Keystone logo
© The University of Milan La Statale
University of Milan

University of Milan

University of Milan

Introduktion

Universitetet i Milano, også kendt som "La Statale", er et hundrede år gammelt, multi-campus, multidisciplinært offentligt universitet i hjertet af Milano, den italienske hovedstad for innovation, kultur og design. La Statale, det største universitet i Lombardiet-regionen, et af de rigeste og mest avancerede distrikter i Europa, er meget godt rangeret, både på nationalt og internationalt niveau, takket være den høje kvalitet af dets undervisning og akademiske forskning. Med sine 8 fakulteter og 2 skoler (Humaniora, School of Exercise and Sports Science, Pharmacy, Medicine, Veterinary Medicine, Law, Political, Economic and Social Sciences, Agricultural and Food Sciences, Science and Technology, School of Language Mediation and Intercultural Communication) La Statale tilbyder 157-graders kurser på bachelor- og kandidatniveau, 36 ph.d.-programmer, 65 postgraduate-skoler og flere erhvervsuddannelser, sommer- og vinterskoler.

Ved at slutte dig til os vil du opleve et ægte internationalt, udfordrende, banebrydende akademisk miljø! La Statale er faktisk det eneste italienske medlem af LERU, et prestigefyldt netværk, der kun efter invitation samler 25 forskningsintensive europæiske universiteter. Det er også et stolt medlem af 4EU+ Alliancen, som har til formål at udvikle et integreret europæisk universitetssystem. I den nærmeste fremtid vil vores videnskabelige fakulteter blive flyttet til MIND (Milano Innovation District) campus, et ambitiøst projekt, der har til formål at tilbyde studerende fra hele verden de mest avancerede, tiltalende og funktionelle infrastrukturer, faciliteter og laboratorier i tæt forbindelse med The Human Technopole labs.

Du skal studere på en moderne urban campus i et stærkt innovationsdrevet økosystem. Internationale studerende er meget velkomne til vores universitet. Vi tilbyder mere end 40 engelskunderviste programmer på alle niveauer (bachelor, master og ph.d.), mere end 20 dobbeltuddannelser, gratis italiensk sprog- og kulturkurser, dedikeret økonomisk støtte og faste gunstige studieafgifter. Slut dig til os og bliv en del af vores spændende fremtid!

Vi glæder os til at se dig i Milano.

Organisation

De personer, bestyrelser og planlægningsdokumenter, der er involveret i akademisk styring: fra rektor til bestyrelsen. Ledelses- og administrationskontorer, biblioteker, institutter, fakulteter og skoler, kulturcentre og institutioner samt universitetsgårde.

 • Styring og strategi
 • Kontorer og faciliteter

Kvalitetssikring

Processerne, personerne og værktøjerne sikrer kvalitet i undervisningen, forskningen og den tredje mission, træningskalenderen.

Forskning

Universitetet i Milano er et førende italiensk universitet for investering i forskningsinfrastruktur og menneskelig kapital: to væsentlige elementer til at tackle de komplekse udfordringer ved viden i en hastigt skiftende social og industriel kontekst.

Som en offentlig institution, der beskæftiger sig med udvikling og fremskridt af viden, har universitetet altid været engageret i forskningsprojekter, der påvirker borgernes livskvalitet. Forskning ved universitetet i Milano udføres for det meste i afdelingerne og de mange specialiserede strukturer, hvilket fremmer skabelsen og væksten af ​​netværk af samarbejde lokalt, nationalt og internationalt.

Videnskabelig aktivitet involverer hele det akademiske samfund fra professorer, forskere, ph.d.-studerende, stipendiatindehavere og stipendiater til studerende, i en ideel søgen efter nye ideer.

Tredje Mission

Ud over sine to nøglefunktioner – videnskabelig forskning og uddannelse – engagerer universitetet sig i Third Mission-aktiviteter, der sigter mod at udbrede kultur , og viden og overføre forskningsresultater uden for det akademiske samfund, dermed bidrage til social og kulturel vækst.

Universitetet har til hensigt at være en økonomisk og kulturel motor for lokalområdet , der fremmer fremskridt og innovation og fremmer dialog og interaktion med borgere, det økonomiske system og offentlige og private institutioner.

I "videnssamfundet" vil vi udnytte vores tværfaglige kompetencer til at skabe synergier og fremme samarbejder og udvekslinger både internt og eksternt.

Campus funktioner

Libraries

Universitetsbibliotekstjenesten (Servizio bibliotecario d'Ateneo, SBA) omfatter 17 biblioteker , hver af dem specialiseret i et af områderne for undervisning og forskning ved University of Milan . De giver adgang til 1.800.000 trykte bøger og over 28.000 tidsskrifter. Derudover giver Det Digitale Bibliotek adgang til 700.000 e-bøger, 140.000 tidsskrifter og omkring 270 databaser.

Brugere kan få adgang til denne rige samling af bøger og dokumenter gennem Minerva , universitetets katalog, der giver dig mulighed for at forespørge på alle samlinger og få adgang til elektroniske ressourcer.
Gennem Minervas personlige område kan læsere sende låneanmodninger, reservere bøger, der i øjeblikket er udlånt, og anmode om fornyelser.

Bibliotekstjenesten giver også adgang til rig dokumentar Arkiver vedrørende personligheder og institutioner fra den akademiske, kultur- og forlagsverden samt universitetets historiske arkiv.

Udover at tilbyde udstyrede lokaler, hvor brugere kan studere, finde tidsskrifter og låne bøger til deres eksamener og forskning, tilbyder universitetsbibliotekerne assistance og bibliografiske informationstjenester . Bibliotekarer kan hjælpe dig med at finde det, du leder efter: Du kan også kontakte dem hjemmefra via onlinetjenesten "Spørg en bibliotekar".

Biblioteker arrangerer også træningssessioner om websøgning og om brugen af online kataloger, databaser, e-bøger og tidsskrifter i det digitale bibliotek.

  Indlæggelser

  Placeringer

  • Milan

   Via Festa del Perdono, 7, 20122, Milan

  Spørgsmål