Keystone logo
Lancashire Law School - University of Central Lancashire LLB Senior Status
Lancashire Law School - University of Central Lancashire

LLB Senior Status

0 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Blandet

* Heltid, pr. År, UK / EU-studerende. Deltid: £ 1.125 pr. 20 studiepoints studeret (UK / EU).

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Hvis du har en ikke-juridisk grad og gerne vil være advokat eller barrister, kan dette toårige kursus, som du også kan studere delvist online, give dig den faglige uddannelse, du har brug for til at gå videre til den faglige træningsfase i juridisk uddannelse. Det er særligt hensigtsmæssigt for de udenlandske studerende, hvis hjem faglige organer kræver en traditionel LLB. Du vil uddanne dig med en bred vifte af overførbare juridiske og akademiske evner og en forståelse af de engelske lovers hovedinstitutioner, processer og doktriner.

LLB (Hons) Senior Status giver dig mulighed for at gennemføre en professionelt akkrediteret juridisk grad på bare to år.

Du har mulighed for at gennemføre kurset på campus eller ved fjernundervisning. Hvis du tager fjernundervisningsmulighederne, er online support ydet af UCLans innovative og højt anerkendte onlineundervisningsteam.

Juridiske færdigheder og viden udvikles på et anvendelsesniveau, der er passende for dem, der allerede har opnået studiefærdigheder gennem en tidligere grad eller tilsvarende kvalifikation. Hvis du allerede har fået en Graduate Diploma in Law (GDL), vil du blive godkendt til forudgående læring.

Du vil studere fundament juridiske emner, som er obligatoriske for en kvalificeret lov grad og kan også vælge fra en række valgfrie moduler tilbydes af Lancashire Law School. Du vil foretage fire valgmuligheder, herunder et forskningsmodul, hvor du kan følge dine interesser.

Vores foredragsholdere er både faglige og faglige baggrunde, hvilket sikrer, at vores engagement i forskningsunderrettet undervisning maksimeres.

Vores tilgang til undervisning og læring er 'student-centreret', hvilket betyder, at ansvaret for at opnå læringsresultater er sat på studentinitiativ i selvforvaltning af studieprogrammet. Denne proces understøttes af personale, der leverer passende læringsmaterialer og support, såsom modulhåndbøger, forelæsningsplaner, læselister og online-materialer.

Du vil indgå i en kohorte af både indenlandske og internationale studerende og vil blive undervist af ledende akademikere. Du vil også drage fordel af undervisningen af medarbejdere, der er professionelt kvalificerede advokater og advokater.

Ved hjælp af vores alumni netværk , der arbejder i store nordvestlige organisationer, hjælper vi dig med at finde juridiske placeringer, og du vil have mange muligheder for at besøge relevante juridiske institutioner, både lokalt og udadtil, for eksempel de nationale domstole og mange af de europæiske institutioner dvs. EU, herunder Kommissionen, Ministerrådet, Europa-Parlamentet og EU-Domstolen under en uges lang studietur i Bruxelles.

Lancashire Law School står i forkant med forskningen inden for en række specialiserede juridiske områder, herunder undersøgelser af kriminalitet og strafferet. Vores eksternt finansierede projekter har medtaget at se på en alkoholpolitik for Europa, hadskriminalitet i Europa og internationale krigsforbrydelser.

Du vil blive støttet både akademisk og pastoralt gennem denne proces af akademiske medarbejdere med ansvar for de studerede moduler og også af en personlig vejleder, som er et akademisk medarbejder med særligt ansvar for at passe på dig i hele din uddannelse på UCLan.

Hvert år arrangerer vi en dedikeret advokatmesse, der støttes af en række arbejdsgivere fra Crown Prosecution Service (CPS) til landsting og advokatfirmaer.

Der er muligheder for studerende til at bidrage til forskningsprojekter gennem praktikordninger.

Du kan deltage i Student Law Society, som drives af studerende til studerende og arrangerer begivenheder som rejser til London for at besøge højesteret, Royal Courts of Justice og Old Bailey, en årlig lovkugle og talrige gæstens højttalere.

Adgangskrav

 • 2: 2 Hons grad i enhver disciplin

 • Relevant engelsksprog Niveau 2 Kvalifikation. f.eks. GCSE Engelsk klasse C

 • IELTS klasse 6.5 uden subscore lavere end 6,0.

Kursusoversigt

År 1

September til januar

 • Kontraktret

 • Jord lov

 • Advokaternes færdigheder

 • Engelsk juridisk system essay

Januar til juni

 • EU-lov

 • Offentligret

 • Kriminallov

År 2

September til januar

 • Tort Law

 • Og dit valg af to valgmuligheder

Januar til juni

 • Equity lov

 • Og dit valg af to valgmuligheder

Studerende, der starter kurset i januar, afslutter januar til juni modulerne i deres første semester efterfulgt af september til januar moduler i deres andet semester.

Læringsmiljø og vurdering

En 3-årig eksamensbevis omfatter typisk 360 studiepoeng, og hver 20 kreditter (et standardmodul) svarer til 200 timers studie, som består af en blanding af forelæsninger, seminarer, selvstudier, praktiske sessioner og uafhængig undersøgelse. Uafhængig undersøgelse er et vigtigt aspekt af din uddannelse. Den nøjagtige kombination af studietid vil blive detaljeret i dine modulbeskrivelser og vil afhænge af dine valgmuligheder.

Dette er et unikt kursus, der har været højt anerkendt af erhvervene for dets innovative tilgang til undervisning. Skolens læringsmiljø er designet til at stimulere læring. Alle vores foredrag teatre på tværs af campus og små undervisningslokaler er moderne og er udstyret med state-of-the-art audiovisuelle support og præsentationsfaciliteter for at forbedre og understøtte læringsoplevelsen.

Som du ville forvente af en lovskole, der har forpligtet sig til at forbedre beskæftigelsesegnetheden blandt sine kandidater, er der en række dedikerede færdighedsudviklingslokaler med indspilnings- og afspilningsfaciliteter inden for skolen selv. Der er også en imponerende moot retssalen, som ligner en rigtig domstol og giver eleverne en uvurderlig virkelige lærerfaring. Moot retssalen bruges også i vid udstrækning til ekstra-curricular aktiviteter som mooting konkurrencer, advocacy træning og besøger højttalere. Vores bibliotek indeholder et dedikeret retsbibliotek med et væld af lærebøger, retsrapporter og tidsskrifter og giver et stille rum for studerende at studere både individuelt og som en del af en gruppe. Law Schools omfattende e-lov bibliotek facilitet giver adgang til mange juridiske og akademiske kilder fra Storbritannien og videre og er tilgængelig for studerende overalt med adgang til en pc.

Der er en dedikeret Blackboard-side til hvert modul, der giver omfattende online support fra modulhåndbøger og forelæsningsoversigt til selvtestquizzer og interaktive revisionsmaterialer.
Fjernundervisningskursuset leveres med det nyeste inden for undervisningsteknologi med interaktive tekst-, lyd- og videofil arbejdsbøger samt selvtest spørgsmål. Interaktion med vejledere og medstuderende er lavet ved hjælp af både synkrone og asynkrone diskussionsfora og videoforbindelser.

Vurdering foretages på forskellige måder:

 • Den traditionelle usynlige eksamen (et professionelt krav til alle de grundlæggende fundament moduler) og set undersøgelser,

 • Afslutning af et modul og kursusundervisning,

 • E-vurderinger: e-quizzer; e-casestudier,

 • Gruppe- og individuelle præsentationer,

 • porteføljer; podcasts,

 • Personlig udvikling reflekterende dagbøger; moots og debatter, og

 • Mundtlig præstation i seminarer.

CJAM

Afsluttende års bachelor- og ph.d.-studerende har mulighed for at blive involveret i vores årlige cJAM beskæftigelsesaktivitet. cJAM shakes-up det traditionelle karriere fair format og giver UCLan studerende ansigt til ansigt tid med op til 30 vellykkede industri fagfolk, som alle er kommet til arrangementet med tilbud om værdifulde arbejdsplads muligheder. CJAM-arrangementet består af fire hovedkomponenter:

 • Studerende hører fra keynote industriens højttalere, der deler deres personlige karrierejse og hvordan de kom til hvor de er nu.

 • Industrien Q

 • Uformelle netværksmuligheder i pauser og frokost.

 • Hovedelementet i cJAM er den kæmpe hastighed pitching session. Eleverne har otte minutter af en-til-en-tid til at pitche til udvalgte industri gæster for at prøve at vinde en placering. Studerende kan vælge at pitche en ide, deres grunde til at have en placering hos det pågældende advokatfirma eller at vise deres entusiasme, færdigheder og talent. Umiddelbart efter pitching sættes placeringer på, og arrangementet lukker med alle de vindende elever, der bliver præsenteret med deres placeringskurser.

Muligheder

Du kan tage et væld af muligheder for erhvervserfaring og personlig kompetenceudvikling, for eksempel at deltage i en lang række nationale konkurrencer, forhandlinger og mægling, tilrettelæggelse af praktikophold, mini-pupillage og deltagelse i sommerskoler. Vores elever er værdsat højt af arbejdsgiverne på grund af deres kvalifikationer og profil. De har en imponerende track record for at opnå graduate-level job eller professionelle træningskontrakter.

 • Du har mulighed for at studere eller arbejde i udlandet gennem Erasmus-ordningen eller via internationale udvekslinger og praktikophold, og besøg Europa-Kommissionen i Bruxelles, Europa-Parlamentet og Europa-Kommissionen i Luxembourg.

 • En vellykket gennemførelse af LLB (Hons) giver dig mulighed for at gå videre til det professionelle element i juridisk uddannelse enten som advokat (Legal Practice Course) eller som barrister (Bar Professional Training Course).

 • Yderligere akademisk undersøgelse kan forfølges ved hjælp af en Masters i Law (LLM), eller en ph.d.

I 2018 var der fire cJAM events og i alt 320 placeringer blev tildelt. Alt det gjorde vores elever i stand til at etablere troværdige forbindelser i overensstemmelse med deres karrieremuligheder. For at finde ud af mere om cJAM: Law, se videoen og læs pressemeddelelsen.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • Bachelor of lov (llb)
  • Suva, Fiji
 • LLB (Hons) jura med erhvervsliv med grundforløbsår
  • London, Det Forenede Kongerige
  • Manchester, Det Forenede Kongerige
  • + 1 Mere
 • LLB (Hons) Law
  • Online