Keystone logo
Faculty of Law - University of Göttingen

Faculty of Law - University of Göttingen

Faculty of Law - University of Göttingen

Introduktion

Den Det Juridiske Fakultet på Georg-August-Universität Göttingen er den ældste, største og mest berømte juridiske fakultet i Niedersachsen. Da det blev grundlagt i 1737, har det været engageret i enhed og frihed til forskning og undervisning. Dens topplacering i Nordtyskland er blevet bekræftet af positiv undervisning (2008) og forskning evalueringer (2002) i fortiden. Fakultetets mål er at etablere sig som et center af fremragende juridisk forskning og undervisning i Tyskland.

Fakultetet har længe været præget af eksemplarisk og udbredt forskning og undervisning i de grundlæggende fag civilretlige, offentlig ret og strafferet og på området for grundfag (historie lov, retsfilosofi og teori, samt sammenligning af lovgivningen). Baseret på dette, har det etableret innovative forskningsprojekter på tværs underlagt emner og særlige områder. Med den på tværs af fag og tværfaglig forskning fokuserer på

 • Europæisering og internationalisering
 • Den enkelte i Medicinsk Sciene og familie
 • Økonomiske og sociale system

Fakultetet mål øget profil skarphed og yderligere netværk med de økonomiske og sociale videnskaber. I omfanget af generationsskifte, fakultetet fornyet sit personale, at skabe forudsætningerne for udviklingen af ​​den nye forskning fokuserer baseret på sin succesfulde forskning på kerneområderne. Denne profil er støttet af mange strukturelle og organisatoriske foranstaltninger, herunder især det nye fakultet struktur.

Fremragende forskning og undervisning kræver tilsvarende arbejdsforhold og især tilstrækkelig forsyning litteratur. Fakultetet har - i samspil med Niedersachsen Statsbiblioteket - en stor bestand af litteratur om alle områder af loven. Alle vigtige databaser er tilgængelige for forskere og studerende på byggepladser samt via Göttingen trådløst LAN.

lov

Fakultetet tilbyder sine elever - baseret på dets forskning produceret - både omfattende videnskabelig uddannelse i den obligatoriske del af juridiske undersøgelser og intensivering unikke i dette store båndbredde på følgende læseplanerne fokusområder:

 • Historiske og filosofiske Grundlæggende om lov
 • Private og offentlige Økonomisk Law
 • Civilretlige og civilret
 • Private og Public Media Law
 • International og European Public Law
 • Strafferet, lov af straffesager og Kriminologi
 • Arbejde og social Law
 • Medicinsk ret
 • Public Law - Governance, Regulering og Administration

Derudover kan tyske studerende opnå titlen Magister Legum Europae / Magistra Legum Europae i forbindelse med et ophold i udlandet via EU Erasmus-program og en vellykket deltagelse i de supplerende undersøgelser "Legal Integration in Europe". Udenlandske studerende kan opnå titlen Master of Laws (LL.M.) i anvendelsesområdet for agraduate studium. Den Göttingen Juridiske Fakultet tilbyder en stor miljø for de unge lov forskere. Det bestræber sig på at fortsætte med at øge sin tiltrækningskraft for ph.d.-studerende. Fakultetet er en af ​​de stiftende fakulteter i Göttingen graduate skole for samfundsvidenskab (Göttinger Graduiertenschule Gesellschaftswissenschaften, GGG).

Hvorfor studere i Göttingen?

The University of Göttingen konstant rangeret blandt de bedste tyske højere læreanstalter i forskellige nationale og internationale rangordninger af universiteter. Siden grundlæggelsen i 1737, har det givet gode muligheder for studerende og akademikere forskningscentre fra hele verden, herunder mere end 40 nobelpristagere. Udover instruktion og vejledning fra fremtrædende professorer og andre eksperter, Göttingen studerende har gavn af adgangen til førsteklasses studiefaciliteter, for eksempel Göttingen Statsbiblioteket, som er en af ​​de største biblioteker i Tyskland, som indeholder omkring 8 millioner dele og give adgang til mange juridiske og andre videnskabelige databaser.

Göttingen Universitets Juridiske Fakultet har fremragende ry for undervisning, forskning og faglig udvikling. Gennem århundreder har eksisteret, har det været kendt for at fremme den juridiske videnskab og tilbyde enestående juridisk uddannelse af fremtrædende jurister som Johann Stephan Pütter eller Rudolf von Jhering. Derfor har Göttingen altid været et meget attraktivt sted for dem, der ønsker at studere jura, herunder nogle berømte historiske skikkelser som Otto von Bismarck eller Wilhelm von Humboldt.

En række attraktive funktioner gør studerer lov i Göttingen specielt givende. For eksempel, juridisk uddannelse her har en stærk forbindelse til praksis, der tilbyder undervisning ikke kun af professorer, men også af praktiserende advokater og andre praktikere. Desuden er mange professorer er også aktive uden for den akademiske verden, for eksempel som juridiske rådgivere, medlemmer af lovgivningsmæssige provision eller dommere højeste retsinstanser.

Et andet tiltalende aspekt af Göttingen juridiske fakultet er dens internationalitet. Samt hosting studerende fra hele verden og giver talrige udvekslingsmuligheder, fakultetet tilbyder også klasser ved gæsteprofessorer fra andre lande og er involveret i løbende internationalt samarbejde gennem forskellige dedikerede organer som tysk-kinesisk Juridisk Science Institute eller European Academy of Law og IKT.

Yderligere fordele for jurastuderende i Göttingen stammer fra den brede vifte af specialiserede institutter og andre specialisering klynger, som sikrer, at en lang række juridiske fag kan studeres fra flere perspektiver og i alle deres aspekter. For eksempel, Institut for Business Law giver de studerende på IP og IT-ret fordel fra den samlede ekspertise professor Körber, en velkendt ekspert i telekommunikation, konkurrenceret og lov søgemaskiner; Professor Spindler, forfatter til populære kommentarer og monografier om e-handel, elektroniske medier, open source og andre emner; Professor Wiebe, kendt for sine værker på IKT lov, illoyal konkurrence, copyright og databeskyttelse; samt andre specialister i disse og beslægtede områder. Professorerne Körber, Spindler og Wiebe er også involveret i en lang række juridiske udviklingsaktiviteter politik i Tyskland, Europa og udenfor. Disse professorer var aktivt engageret i oprettelse af LIPIT Program og i øjeblikket de gør sin Studienævn.

Ud over foredrag og seminarer med kendte eksperter inden for deres områder, kan de studerende benytte sig af forskellige konferencer, workshops, og studierejser organiseret eller co-arrangeret af fakultetet eller individuelle professorer. For eksempel kan eleverne deltage i den årlige internationale forum Forskning i lov og IKT / IP, Göttingen IT Law Forum, og Summer School of europæiske IP og IKT Law.

lov

Leveomkostninger

Hver studerendes leveomkostninger kan variere afhængigt af hans eller hendes livsstil, indkvartering størrelse og beliggenhed, spise præferencer mv Derfor kan dine individuelle leveomkostninger være højere eller lavere end de gennemsnitlige omkostninger, der er nævnt nedenfor.

Som udgangspunkt er det værd at bemærke, at den finansielle støtteordning tilstand formål at give tyske studerende råd til højere uddannelse uanset deres midler (BAföG) giver tyske studerende med op til 735 euro om måneden. Dette beløb kan betragtes som tilstrækkeligt til at dække en studerendes leveomkostninger, men bestemt på et ret sparsommelige niveau. Generelt kan du forvente at betale 200 til 500 euro for indkvartering, 200 til 300 euro for mad, og 30 til 150 euro for obligatorisk sygeforsikring.

Højere eller lavere omkostninger indkvartering kan gøre stor forskel i de samlede leveomkostninger. Derfor anbefales det at begynde at lede efter et værelse eller lejlighed så hurtigt som muligt. Hvis du anvender tidligt, kan du få en plads på et af de kollegier, som normalt er den billigste løsning. En sovesal kan koste omkring 200 euro om måneden eller endnu mindre. Derimod på det private marked er du sandsynligvis til at betale omkring 300 euro for et værelse i en delt lejlighed eller omkring 500 euro for en privat lejlighed. Dette gør sovesale meget populære, så ventelister er normalt temmelig længe. Derfor er det bedst at søge om en sovesal mindst et halvt år før begyndelsen af ​​studiet i Göttingen.

Placeringer

 • Göttingen

  Faculty of Law of the Georg-August-Universität Göttingen Platz der Göttinger Sieben 6 , 37073, Göttingen

  Spørgsmål