Keystone logo
KoGuan School of Law, Shanghai Jiao Tong University

KoGuan School of Law, Shanghai Jiao Tong University

KoGuan School of Law, Shanghai Jiao Tong University

Introduktion

Dean's Message

Ved daggry af det 21. århundrede venter Law School ved Shanghai Jiao Tong University straks med at omfavne de hidtil usete udfordringer fra den store ændring i verdensstrukturen samt de vigtige muligheder for synkronisering med systemreformen i Kina.

Vi kender helt klart det hårde arbejde, der kræves for at etablere fundamentet, og vanskeligheden med at overhale de foregående. Vores fakultet og alle studerende med 6 år med at overvinde store vanskeligheder i det banebrydende arbejde og opnå de tilfredsstillende indledende resultater beviste dog, at vi kan realisere det forventede mål om at være "indenlandske førende og international velkendt" i en kortere periode hvis vi bevidst udnytter "fordelene ved latecomeren" til at opnå "spring fremad udvikling". Dette er en drøm, der varer i 110 år og også en forpligtelse til det nye årtusinde.

121836_shanghai-jiao-tong-university-3947435_640.jpg

Når vi ser tilbage på historien, ser vi, at grundlæggerne af vores forgænger - Nanyang Public School, lige fra begyndelsen havde bestemt uddannelsesprincippet som kultivering af de nye ledelsestalenter "Specializing Politics" for at fremme moderniseringen af staten. I den særlige klasse af vestlige studier, der blev oprettet i 1901, blev professor Dr. Cai Yuanpei beskæftiget som hovedinstruktør, underviste i konstitutionisme, international ret og andre kurser. Dette kan kaldes begyndelsen på den moderne juridiske uddannelse i Kina. Fra vores Xuhui-campus trådte fire fremragende alumner på den nationale og endda den internationale arena: Shao Lizi, fredsforhandleren for at bringe en stopper for borgerkrigen i Kina; Wang Chonghui, regeringseliten med høje resultater i loven; Huang Yanpei, den faglige uddannelsesmand, der var med til at realisere dialogen for oprettelsen af landet med langvarig fred og stabilitet gennem demokrati; og Xu Mo, den første kinesiske dommer ved FNs internationale domstol i Haag. De repræsenterede den herlige tradition fra Shanghai Jiao Tong University for "Opbevaring af statens søjler" og leverede de specifikke modeller til forbedring af den fremtidige juridiske uddannelse og forskning.

For at klynge sammen kan fortællingerne fra fortiden danne de interessante sammenfald. Her er en, da Nanyang Public School blev grundlagt i 1896, accepterede Dr. John C. Ferguson, der er uddannet fra Boston University i USA, engagementet som vejleder, der var ansvarlig for designet til skolelokalerne og pensumsystemet. I 2007, da Law School of Shanghai Jiao Tong University foreløbigt kom til at forme og krævede drivkraft til udvikling, donerede Mr. Leo KoGuan, en amerikansk kinesisk iværksætter, generøst midler til at rekonstruere lovopbygningen og forbedre de overordnede betingelser for undervisning og forskning. Denne tilfældighed medfører rige foreninger og følelsen af mission: vores proces fra nu af skal være indbegrebet af vores universitets glanshistorie, være værd for grundlaget for reform til kommunikation af de vestlige og de østlige civilisationer og omfatte interaktion mellem supermagter på begge sider af Stillehavet og udforskning af de nye styringsmetoder inden for rammerne af institutionelle design.

Godkendt af Uddannelsesministeriet blev Law School of Shanghai Jiao Tong University co-opkaldt KoGuan School of Law. Vi kan forudse de muligheder, der skabes os ved ændringen i 2008, det nævnte "første år af frivillige", til begyndelsen af det nye civilsamfund og skabelsen af frøbed, der er nødvendigt for at dyrke statens søjler, der tilpasser sig den nye situation i det 21. århundrede. I henhold til den fremtidige planlægning af universitetet skal juridisk uddannelse og forskning være et prioriteret emne i fremtiden, en vigtig del, der kræves for at opbygge universitet i verdensklasse, og højdepunktet i skoler eller afdelinger i liberal kunst og samfundsvidenskab for "Selektiv forfølgelse af fremragende karakter". For at realisere ovennævnte ædle ambitioner, må vi bruge al vores visdom og gøre de samordnede bestræbelser på at opbygge KoGuan School of Law til at basere på at dyrke de enestående talenter, paladset til at studere institutionens principper og teorierne for retsstatsprincippet forum for dialog med kolleger fra det internationale akademiske samfund. Dette er vores løfte til det nye århundrede.

For at opfylde vores løfte skal vi give et passende plads til vores fakultet til at vise deres evner og opnå personlig udvikling og holde døren åben for både indenlandske og udenlandske talenter. Vi samler et team af førsteklasses juridiske eliter med fælles mål og høje opnåelser, som vil vie sig til juridisk forskning, undervisning og retfærdighed. Her vil vi oprette et nyt samfunds fortolkning, der skal give det nødvendige grundlag for viden til at konsolidere Kinas demokrati og juridiske orden.

Når du vælger KoGuan School of Law, uanset om du er en lærd eller en studerende, har du valgt ekspertise! Vi forventer dig herfra.

KONG Xiangjun (Dean, KoGuan præsiderende professor i ret)

KoGuan School of Law, Shanghai Jiao Tong University","author_url":"","source":""}" alt="137807_Student6.jpg" />

137807_Student6.jpg

Historisk oversigt

I slutningen af det 19. århundrede grundlagde Sheng Xuanhuai og en gruppe af fremsynede mænd Nanyang Public School i Shanghai - forgængeren for Shanghai Jiao Tong University - i den tro, at "den øverste prioritet for at styrke nationen er at dyrke talenter, og for at dyrke talenter, skal vi først køre gode skoler ”. Den 14. december 1920 blev skolen omdøbt til Jiao Tong University.

Juraundervisning på universitetet kan spores tilbage til den specielle politiske læseplan, der tilbydes i perioden Nanyang Public School. Under ledelse af Mr. Cai Yuanpei blev læseplanen indledt i 1901 og omfattede kurser om forfatninger, international offentligret og internationale traktater. Fremtrædende alumner som Xu Mo, Li Shutong (Master Hong Yi) og Wang Chonghui var fra denne klasse. Xu Mo var den første kinesiske dommer i FNs internationale domstol, Li Shutong var den tidligste lærde, der oversatte og introducerede juridiske værker fra Vesten, og Wang Chonghui var den første udenrigsminister for regeringen for Republikken Kina, der underskrev FN-charter som delegeret for den kinesiske regering og blev to gange udnævnt til dommer i FNs internationale domstol.

Historien om Law School of Shanghai Jiao Tong University kan spores tilbage til undervisnings- og forskningsafdelingen for ret, der blev oprettet i 1986. Efter seks års efterforskning blev grunduddannelsen i ret formelt etableret i 1992. Den første gruppe af kandidater i lov blev optaget i 1993 og startede således den moderne historie med erhvervsuddannelse i jura på universitetet. I 1996 blev Law Department oprettet, der erhvervede retten til at give kandidatuddannelser i jura i 1998. Den 8. juni 2002 blev Law School oprettet, og 25 millioner yuan RMB blev øremærket til at gennemføre den første byggefase. Law School indgik således i en periode med hurtig udvikling.

Den 31. juli 2007 donerede Leo KoGuan-stiftelsen i USA generøst USD 30 millioner til Law School for at opføre en lovbygning på universitetets Xuhui-campus, engagere berømte professorer i jura, bygge et akademisk brand og dyrke talenter til styrer landet og underviser den næste generation af lovmajorer. Den 20. september 2008 har Law School of Shanghai Jiao Tong University omdøbt "Leo KoGuan School of Law Shanghai Jiao Tong University" for at mindes Leo KoGuan-stiftelsens storslåede handling. Siden 2012 er vores skole blevet placeret som de 100 bedste advokatskoler af QS World University Rankings i tre på hinanden følgende år. I øjeblikket inkluderer internationale programmer på KoGuan School of Law SJD-programmet, LL.M. Program og sommerprogrammer i kinesisk lov, besøgende-studerende / studerende og studenterudvekslingsprogrammer.

KoGuan School of Law, Shanghai Jiao Tong University","author_url":"","source":""}" alt="137808_Student7.jpg" />

137808_Student7.jpg

For mere information: href = "http://en.law.sjtu.edu.cn/

Placeringer

  • Shanghai

    KoGuan Law School Shanghai Jiao Tong University 800 Dong Chuan Road Minhang District, Shanghai, 200240, Shanghai

    Spørgsmål