Keystone logo
Faculty of Law - University of Göttingen LLM i europæisk og tværnational ip og det lov
Faculty of Law - University of Göttingen

LLM i europæisk og tværnational ip og det lov

0 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På campus

* Tidlige ansøgere er berettiget til en rabat. Konkret dem, der gælder inden den 1. april skal betale kun 7500 €. Ansøgere inden den 1. januar kan spare endnu mere, da deres studieafgift er reduceret til 7.200 euro.

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Centrale punkter

 • Grad: Master of Laws (LL.M.)
 • Specialisering: Europæiske og Transnational Law of Intellectual Property og informationsteknologi
 • Undervisningssprog: Engelsk
 • Varighed: 1 år (1 oktober - 30 September)
 • Arbejdsbyrde: 60 ECTS-point
 • Adgangskrav: bachelorgrad plus 1 års erhvervserfaring
 • Gebyr Undervisning: 7.800 euro; tidlige ansøgere 7.200 euro
 • Stipendier: fuld og delvis undervisning dispensationer
 • Ansøgningsfrist: Indtil 30. juni
 • Maksimalt antal deltagere: 30
 • Program hjemmeside: www.uni-goettingen.de/lipit
 • Kontaktperson: [email protected]

Oversigt

Den LL.M. i europæisk og Transnational Intellectual Property og Informationsteknologi Law (LIPIT) er et postgraduate program rettet mod at give den tilbundsgående forståelse af juridiske spørgsmål i forbindelse med oprettelse og brug af litterære eller kunstneriske værker, mekaniske eller videnskabelige opfindelser, digitale informationer og andre immaterielle aktiver. Det dækker en bred vifte af emner, herunder ophavsret, patenter, varemærker, telekommunikation, elektronisk handel, informationssikkerhed, og databeskyttelse.

Fordi det er mere og mere almindeligt, at transaktioner med intellektuel ejendomsret og informationsteknologiske produkter at overskride nationale grænser, dette LL.M. Program er tænkt som udpræget international og sammenlignende karakter. Løsninger fra forskellige retssystemer ofte præsenteres ved undersøgelsen moderne problemer i IP og IT-ret, og sager, breder sig over to eller flere lande regelmæssigt diskuteres og analyseres. En konsekvens af en sådan fremgangsmåde er, at dette program er velegnet til advokater og andre fagfolk fra forskellige lande, snarere end at være begrænset til en bestemt jurisdiktion.

Udover Programmets internationale karakter, lægges stor vægt på at etablere det direkte link til at praktisere. Mange klasser bliver undervist af erfarne advokater og andre praktikere. I foredrag og seminarer, er juridiske spørgsmål undersøges i høj grad ved at analysere virkelige retssager, identificere konkrete fælles problemer og søge efter effektive løsninger på dem. Gennem hands-on workshops og projekter, nyerhvervede viden er yderligere forbedret, og udviklede sig til let anvendelige praktiske færdigheder.

lov

Målgruppe

Den primære målgruppe for denne LL.M. Program er advokater, der arbejder eller ønsker at arbejde med kreative og innovative industrier. Programmet er designet til at udvide deres ekspertise i undersøgelsesperioden, og IT-ret ved at fokusere på emner og aspekter, der normalt ikke indgår i en regulær juridiske undersøgelser pensum, for eksempel den grænseoverskridende håndhævelse af rettigheder, der følger fra IP og IT-ret.

Da de grene af IP og IT Law ligger i skæringspunktet af loven med teknologi, videnskab og kunst, Programmet er også åbent for ingeniører, dataloger, medier ledere, og andre fagfolk, der søger at øge deres forståelse af retlige regulering, politikker, og mekanismer for beskyttelse inden for intellektuel ejendomsret og informationsteknologi. Som et resultat, kan Program deltagere drage fordel af at udveksle meninger, engagere sig i gruppe projekter og andre former for samarbejde med kandidater fra andre discipliner, som hjælper dem til bedre at forstå forskellige vinkler og perspektiver for de emner, de studerer.

Udover de mange forskellige akademiske og professionelle baggrunde, vi også stræber efter at opnå forskellige geografiske repræsentation i udvælgelsen af ​​hver årets program deltagere. En sådan mangfoldighed beriger klasseværelset diskussioner og samarbejdsaktiviteter ved at sikre udveksling og anvendelse af ideer og tilgange fra forskellige retssystemer og kulturelle miljøer.

Program varighed

Dine studier ved LIPIT Program vil normalt tage omkring et år (fra oktober til september). I løbet af denne tid, vil du nødt til at få 60 ECTS, herunder 20 point for en færdiggørelse af et speciale. Hvis din samlede ungdomsuddannelse varede mindre end 4 år, kan du blive bedt om at tjene flere point for at blive tildelt LL.M. grad. I dette tilfælde, vil vores pædagogiske rådgiver hjælpe dig med at udarbejde en individuel studieplan, som vil give dig mulighed for at tjene de nødvendige kreditter uden at overskride den normale Program varighed.

Curriculum

For at få din LL.M. grad, vil du nødt til at få mindst 60 ECTS. 20 point vil blive tildelt til færdiggørelse af den enkelte herres modul, som indebærer udarbejdelse og skrivning af et speciale. De resterende 40 ECTS-point kan opnås ved at gennemføre et tilstrækkeligt antal gruppe undersøgelse moduler, som hver især er lig med mindst 5 ECTS-point. Listen af ​​moduler kan variere lidt fra år til år, men nedenstående eksempler giver normalt en god idé af de tilgængelige moduler:

 • Fundamentals of Immaterialret
 • Fundamentals of Information Technology Law
 • Avanceret Immaterialret
 • Avanceret Informationsteknologi Law
 • E-Commerce Law
 • konkurrenceret
 • Lov Databeskyttelse
 • Medier og telekommunikation Law
 • Informationsteknologi og Legal Informatik
 • Økonomiske grundlag for IP og IT Law
 • International og komparativ IP og IT Law
 • Transnational Håndhævelse af IP og it-lov
lov

Adgangskrav

Akademiske og faglige krav

Vores adgangskrav er en bachelor eller højere grad i loven, datalogi, teknik, medievidenskab, eller en anden genstand plus et års relevant erhvervserfaring. Da vores studerende kommer fra forskellige lande med forskellige klassificeringssystemer, vi ikke formelt kræver, at du opnå et bestemt karaktergennemsnit i dine tidligere studier (f.eks britiske førsteklasses udmærkelse), men dine karakterer vil helt sikkert være et vigtigt kriterium i processen evaluering af ansøgningerne.

Selvom vores mest typiske ansøgere er jurister, vi også velkommen ansøgninger fra kandidater fra andre discipliner som en måde at sikre mangfoldigheden af ​​baggrunde, færdigheder og erfaringer, der fører til et frugtbart og gensidigt gavnlige udveksling af viden og idéer. Hvis din tidligere fagområde er ikke lov, kan vi bede dig om at give en kort forklaring på, hvordan dine studier eller faglig erfaring er relevant for specialisering af denne kandidatuddannelse.

Hvis du stadig efterbehandling din bachelor studier eller har mindre end et års erhvervserfaring ved ansøgning til Programmet, vil det ikke hindre din ansøgning. Det er kun vigtigt, at du udfylder dine studier og har et års erhvervserfaring inden begyndelsen af ​​Programmet.

Den erhvervserfaring krav kan opfyldes gennem forskellige praktiske aktiviteter, herunder praktik og praktikophold. For eksempel de tyske jurister praktisk uddannelse (Referendariat) opfylder dette krav. Men hvis en praktisk aktivitet udgjorde en obligatorisk del af din bacheloruddannelse, kan det ikke regnes som erhvervserfaring. I visse tilfælde kan optagelse gives til ansøgere med erhvervserfaring på mindre end et år. Hvis du ikke er sikker på, om dine studier eller praktisk erfaring opfylder programmets adgangskrav, kan du kontakte os, før du sender den formelle ansøgning.

Sprogkrav

Hvis engelsk ikke er dit modersmål eller ikke var undervisningssproget af dine tidligere studier, vil du nødt til at vise, at dine engelskkundskaber er tilstrækkelige med henblik på at forfølge videregående uddannelse, herunder den ubegrænsede deltagelse i klassediskussioner og produktionen af klare og grammatisk korrekte akademiske tekster. Mest almindeligt, dette gøres gennem at sende os en kopi af dine resultater på en standardiseret engelsk test, såsom TOEFL eller IELTS. Imidlertid kan andre former for bevis også accepteres.

Hvis du vælger at vise din engelskkundskaber gennem et af de standardiserede tests, bedes du bemærke, at du skal opnå mindst minimum score kræves for optagelse på kandidat juridiske studier ved Göttingen. Især de mindste acceptable testresultater for TOEFL er 80 point for internet-baseret test og 550 point for papirbaserede test. Den mindste acceptable IELTS score er Band 6.

Hvordan søger

For at ansøge om programmet, skal du udfylde ansøgningsskemaet på vores hjemmeside (www.uni-goettingen.de/en/application-process/546501.html), tilføje dine CV og PDF kopier af dine eksamensbeviser (med udskrifter) og sende alt ved e-mail til [email protected]~~V. Hvis dit modersmål ikke er engelsk, og du har bestået TOEFL, IELTS eller en anden engelsk test, bedes du også sende os en PDF-kopi af testen certifikat. Du kan også tilføje andre dokumenter (fx certifikater, referencer fra professorer eller arbejdsgivere, kopier af dine skriftlige arbejder eller uddrag dem), som du anser for gavnligt til succes for din ansøgning. Hvis dine eksamensbeviser eller andre dokumenter, som ikke er på engelsk eller tysk, skal du også give deres engelsk oversættelse. Dine kopier og oversættelser behøver ikke at blive certificeret i den fase af ansøgningen. Men hvis du er optaget, bliver du nødt til at give originaler eller bekræftede kopier og oversættelser.

Stipendier

Hvert år Göttingen juridiske fakultet kan tildele flere stipendier i form af hel eller delvis undervisning dispensationer til de bedste LLM Program ansøgere. Særskilte ansøgninger er ikke påkrævet, da alle LLM Program ansøgere automatisk i betragtning til disse stipendier, hvis de angiver deres interesse på Programmet ansøgningsskema.

Desuden kan potentielle studerende ansøge om stipendier tilbydes af forskellige fonde, virksomheder og organisationer. For eksempel den tyske Academic Exchange Service (DAAD) giver forskellige former for stipendier til udenlandske studerende, der ønsker at studere i Tyskland, og for tyske studerende kommer til at studere i udlandet.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • LLM videregående studier i europæisk og international menneskerettighedsret
  • Leiden, Holland
 • LL.M. i international og europæisk ret
  • Olomouc, Tjekkiet
 • Master i europæiske menneskerettigheder LL.M.
  • Budapest, Ungarn