Keystone logo
Leiden University LLM Avancerede Studier I Luft- og Rumloven
Leiden University

LLM Avancerede Studier I Luft- og Rumloven

Leiden, Holland

1 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Sep 2024

EUR 20.900 / per year *

Blandet, På campus

* Ikke-EØS, ikke-schweizisk og ikke-Surinam: 17500

Introduktion

Hvilke love regulerer den kommercielle brug af det ydre rum? Er stater ansvarlige for at afbøde rumrester? Hvem er ansvarlig for ulykker, der sker ombord på flyet? Lær, hvordan du håndterer spørgsmål som disse både fra et internationalt og europæisk perspektiv.

Hvad indebærer dette kandidatuddannelse?

LL.M. programmet Air and Space Law kombinerer offentlig luftret, privat luftret og rumret. Det har en klart defineret europæisk og international dimension, hvilket gør den unik i verden. I dette intensive etårige kandidatuddannelse får du et solidt juridisk fundament inden for dette spændende felt og lærer af nogle af de førende eksperter inden for den akademiske verden og juridisk praksis.

Det Internationale Institut for Luft- og Rumfartslov (IIASL), som huser denne avancerede kandidats specialisering, er et af de førende internationale akademiske forsknings- og undervisningsinstitutter på dette område. Instituttet opretholder tætte forbindelser med nationale og internationale organisationer og institutioner over hele verden og nyder vejledning fra et prestigefyldt internationalt rådgivende udvalg.

Programmet tilbyder også en blandet læringsversion. Blandet læring er en kombination af fjernundervisning og ansigt til ansigt-læring. Deltagerne arbejder stort set fra deres hjem eller kontorer og kommunikerer med lærerpersonalet via en softwarepakke (Blackboard) via internet eller via e-mail.

Du vil lære at håndtere en bred vifte af problemer, som påvirker samfundet, såsom:

 • passagersikkerhed
 • ulykkesundersøgelsen
 • miljøbeskyttelse
 • brugen af ​​droner
 • fair konkurrence
 • bæredygtighed af rumaktiviteter
 • militarisering af det ydre rum

Grunde til at vælge luft- og rumlov ved Leiden University ?

Som studerende på avancerede studier inden for luft- og rumlov giver du fordel af:

 1. Internationalt miljø: Ud over det internationale fokus på læseplanen, gør den unikke blanding af studerende og instruktører, der repræsenterer alle kontinenter, vores program en virkelig global oplevelse.
 2. Ekspert instruktører: Du vil blive undervist af ekspert fakultet fra International Institute of Air and Space Law, besøger internationale professorer og fremtrædende juridiske praktiserende specialister specialiseret i specifikke aspekter af luft-og rum loven.
 3. Fremragende omdømme: Leiden Law School har udviklet sit ry for ekspertise ved at kombinere et højt niveau af akademisk undervisning med anerkendt og innovativ forskning. Dens kvalitetskvalitet tiltrækker prestigefyldte professorer og fagfolk fra hele verden, som lærer dig i en udfordrende og støttende atmosfære.

Er Air and Space Law det rigtige program for dig?

Dette program er specielt designet til:

 • juridiske kandidater, der ønsker at forfølge en udfordrende avanceret kandidatuddannelse på postgraduate niveau, eventuelt efterfulgt af en ph.d.-stilling
 • jurister i internationalt opererende advokatfirmaer, private virksomheder (f.eks. luftfartsselskaber, fabrikanter af luftfartøjer), civile luftfartsmyndigheder, telekommunikationsmyndigheder, internationale og regionale organisationer og repræsentanter for regeringer, der ønsker at specialisere sig inden for luft- og rumlovgivning.

Indlæggelser

Læreplan

Ideelle studerende

Programundervisning

Om skolen

Spørgsmål