Keystone logo
Middlesex University Dubai LLB Honours Law med internationale relationer
Middlesex University Dubai

LLB Honours Law med internationale relationer

Dubai, Forenede Arabiske Emirater

3 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Jan 2025

AED 59.947 / per year

På campus

Introduktion

LLB Honours Law with International Relations-programmet udbydes på Middlesex University i London og Dubai.

Med dette program får du mulighed for at afslutte en kvalificerende juridisk uddannelse og samtidig placere juraen i den turbulente og hurtigt skiftende verden af internationale relationer. Ud over at opfylde kravene for studerende, der ønsker at uddanne sig til generel juridisk praksis, er LLB Law with International Relations særligt velegnet til studerende, der er interesseret i at gøre karriere inden for en af de mange former for multilaterale organisationer, der findes i de stadig mere globaliserede samfund (f.eks. politiske, diplomatiske, regulerende, kampagner, tjenesteudbydere, sundheds-, handels- og andre agenturer, ngo'er og velgørende organisationer).

I løbet af dette program udvikler de studerende den viden og de færdigheder, der er nødvendige for at gøre karriere inden for jura med en specialiseret viden om og forståelse af internationale relationer. En karriere inden for jura giver målbevidste kandidater fremragende lønudsigter og hurtig udvikling.

LLB med internationale relationer opfylder kravene fra de britiske faglige organer, Solicitors Regulation Authority og Bar Standards Board, så kandidaterne kan gå videre til de professionelle eksamener, Legal Practice Course eller Bar Professional Training Course, hvis de ønsker det.

Fordele

  • 01 Studér den eneste britiske kvalificerende juridiske uddannelse, der tilbydes i regionen
  • 02 Programmer, der er godkendt af de organer, der regulerer advokatbranchen i Det Forenede Kongerige
  • 03 Muligheder for at interagere og netværke med fremtrædende jurister
  • 04 Fakultet med omfattende erfaring og ekspertise inden for juridisk forskning, undervisning og praksis
  • 05 Mulighed for at deltage i internationale mooting- og MUN-konkurrencer
  • 06 Mulighed for at deltage i besøg hos internationale organisationer
  • 07 Få kendskab til juridisk praksis gennem afdelingens omfattende netværk af partnerskaber

Hvorfor læse LLB Honours Law med internationale relationer?

Vores undervisere har omfattende ekspertise fra den akademiske verden og praksis, og de bidrager med et væld af international erfaring og udfordrer dig til at tænke ud over lærebogen. Ud over at få et grundigt kendskab til de centrale områder af engelsk ret får du de juridiske færdigheder og det akademiske grundlag til at gå videre til næste trin af din uddannelse. En juridisk uddannelse er også en fremragende platform for at komme ind i beslægtede erhverv.

Den unikke kombination af de to discipliner i den nuværende grad giver de studerende en velafrundet viden om og forståelse af de aktuelle spørgsmål inden for jura og internationale relationer og de nødvendige færdigheder til at anvende dem i en professionel sammenhæng.

Læreplan

Indlæggelser

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål