Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Loyola University New Orleans College of Law

Loyola University New Orleans College of Law

Loyola University New Orleans College of Law

Introduktion

Law School er kendt for sit engagement i at bygge praksisklare advokater. Vi har et af de ældste kliniske programmer i landet, nu rangeret som nummer 32 blandt over 200 ABA-rangerede juraskoler af US News og World Report. Gennem klinikken har vores studerende mulighed for at bruge en betydelig del af deres tredje år på at repræsentere rigtige kunder under opsyn af erfarne fakulteter. I de sidste mange år har vi udvidet vores erfaringsbaserede tilbud til at omfatte Environmental Law & Policy Lab, Entrepreneurship Project og Human Rights Advocacy Project, hvorigennem elever udvikler deres færdigheder i udarbejdelse og fortalervirksomhed, mens de tjener samfundet. Vores læseplan er suppleret med et omfattende Eksternship-program, som giver studerende mulighed for at bruge et semester på at arbejde med lokale arbejdsgivere inden for deres faglige interesseområder. Alle vores studerende deltager også i vores færdighedspensum for at hjælpe dem med at praktisere de kompetencer, de skal bruge for at starte deres advokatkarriere.

Vores juraskole har også læseplaner for både civilret og almindelig lov, hvilket giver vores studerende mulighed for at forberede sig til praksis lokalt, nationalt og globalt. Vores læseplan er designet til at give de studerende et unikt komparativt perspektiv fra første semester. Vi anerkender også, at hver studerende har en unik læringsstil, så vi giver individuel opmærksomhed og støtte, startende med de små afsnit i det første års juristkursus og fortsætter med vores omfattende akademiske støtte og barforberedelsesprogrammer.

Loyolas fakultet er nationalt og internationalt kendt for deres stipendium, men er lige (hvis ikke mere) engagerede i deres undervisning. I overensstemmelse med jesuittraditionen er vores fakultet dedikeret til at uddanne hele mennesket, hvilket betyder at kende hver og en af vores elever ud over klasseværelset. Når jeg går rundt i salene dagligt, ser jeg vores professorer mødes med studerende for at diskutere papirer eller eksamener, spise frokost i vores studentercenter og øve med medlemmer af vores nationalt rangerede retssags- og retssagsfortalerhold.

Hos Loyola er vi stolte af mangfoldigheden og kollegialiteten i vores elevkreds. Med vores fuldtids-, deltids- og aftenprogrammer gør vi jurastudiet tilgængeligt for arbejdende fagfolk, forældre og andre, hvis tidsplaner kræver fleksibilitet. Vores studenterorganisationer skaber muligheder for, at studerende kan forfølge deres professionelle interesser, netværke i og tjene New Orleans-samfundet og opbygge relationer med hinanden. Vores alumni-netværk er stærkt og engageret i hinanden, jurastudiet og til hver generation af Loyola-kandidater.

Og selvfølgelig er vi placeret i en af de mest fantastiske byer, ikke kun i USA, men i verden.

Vores mission

I 1914 åbnede Loyola University New Orleans College of Law sine døre og havde åbnet sindene hos fremtidige jurister lige siden. I jesuittraditionen med akademisk stringens, stræben efter retfærdighed og service til andre, har College of Law som sin mission at uddanne fremtidige medlemmer af advokatsamfundet til at være dygtige advokater og følsomme advokater, der er forpligtet til etiske normer i forfølgelsen værdighed for alle. College of Law tilbyder både civilret og common law-pensum, fuldtids-dag- og deltids-aftenprogrammer samt tre fælles uddannelser. Kritisk og analytisk tænkning, etik og professionalisme og en forpligtelse til at tjene samfundet i det 21. århundrede fremmes og opmuntres. College of Law fakultetet er et fællesskab af forskere, der er forpligtet til akademisk ekspertise inden for undervisning og stipendium og service til andre.

Livet i New Orleans

New Orleans er en pulserende by i sig selv, og dens juridiske samfund er lige så aktivt. En række regionale og nationale firmaer har kontorer i New Orleans, ligesom mange store, mellemstore og boutique-advokatfirmaer med base i Louisiana.

College of Law tilbyder mange forskellige fokusområder for at tjene en mangfoldig befolkning af virksomheder, iværksættere, miljøinteresser, entertainere, lokale og føderale regeringsagenturer, militære behov, internationale interesser, familier og samfundet som helhed.

Et stort center for de føderale og statslige retssystemer, New Orleans, er det perfekte sted at skabe forbindelser og starte din juridiske karriere. Der er masser af muligheder for at lære af praktiserende advokater, mens du tjener lokalsamfundet. Bliv involveret i lokale domstole og få erfaringer fra den virkelige verden. En Loyola Law-grad er en vej til enestående præstationer. New Orleans, med sine traditioner og spændende landskab, tjener som den perfekte baggrund for at lære og arbejde hen imod retfærdighed.

Populære destinationer

 • WWII Museum
 • New Orleans Museum of Art
 • Audubon Naturinstitut
 • New Orleans City Park
 • franske kvarter
 • Magasingade
 • Bevaringshal
 • St. Charles Ave. & Streetcar
 • Dampbåd Natchez
 • Mardi Gras verden

Festivaler

I New Orleans kan du finde og deltage i en festival næsten hver weekend af året. Der er heller ingen mangel på emner at fejre, med temaerne for festivaler lige fra comfort food (NOLA Mac N' Cheese Fest) til store musikalske begivenheder som Voodoo Music + Arts Experience. Udvalget af festivaler, der afholdes i New Orleans, er blandt landets bedste og tiltrækker både ikoniske nationale skuespillere og skæve lokale kunstnere. På New Orleans Jazz and Heritage Festival, French Quarter Festival og andre festivaler finder du noget for enhver smag.

Selvfølgelig kan vi ikke glemme Mardi Gras. I flere uger forvandler krewes hele byen til en kæmpe fest. Det er en sæson fuld af glædelig dekadence og farverige kostumer.

Mad

New Orleans er landets ultimative kulinariske smeltedigel! Langt over 1.000 restauranter spænder over Greater New Orleans-området. Adskillige New Orleans-baserede berømte kokke, såsom Susan Spicer, Donald Link og Aaron Sachez, er ved at udskære den kulinariske industri. Uanset om du leder efter kreolske og cajun-specialiteter, traditionel sydlandsk hjemmelavet mad, banebrydende gastronomiske lækkerier, europæisk mad eller de friskeste fisk og skaldyr i syd, vil du helt sikkert finde det i Big Easy.

musik

New Orleans har en lang og bemærkelsesværdig musikalsk historie. Selvom New Orleans længe har været betragtet som det amerikanske epicenter for jazz- og bluesmusik, byder byen på mere end 80 spillesteder med livemusik, der er vært for folk-, cajun-, funk-, rock- og R&B-musik. Nutidige musikere og bands som Big Freedia, Lil Wayne og Revivalists bærer byens musikalske arv ind i fremtiden.

Tag en månebelyst gåtur ned af Bourbon Street eller Frenchman Street, og du vil høre livemusik strømme ud fra næsten alle klubber hver aften. Du kan bare opdage din nye yndlingskunstner.

Sport

I ingen anden by er sportsfans mere passionerede. Crescent City er hjemsted for Saints NFL-fodboldholdet, Pelicans NBA-basketballholdet, Gold-rugbyholdet, Jesters National Premier League Soccer-hold og Big Easy Rollergirls.

Derudover er New Orleans fuld af muligheder for enkeltpersoner at deltage. Lake Pontchartrain er et populært sted at fiske og sejle. Byens layout er ideel for joggere og motorcyklister. For en mere eventyrlysten sportsmand tilbyder DEFY New Orleans, New Orleans Boulder Lounge og Fly Circus Space alle spændende udfordringer.

Museer

Historie er vævet ind i New Orleans' stof. Uanset om du slentrer ned ad St. Charles Avenue eller udforsker det franske kvarter, venter utallige øjeblikke, steder og figurer bare på at blive genopdaget. Her inspirerer og styrer fortiden vores bys fremtid. Udvikl en større forståelse af lokal og national historie, og lad den udløse nye ideer på din juridiske rejse.

New Orleans er hjemsted for en række førsteklasses museer, herunder The National World War II Museum, The New Orleans Museum of Art, Ogden Museum of Southern Art, Contemporary Arts Center New Orleans og The Cabildo.

Studenterklæringer

Placeringer

 • New Orleans

  526 Pine Street, , 70118, New Orleans

  Spørgsmål