Keystone logo
Jean Moulin Lyon 3 University LL.M i international og europæisk erhvervsret
Jean Moulin Lyon 3 University

LL.M i international og europæisk erhvervsret

Lyon, Frankrig

1 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Sep 2024

EUR 10.000 / per year

På campus

Introduktion

Mål for programmet

Master 2 LL.M i international og europæisk erhvervsret-program fra Det Juridiske Fakultet Lyon 3 giver de studerende mulighed for at uddybe deres viden om europæisk og international erhvervsret. Kurserne, der udelukkende undervises på engelsk af akademikere og praktikere, opfylder fuldt ud kravene til internationale advokaters praksis.

Dette program finder udelukkende sted i Lyon, Frankrig, i løbet af et akademisk år, og dets succes er sanktioneret af en fransk national master 2-grad, der udstedes til den studerende efter at have bestået eksamenerne med succes.

Dette program giver højt kvalificerede og intellektuelt fremragende studerende mulighed for at forfølge deres juridiske studier på et avanceret niveau i et udfordrende, men støttende miljø.

Dette program søger at:

 • Uddybe elevernes kendskab til jura på nationalt, europæisk og internationalt niveau og dermed give eleverne værktøjerne til at arbejde mere effektivt i en global sammenhæng;
 • Udvikle de studerendes personlige og faglige kompetencer, så de studerende bliver i stand til at integrere sig i advokatvirksomhed ved at:
 • Forbedring af retsmedicinske og kritiske juridiske færdigheder gennem sagsanalyse og lovgivningsmæssig evaluering
 • Tilskyndelse til uafhængig læsning og forskning ved hjælp af traditionelle ressourcer og internetressourcer
 • Vejledning af studerende i at anvende juridiske begreber til virkelige situationer, ved hjælp af juridisk sagsanalyse og problemløsning
 • Fremme teamarbejde og offentlige taler
 • Fokus på praktiske juridiske færdigheder, herunder udarbejdelse, fortalervirksomhed, forhandling og kommunikation
 • Træning af studerende i at præsentere komplekse ideer og argumenter, der involverer de juridiske områder, der studeres, skriftligt og mundtligt
 • At opmuntre eleverne til at bruge kontekstuel og kritisk tænkning

Adgang

Master 2 LL.M i international og europæisk erhvervsret er åben for studerende, der har en juridisk grad med en høj akademisk status fra et akkrediteret universitet, eller som er blevet optaget til at praktisere jura.

For at være berettiget til at ansøge skal den studerende:

Har en baggrund i jura

 1. Besidder en juridisk grad (240 ECTS) med en høj akademisk status fra et akkrediteret universitet; eller
 2. Er blevet optaget som advokatvirksomhed; eller
 3. Har opnået enten Common Professional Examination of England and Wales med gode resultater, forudsat at kandidaten også har opnået mindst en anden klasse fra et akkrediteret universitet; eller
 4. Har en anden grad (240 ECTS) i en anden disciplin end jura med mindst anden klasses udmærkelser eller en kvalifikation af tilsvarende standard fra et akkrediteret universitet, og forudsat at Law Schools Admissions Committee er overbevist om, at på grund af kandidatens baggrund, erfaring og faglige kvalifikationer , hvis nogen, kandidaten er egnet til at følge programmet

Besidder et indgående kendskab til det engelske sprog

Ansøgere, der ikke er fra et engelsktalende land, kan opfylde de engelske sprogkrav på en række forskellige måder:

Opfyldelse af Law Schools TOEFL- eller IELTS-krav i en test taget højst 24 måneder før ansøgningsdatoen:

 • IELTS
  • IELTS samlet båndscore på 6,5, med ikke mindre end 6,0 i enhver komponent
 • TOEFL
  • Papirbaseret TOEFL: 585 med en minimumscore på 4,5 i testen af skriftlig engelsk
  • Computerbaseret TOEFL: 240 plus en score på 4,5 i essayskrivningskomponenten
  • Internetbaseret TOEFL: 85
 • CAMBRIDGE CERTIFIKAT
  • Cambridge Certificate of Proficiency i engelsk: Grade C minimum
  • Cambridge CAE: Grade A, Grade B eller C med en score på minimum 70/100

Dine originale eller bekræftede kopier TOEFL; IELTS- eller Cambridge-testrapportformular skal inkluderes i din ansøgning

Tilfredsstillende gennemførelse af sekundære eller bachelorstudier i et land, hvor engelsk er det officielle sprog (ansøgere fra lande med mere end ét officielt sprog kan være forpligtet til at opfylde TOEFL- eller IELTS-krav).

Tilfredsstillende gennemførelse af mindst et af de sidste to år af bachelorstudier (inden for perioden på fem år før ansøgningsdatoen) i et godkendt program med engelsk som undervisnings- og bedømmelsesmedie.

Du skal give en formel rådgivning fra institutionen til støtte for din påstand om, at du har opfyldt dette krav.

Jurastudiet kan efter eget skøn kræve en telefonsamtale med kandidaten

Fakta og tal

Master 2 LL.M i international og europæisk erhvervsret ved UJM Lyon 3:

 • 1 akademisk år fuldstændigt undervist på engelsk
 • 2 semestre : midten af september til midten af december og midten af januar til midten af april
 • 45 elever om året
 • 22 professorer og praktikere fra hele verden
 • 21 specialiserede jurakurser om året
 • 12 forskellige oprindelseslande for 2019 – 2020's studerende

Studieliv

Lyon er et europæisk storbyområde med en menneskelig skala og er ofte nævnt blandt de byer i Frankrig og Europa, der har den bedste livskvalitet. Opført som verdensarv af UNESCO, det kombinerer subtilt et attraktivt levemiljø og økonomisk dynamik.

God mad, underholdning, kultur... Lyon-folk nyder livets simple fornøjelser! Lyons gastronomi skiller sig ud med 15 Michelin-stjerne-virksomheder i Lyon og dets omgivelser. De berømte "bouchons" (traditionelle Lyon-restauranter), såvel som de mange andre restauranter, som byen tilbyder, vil glæde alle gourmeter!

Lyon er vært for førende kunstneriske begivenheder, der holder nætterne livlige. Hver sæson byder på en begivenhed med talenter fra alle steder i verden. I foråret, Les Nuits Sonores, en stadig mere berømt indie og elektronisk musikfestival. Sommernætter betyder udendørs koncerter med jazzfestivalen Jazz à Vienne og les Nuits de Fourvière. I efteråret kan du nyde kunstneroptrædener på Biennial Festivals of Dance and Contemporary Art. Vinteren byder på et kunstnerisk og teknologisk mesterværk: la Fête des Lumières (Festival of Lights).

Med sin rige arv byder Lyon på adskillige steder, hvor kulturen har ærespladsen for sine beboere: Operahuset, Museet for Samtidskunst, Gadagne-museet for verdensdukker, det gallo-romerske museum, museet for fin kunst, centret for Modstandens og deportationens historie, Auditoriet, Maison de la Danse ... sammen med omkring tyve teatre!

For sportsfans har Lyon højt placerede hold i de mest fremtrædende holdsportsgrene: Olympique Lyonnais for fodbold, ASVEL for basketball, LOU for rugby...

Desuden er Lyon et ideelt udgangspunkt for at rejse til skisportssteder, det sydlige Frankrig (Provence, Côte d'Azur), Paris (to timer i TGV) og europæiske lande som f.eks. Italien, Schweiz og Spanien.

Indlæggelser

Om skolen

Spørgsmål