Keystone logo
Leiden University LLM videregående studier i europæisk og international menneskerettighedsret
Leiden University

LLM videregående studier i europæisk og international menneskerettighedsret

Leiden, Holland

1 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 19.300 / per year *

På campus

* fuldtid for alle studerende: 19,300. Deltid for alle studerende: 9.650 euro

Introduktion

Når menneskerettighederne krænkes af en bestemt stat eller et bestemt samfund, er det så mere effektivt at bruge nationale, regionale eller internationale mekanismer til beskyttelse af menneskerettighederne til at løse problemet? Og hvordan påvirker forskellige politiske, sociale og kulturelle forhold disse mekanismers funktion? Disse spørgsmål er et hovedemne i vores Advanced Master-program Law in European and International Human Rights.

Hvad indebærer denne masteruddannelse?

Menneskerettighederne er i fare i alle samfund. Selvom forskellige nationale, regionale og internationale menneskerettighedsinstrumenter er blevet udviklet for at beskytte alle menneskers menneskerettigheder, er nogle af disse mere effektive end andre i bestemte situationer. På kandidatuddannelsen European and International Human Rights Law Advanced vil du sammenligne funktionaliteten af forskellige beskyttelsesmekanismer, der er på plads i øjeblikket. Til det formål vil du ikke bare studere "loven i bøgerne", men også "loven i praksis". Du vil også lære, hvordan fremme af menneskerettigheder kan kræve forskellige strategier uanset politiske, sociale og kulturelle forhold. Det vil du også opleve på studieturen til Strassbourg og/eller Genève.

Hvorfor vælge European and International Human Rights Law på Leiden University?

Som studerende på European and International Human Rights Law Advanced Studies-programmet vil du drage fordel af følgende:

  • Ekspertundervisere: Ud over at lære af vores akademiske medarbejderes ekspertise vil du deltage i forelæsninger, masterclasses og workshops afholdt af anerkendte menneskerettighedseksperter, der arbejder for FN, EU, NGO'er eller andre organisationer.
  • Livsforandrende arbejde: Du vil lære at udvikle din egen stemme, så du kan tale for mennesker i verden, der ellers ville være blevet bragt til tavshed. Du vil blive en effektiv fortaler for at fremme de grundlæggende rettigheder og friheder, som er iboende for alle mennesker.
  • Fremragende omdømme: Leiden Law School har et fremragende ry inden for menneskerettighedsforskning og -uddannelse.

Flere grunde til at studere europæisk og international menneskerettighedsret på Leiden Universitet.

Er European and International Human Rights Law den rigtige uddannelse for dig?

Vil du gerne arbejde aktivt for at beskytte menneskerettighederne for mennesker over hele kloden? Er du interesseret i at anvende din viden om menneskerettigheder i den virkelige verdens politiske, sociale og juridiske sammenhænge? Så er dette programmet for dig. Du bør også have en tilstrækkelig juridisk baggrund.

Indlæggelser

Læreplan

Ideelle studerende

Om skolen

Spørgsmål