Keystone logo
Lund University

Lund University

Lund University

Introduktion

Lund University - Sveriges toprangerede universitet

Lund University blev grundlagt i 1666 og har 40.000 studerende og 8.000 ansatte. Det tilbyder mere end 130 kandidatuddannelser og 10 bacheloruddannelser undervist på engelsk .

Lund er Sveriges mest attraktive studiemål. Universitetet tilbyder et af de bredeste udvalg af programmer og kurser i Skandinavien, baseret på tværfaglig og banebrydende forskning. En grad fra Lund University er et kvalitetsmærke både i Sverige og i udlandet.

Emneområder

Vores ni fakulteter og mange specialiserede forskningscentre tilbyder uddannelse inden for følgende fagområder:

 • Arkitektur og design
 • Arealundersøgelser
 • Erhverv, økonomi og ledelse
 • Engineering & Technology
 • Miljø og bæredygtighed
 • Kunst og scenekunst
 • Humaniora og sprog
 • Lov
 • Medicin og sundhed
 • Videnskab
 • Service Management
 • Samfundsvidenskab

Forskning

Lund er hjemsted for over 30 verdensledende forskningsmiljøer og er hjemsted for to af Europas største faciliteter til materialeforskning: MAX IV (indviet i 2016) og ESS (åbner i 2023). Lund University er også medlem af de prestigefyldte forskningsintensive universitetsnetværk Universitas 21 (U21) , League of European Research Universities (LERU) og European University Alliance for Global Health (EUGLOH).

Undervisningsstil

Kritisk tænkning og sjælefrihed er hjørnestenene i det akademiske liv på Lund University . Et fokus på gruppearbejde i mere uformelle, åbne klassemiljøer letter læringen, skaber en dialog og hjælper med at generere nye ideer.

Lund er et internationalt mødested for både studerende og forskere. Dette skaber globale klassemiljøer, hvor eleverne får nye kulturelle perspektiver og kan udvikle deres internationale netværk, som er højt værdsat af arbejdsgivere over hele verden.

Studerende i Lund får gode muligheder for forretningsinteraktion . Byen Lund har et unikt verdensklasse miljø for teknologi, viden, innovation og iværksætteri og er vært for en imponerende bredde af internationale virksomheder.

Studieliv

Lund er det største valg for internationale studerende, der kommer til Sverige og betragtes som den bedste studenterby i Sverige med sin unikke kombination af store sociale klubber (de historiske 'nationer'), studenterforeninger og Academic Society, der skaber en levende og aktiv studerende liv.

City of Lund

Beliggende i det sydlige Sverige, er byen Lund kun 10 minutter med tog til Sveriges tredjestørste by, Malmö, og kun 35 minutter med tog til Københavns Lufthavn i Danmark.

Som en af de ældste byer i Sverige, der går tilbage til 990, er Lund en by med kontraster, hvor over 1 000 års historie blander sig med moderne viden og ideer. I Lund finder du charmen ved en lille, malerisk, brostensbelagt by, side om side med storbyens attraktioner såsom service, shopping, restauranter og kulturelle begivenheder. Lund er også hjemsted for store internationale virksomheder som Sony Mobile, Tetra Pak, Ericsson, Alfa Laval og Gambro.

Engelsk tales bredt i Sverige og Lund (90% af svenskerne er flydende), hvilket betyder, at du kan opleve en unik europæisk kultur uden at opleve en sprogbarriere.

Lær mere om Lund University

For mere information, besøg venligst href="www.lunduniversity.lu.se

For mere information, besøg venligst. Du kan også stille spørgsmål via vores webformular på lunduniversity.lu.se/degree-studies eller finde os på Instagram, LinkedIn, Twitter og YouTube. Du kan også lytte til Lund University International Podcast!

Ranglister

Lund University rangerer konsekvent blandt verdens top 100 universiteter (95. i verden og Sveriges toprangerede universitet, QS World University Rankings 2023).

Optagelseskrav til programmet

Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

Placeringer

 • Lund

  Paradisgatan 2 , SE-223 50, Lund

 • Malmö

  Campus Malmö, , Malmö

  • Helsingborg

   Campus Helsingborg Universitetsplatsen 2, SE-251 08, Helsingborg

   Spørgsmål