Keystone logo
Mississippi College School of Law

Mississippi College School of Law

Mississippi College School of Law

Introduktion

Mississippi College School of Law søger at give en overlegen juridisk uddannelse inden for rammerne af en kristen institution.

Vores mål er at skabe et institutionelt miljø, der fremmer intellektuel og praktisk læring. Vores studerende og fakultetet afspejler en bred vifte af baggrunde og interesser. Ud af denne mangfoldighed søger vi at skabe et videnskabeligt samfund, hvor studerende og fakulteter diskuterer spørgsmål frit i en række forskellige indstillinger, både formelle og uformelle.

Vores læseplan er designet til at uddanne studerende til at blive dygtige og etiske advokater, der er i stand til at tilpasse deres praksis til en skiftende juridisk verden. For at nå dette mål har vi set på en liberal kunstmodel i udformningen af lovskolens læseplan. Vores kurser understreger individuelt ansvar for læring, samtidig med at de giver hver studerendes instruktion i de materielle og analytiske færdigheder, der er nødvendige for vellykket praksis.

Vi giver en forankring i den fælles lov og de lovmæssige fundamenter i vores retssystem, men udforsker også nye doktriner, hvor vi i hver sammenhæng anvender de traditionelle metoder til juridisk analyse, beriget med indsigt i relaterede discipliner. For at sikre, at vores læseplan indeholder det mest aktuelle stipendium, er vores fakultet aktivt engageret i forskning inden for deres respektive ekspertiseområder. Ud over kurser i juridisk doktrin tilbyder vi en bred vifte af instruktioner i færdighederne i moderne praksis.

Placeringer

  • Jackson

    East Griffith Street,151, 39201, Jackson

    Programmer

    Spørgsmål