Keystone logo
Lander University

Lander University

Lander University

Introduktion

Grundlagt i 1872, Lander University er en co-pædagogisk, state-assisteret, omfattende, regionalt, fire-årig universitetsuddannelse i Greenwood, SC Med cirka 2.700 studerende, Lander giver ekstraordinære uddannelsesmuligheder inden for sine traditionelle liberale kunst og videnskab programmer og dens professionelle programmer i erhvervslivet, uddannelse og ammende.

Mission Statement

Funderet i den tro, at uddannelse er en befriende kraft, som gør det muligt for den enkelte at leve et liv i meningsfyldt aktivitet, personlig tilfredsstillelse, og service til andre som en nabo og en borger, har Lander Universitet valgt undervisning og læring som sit væsentligste bekymringer og giver en udfordrende uddannelse for kvalificerede studerende som sin mission.

Gennem sine liberale kunst programmer og dets professionelle skoler virksomhed, uddannelse og sygepleje, universitetet tilbyder en bachelor læseplan, der kombinerer en bred liberal uddannelse med specialiserede undersøgelse fører enten til umiddelbar anvendelse i en karriere eller til mere avancerede studier.

De bacheloruddannelser giver muligheder for studerende at opnå kompetence i en større disciplin og at udforske en bred kerne curriculum designet til at hjælpe dem med at udvikle evnen (1) at indsamle og kritisk analysere oplysninger fra en række forskellige områder, og at bruge disse oplysninger som en grundlag for begrundede domme og for effektiv problemløsning, (2) at syntetisere forskellige ideer og information, og (3) at forstå og formidle ideer klart.

Ud over sine bacheloruddannelser, Lander giver et begrænset antal masteruddannelser og ph.d.-kurser, der reagerer på kritiske behov for den umiddelbare regionen og staten. Støtte til universitetets rolle som et pædagogisk institution og erkender, at stipendium er afgørende for at etablere og opretholde kvaliteten af ​​undervisning, Lander fakultet engagere sig i videnskabelige og kreative aktiviteter er passende for deres pædagogiske felter. Hertil kommer, at fakultetet og personale anerkender Lander ansvar for offentligheden og til den lokale økonomi; derfor universitetet fungerer som en intellektuel og kulturelle centrum og samarbejder med forskellige agenturer, skoler og virksomheder.

Universitetet, der ligger tæt på centrum af Greenwood, en lille South Carolina byen, kombinerer urban med landdistrikter og traditionelle med moderne funktioner. Stolt af sin identitet som en lille, elevcentreret offentlig fireårig universitet med en pleje pædagogisk miljø, er Lander forpligtet til gradvis, men begrænset vækst til en størrelse på ca. 3300-3500 elever. Fordi studerende succes afhænger i høj grad på parathed, forbeholder universitetet adgang til de studerende, der kan dokumentere en tilstrækkelig forberedelse til videregående uddannelser enten gennem et forudsagt GPA eller gennem tidligere succes på en anden videregående institution.

Mens Lander tjener primært studerende fra en syv county område (Greenwood, Laurens, Edgefield, Abbeville, McCormick, Newberry, og Saluda) og afspejler den demografiske mangfoldighed denne valgkreds, det bestræber sig på at trække elever fra alle regioner i South Carolina samt fra andre stater og fremmede lande, fordi en geografisk forskelligartet befolkning bedre tjener de uddannelsesmæssige interesser for alle studerende. Lander overvejende tiltrækker kvalificerede traditionelle fuldtidsstuderende, men glæder sig også over ikke-traditionelle og deltidsstuderende.

Lander Universitets engagement i at udvide uddannelsesmuligheder til disse forskellige valgkredse afspejler dets tro på, at borgere i et frit samfund har en ret til de berigende udbytte af de videregående uddannelser.

Godkendt af Lander University Faculty: 19 marts 1997 Godkendt af Lander University bestyrelse: 20 marts 1997 Godkendt af South Carolina Kommissionen om videregående uddannelse: 9 Oktober 1997

Institutionel effektivitet

Lander Universitet er forpligtet til et omfattende program af institutionel effektivitet: forsætlig, systematisk, analytisk og løbende proces med at indsamle, analysere og træffe beslutninger baseret på data og information relateret til målene for hver enhed og på universitetet.

Den Office of Institutional Vurdering og effektivitet er ansvarlig for at koordinere vurderingen og institutionelle effektivitet indsats fra alle enheder inden for universitetet, herunder akademiske og støtteenheder. Den strategiske plan Goals Report Card er kulminationen på en årlig, universitet-dækkende indsats for at bestemme, i hvilket omfang den strategiske plan mål, defineret af bestyrelsen, bliver nået.

Lander University er akkrediteret af Kommissionen på Colleges i det sydlige Sammenslutningen af ​​skoler og skoler (SACSCOC) at tildele studentereksamen og kandidatuddannelser.

Den Lander University Story

Lander University blev grundlagt som et kollegium for kvinder ved Methodist præst Samuel Lander i 1872, da Williamston Female College i Williamston, South Carolina. Det forblev en privat institution i 26 år.

I 1898 kollegiet fået støtte fra South Carolina konference Methodist Episcopal Church, South. I 1904 blev kollegiet flyttet til Greenwood, SC, og blev omdøbt Lander College til ære for sin grundlægger.

Mænd blev optaget i 1943, og institutionen er nu helt fælles skole.

I 1948, da Methodist Conference, i henhold til en politik for konsolidering i dens bestræbelser på uddannelse, besluttet at afslutte støtte Lander College, interesserede borgere i Greenwood dannede The Lander Foundation som en nonprofit selskab og lejede kollegiet fra kirken.

I 1951 grevskabet Greenwood fået kollegiet navn og ejendom fra Methodist Conference. The South Carolina Generalforsamling skabte Greenwood County Education Kommissionen, kendt som The Lander Foundation, til at tjene som bestyrelsen for kontrol for kollegiet. Lander blev dermed den eneste fireårige liberal arts college i USA, der skal styres og finansieres af en statsamtet.

Den 1. juli 1973 kom Lander College under kontrol af bestyrelsen for statens Colleges of South Carolina, hvilket gør Lander en state-assisteret college. Den State College bestyrelse reguleret Lander, College of Charleston, og Francis Marion College. Til 1. juli 1988 styring af Lander blev overdraget til den Lander College bestyrelse.

Den 1. juli 1992 ved virkningen af ​​bestyrelsen, institutionen blev Lander University.

Universitetet er blevet betjent af tolv præsidenter: Samuel Lander (1872-1904); John O. Willson (1904-1923); B. Rhett Turnipseed (1923-1927); RH Bennett (1927-1932); John W. Speake (1932-1941); John Marvin Rast (1941-1948); Boyce M. Grier (1948-1966); E. Don Herd, Jr. (1966-1973); Larry A. Jackson (1973-1992); William C. Moran (1992-2000); Daniel W. Ball (2000-2015); og Richard E. Cosentino (2015-nu).

Lander University abonnerer på en politik for lige uddannelses- og beskæftigelsesmuligheder for alle.

Den Lander Foundation

Siden sin fødsel i 1948, har The Lander Foundation spillet en vigtig rolle i livet i Lander Universitet. I 25 år, Fonden var bestyrelsen for University politiske beslutningsproces. Når Lander flyttet fra privat til offentlig støtte i 1973, blev Lander Foundation reorganiseret i en uafhængig, non-profit organisation der udelukkende opererer at støtte Lander.

Som offentlig institution, Lander Universitet modtager statslige midler til at sikre, at de studerende er forsynet med en stærk, grunduddannelse. Lander er dog forpligtet til at tilbyde en uddannelse, der går ud over det grundlæggende.

Venner af Lander, der deler denne vision hjælper giver gennem The Lander Foundation, finansiering, der gør forskellen mellem en meget god uddannelse og en, der er virkelig fremragende.

At gøre en forskel, det vil sige, hvad Lander University og The Lander Foundation handler om.

Placeringer

  • Lander University 320 Stanley Ave. Greenwood, SC 29649-2099, , Greenwood

Spørgsmål