Keystone logo
Loyola Law School Master of Laws (LLM) - American Law
Loyola Law School

Master of Laws (LLM) - American Law

Los Angeles, USA

1 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 58.470 / per year

På campus

Introduktion

American Law LLM

Dette kan være din foretrukne mulighed, hvis du søger et generelt overblik over det amerikanske retssystem, eller du ønsker at designe et studieforløb, der giver dig mulighed for at fokusere på et emne, der ikke i øjeblikket tilbydes på vores liste over LLM-specialiseringer. Med mere end 325 valgfrie kurser tilbyder Loyola bredden af amerikansk lov, samt dybde i flere aktuelle områder. Dette giver dig mulighed for fuldt ud at tilpasse, med vejledning fra LLM-direktøren, dit studieforløb og få en unik læringsoplevelse.

LLM Specializations

Loyola Law School tilbyder også specialiseringer inden for flere juraområder. At tilmelde sig en specialisering er det perfekte valg for studerende, der er særligt interesserede i et bestemt lovområde. Læseplanen for hver specialisering er omhyggeligt skræddersyet til at udstyre kandidater med en omfattende forståelse af det specialiserede emne.

Specializations are open to students who received their law degree from a school in a foreign country and to students with a JD from an ABA-accredited American law school. JD students must have received their JD degree at least three years before applying to the LLM program.

Bar Eligibility

Mange af vores internationale studerende er interesserede i at tilmelde sig vores LLM-program for at blive berettiget til at tage Californien eller New York Bar Exam. Bar Berettigelse afhænger af, om en studerende allerede har licens til at praktisere i sit eget land og skifter fra Californien og New York. Studerende bør designe læseplanen for deres LLM på Loyola for at opfylde de specifikke krav til den advokateksamen, de er interesseret i at tage.

Hvis du gerne vil vide mere om advokatberettigelse, om du skal tage advokateksamenen, hvilken advokateksamen du skal tage og meget mere, så planlæg et Skype-opkald med vores fakultetsdirektør, professor Aaron Ghirardelli. Professor Ghirardelli er selv uddannet LLM, og han har licens i Californien, New York og Italien.

Indlæggelser

Læreplan

Ideelle studerende

Faciliteter

Om skolen

Spørgsmål