Keystone logo
© Eva Dang
Nottingham Trent University

Nottingham Trent University

Nottingham Trent University

Introduktion

Etableret i 1843, Nottingham Trent University har en lang historie med at frigøre potentiale, nedbryde barrierer og gøre en reel forskel for liv rundt om i verden.

Med over 40.000 studerende og ansatte, der spænder over fem universitetssteder, er Nottingham Trent University (NTU) en af de største og mest indflydelsesrige højere uddannelsesinstitutioner i landet. Vi er et universitet, der er forpligtet til at drive meningsfuld forandring fremad, og vi har modtaget en lang række prestigefyldte priser for vores forskning, dynamik og innovation.

Vi er stolte over at blive anerkendt som et universitet, der åbner sine arme for alle. En fjerdedel af vores studerende kommer fra husstande med en samlet indkomst på £15.000 eller mindre, og vi var det første universitet, der underskrev regeringens løfte om social mobilitet, hvilket viser vores forpligtelse til at forbedre udsigterne for unge mennesker fra dårligt stillede baggrunde.

Undervisning
På NTU er vi forpligtet til at tilbyde et stimulerende og inkluderende læringsmiljø til gavn for vores studerende, kolleger og lokalsamfund.

Forskning
Vi arbejder omkring fem centrale forskningstemaer, der reagerer på en række udfordringer i erhvervslivet, industrien, erhvervene og samfundet.

Enterprise
Ved at arbejde i samarbejde med eksperter på tværs af NTU såvel som vores partnere og støtter hjælper vi studerende, kandidater, medarbejdere og medlemmer af vores samfund med at udvikle de færdigheder, viden og selvtillid, de har brug for for at trives som iværksætter.

Udveksling af viden
Vores ambition er at blive anerkendt som en kraft til det gode. Vi brænder for at transformere liv gennem akademisk og civilt engagement, og vi arbejder sammen med virksomheder og lokalsamfund for at tackle nogle af samfundets hårdeste udfordringer.

Dette er NTU. Dette er universitetet, omtænkt.

Vi skaber fremtidens universitet.

 • Et universitet, der inviterer, inkluderer og lytter - hvor partnerskaber værdsættes, viden deles, og muligheder er tilgængelige for alle.
 • Et universitet, hvor læring er knyttet direkte til industriens behov: hvor hver pris og anerkendelse er en godkendelse af vores daglige undervisningsstandarder, værdier og metoder.
 • Et universitet, der forstyrrer status quo; der tør stille udfordrende spørgsmål i indsigtens og fremskridtets navn.
 • Et universitet, hvor forskning anvendes og ikke abstrakt - hvor den understøtter undervisning, leverer meningsfulde svar og forbedrer det virkelige liv i realtid.
 • Et universitet med magten og formålet at transformere, skabe bedre mennesker og ikke bare bedre kandidater.

Fremtidens Universitet er et projekt for nutiden, bygget på seks kerneprincipper. Sådan fungerer disse principper på NTU.

Campus funktioner

Fra vores pulserende City Campus i det travle hjerte af Nottingham til den idylliske landejendom Brackenhurst har vi en række universitetssteder i Nottingham og de omkringliggende områder.

Vi investerer løbende i vores grund, bygninger og faciliteter for at skabe et stimulerende og inkluderende læringsmiljø, som alle kan opleve og nyde.

City Campus
City Campus er NTU's bankende hjerte, fra fantastisk arkitektur til en prisbelønnet studenterforening.

Clifton
Bor og lærer du i Clifton? Her er, hvad du skal vide om Campus, der virkelig har fået sit eget liv.

Brackenhurst
Vores campus i Brackenhurst ligger på et 500 hektar stort område med marker, skove og vand, og det er virkelig betagende.

Confetti Nottingham
Oplev, hvad der tilbydes på vores Confetti Nottingham Campus, som kun ligger et stenkast fra byens kulturelle og underholdningsmæssige hotspots og i kort afstand fra NTU's City Campus.

Confetti London
Med base i trendy Whitechapel har Confetti nu et dedikeret hjem i London - en af de globale hovedstæder for de kreative industrier og et center i verdensklasse for film, musik, spil og nye medier.

Mansfield Hub
NTU i Mansfield er en af de nyeste tilføjelser til NTU-familien og tilbyder spændende muligheder for mennesker og virksomheder i og uden for Mansfield.

  Visumkrav

  Du skal sikre dig, at du har den korrekte immigrationstilladelse/visum på plads, før du starter din rejse.

  Vores prisbelønnede studentersupportteam giver fremragende råd og information om immigrationsspørgsmål og råd om, hvordan man laver en vellykket visumansøgning.

  Vi opfordrer dig til at forberede din visumansøgning på forhånd og ansøge, så snart du modtager din CAS.

  Du kan ansøge om dit studievisum op til seks måneder før starten på din akademiske uddannelse.

  Bemærk, at dit CAS stadig kan angive tre måneder, fordi det er en nylig ændring, men du kan stadig bruge dit CAS til at ansøge op til seks måneder før studiestart.

  Du kan først rejse ind i Storbritannien, når du har fået udstedt dit visum. Du kan ankomme op til 1 måned før kursets startdato (for kurser, der varer mere end seks måneder). Du må ikke rejse til Storbritannien før den startdato, der er angivet på dit visum, uanset hvornår dit kursus starter.

  Stipendier og finansiering

  Vi er glade for at kunne tilbyde en række internationale stipendier til nye internationale og europæiske studerende. Du kan også finde vores internationale gebyrer i dette afsnit sammen med råd om internationale betalinger.

  Ranglister

  • Vi er et af Storbritanniens mest populære universiteter
   på 3. pladsen for antallet af accepterede tilbud, baseret på UCAS-acceptdata fra 2022.
  • Årets moderne universitet
   NTU er stolt af at være The Times og The Sunday Times Modern University of the Year 2023.
  • Årets universitet
   Whatuni Student Choice Awards 2023, hvilket viser vores engagement i at tilbyde en studenteroplevelse som ingen anden.
  • Det 2. mest bæredygtige universitet i verden
   2022 UI GreenMetric World University Rankings.

  Placeringer

  • Nottingham

   Shakespeare Street, 50, NG1 4FQ, Nottingham

   Programmer

    Institutionen tilbyder også:

    Spørgsmål