for professionel udvikling inden for juridisk uddannelse udvikler sig, introducerer vi nye programmer og måder at lære på for at hjælpe dig med at nå dine professionelle udviklingsmål.

Professionel udvikling

Akademiske programmer

Internationalt uddannede advokater

Vi tilbyder det største antal og det bredeste udvalg af programmer overalt i Canada for internationalt uddannede advokater og erfarne fagfolk. Når vi designer disse programmer, fokuserer vi på de specifikke behov hos internationalt uddannede advokater. Vi tilbyder en bred vifte af studerendes tjenester for at hjælpe internationale studerende med at opnå akademisk og karrieremæssig succes.

Campus funktioner

To praktiske steder

OsgoodePD tilbyder programmer to steder: Osgoode Hall Law School ved York University og vores renoverede læringsfacilitet i hjertet af downtown Toronto. Vores fjernundervisningsevner er uden sidestykke, med det nyeste inden for teknologi og kyndig og professionel brugersupport.

Downtown Toronto

 • Beliggende i hjertet af downtown Toronto
 • Direkte adgang fra Dundas metrostation
 • Professionel udvikling korte kurser, konferencer og certifikater
 • Professionelle LLM'er på deltid

Keele Campus

 • Beliggende på York University state of the art campus
 • Adgang fra York University metrostation
 • Fuldtids professionelle LLM-programmer
 • Programmer for internationalt uddannede advokater

Student Services

Som fuldtidsprofessionel LLM-studerende vil du drage fordel af en bred vifte af studerendes tjenester designet til at hjælpe dig med at nå dine akademiske og karrieremæssige mål.

Karriereudvikling: Vi forstår, at vores fuldtidsstuderende ofte er interesserede i at lave en karriereovergang efter deres studier, så vi lægger stor vægt på at tilbyde en række ressourcer, arrangementer og en-til-en rådgivning for at hjælpe vores studerende med at opfylde deres mål.

Akademisk succes: Fuldtidsprofessionelle LLM-studerende kommer fra hele verden og fra mange forskellige professionelle baggrunde. For at hjælpe dig med at opnå akademisk succes tilbyder vi ressourcer og rådgivning gennem hele dit program.

Studenterliv: Vores studerende er unikt positioneret til at deltage i studielivet på York University's Keele Campus og gennem Osgoode Hall Law School-grupper og -arrangementer, såvel som i professionelle juridiske arrangementer og netværk gennem Osgoode Professional Development Center.

Vores fulde udvalg af tjenester og flere detaljer om hver enkelt kan ses nedenfor.

Akademiske tjenester

 • Programretning
 • Introduktionskurser
 • Workshops og ressourcer
 • Fortrolig akademisk og velværerådgivning

Karrierestøtte

 • Jobopslag
 • Ressourcer/vejledninger
 • Workshops & Events
 • Rådgivning

Campus Life

 • Studentersociale aktiviteter
 • Osgoode & York U Extra Curricular
 • Professionelle netværksarrangementer

Alle vores akademiske og karriereudviklingstjenester er tilgængelige på afstand, og rådgivningstimerne har varierede tidsplaner, der passer til behovene hos deltidsstuderende.

  Placeringer

  • Toronto

   Downtown Toronto, 1 Dundas Street West, Suite 2602, M5G 1Z3, Toronto

   • Toronto

    4700 Keele Street, Ignat Kaneff Building, M3J 1P3, Toronto

    Spørgsmål