Keystone logo
Korea National Open University

Korea National Open University

Korea National Open University

Introduktion

Siden åbningen som Koreas første nationale fjernuniversitet i 1972 har Korea National Open University spillet en stærk rolle i videregående uddannelse i Korea som fødested for åben uddannelse i 48 år. Indtil videre har det produceret 730.000 talentfulde mennesker fra alle samfundslag, der spiller en social rolle i generaliseringen af videregående uddannelser, og internationalt betragtes det som et eksemplarisk tilfælde for fjernundervisningskollegier og er blevet målet for benchmarking i lande rundt om i verden .

Baseret på hidtidige præstationer og historie Korea National Open University mod at blive et centrum for deling gennem produktion og udveksling af videnindhold af høj kvalitet startende i 2022, der markerer sit 50-års jubilæum.

KNOU har hurtigt reageret på ændringerne i det interne og eksterne miljø, der forårsagede Corona 19-hændelsen i år, og har åbnet indholdet af vores foredrag for andre universiteter.

Baseret på fjernuddannelsessystemet vil vi ikke kun tjene som en propagator for livslang uddannelse, men også udvikle forskellige programmer for oversøiske koreanere og multikulturelle familier for at udvide kontaktpunktet med det nationale samfund som centrum for koreansk etnisk uddannelse. .

Verden ændrer sig nu til et uberørt informationssamfund, og alt ændrer sig hurtigt. Korea National Open University vil gøre sit bedste for at føre Korea ind i et livslang læringssamfund og samtidig opfylde sit ansvar for at universalisere videregående uddannelse gennem hurtig innovation.

Placeringer

  • Jongno-gu

    Jongno-gu, Sydkorea

    Programmer

    Institutionen tilbyder også:

    Spørgsmål