Keystone logo
Manor College

Manor College

Manor College

Introduktion

Manor College er en privat, tilknyttet og bacheloruddannelsesinstitution, der er anerkendt for sin akademiske ekspertise og personlige tilgang til at sikre, at hver af vores studerende efterlader klar til at udmærke sig inden for deres valgte områder.

Manor College ligger lige uden for Philadelphia på en 20 hektar stor campus i Jenkintown, Pennsylvania, og tilbyder yderst konkurrencedygtige karriereprogrammer. Vi er en katolsk institution med rødder i det ukrainske amerikanske samfund og en stolt arv af at byde studerende af alle trosretninger og baggrunde velkommen.

Gennem vores historie har Manor College altid givet vores studerende en række muligheder for at hjælpe dem med at styre deres egen læring og personlige udvikling. Fra traditionelle boligkollegieoplevelser til online klasser eller karrierefremmende certifikatprogrammer finder du dem alle her. Vi har endda programmer med dobbelt tilmelding til ekstraordinære studerende, der stadig er i gymnasiet.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

  • Jenkintown

    Fox Chase Road,700, 19046, Jenkintown

    Spørgsmål