Keystone logo
International Business College (Fort Wayne) Diplom i Paralegal
International Business College (Fort Wayne)

Diplom i Paralegal

Fort Wayne, USA

0 Months

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Paralegals øger effektiviteten af et advokatfirma ved at udføre forskellige udfordrende juridiske opgaver under en licenseret advokats tilsyn. Paralegals gennemfører ofte vidneinterviews, udarbejder juridiske dokumenter, udfører juridisk forskning og kommunikerer direkte med klienter. Paralegals er også uddannet til at hjælpe advokater, når de forbereder sig på høringer, gennemfører retssager og forhandler forlig.

International Business College tilbyder en 16-måneders Associate of Applied Science-grad. De fleste af dine klasser er specifikke for at forberede dig på en vellykket advokatfuldmægtig karriere. Du kan opgradere hurtigt og begynde at arbejde!

Programmet inkluderer også et 8-ugers praktikophold, hvor du kan øve dig på de færdigheder, du har erhvervet, og skabe brancheforbindelser.

For at udmærke sig på det juridiske område skal advokatfirmaer have øje for detaljer, være dygtige arrangører og arbejde godt på et team. I løbet af 16-måneders advokatfuldmægtigsprogram ved International Business College kan du lære vigtige færdigheder og studere mange juridiske indholdsområder, herunder:

Strafferet, familie- og erstatningsret

Procedurer for civile retssager

Fast ejendomstransaktioner

Retlig etik

16-måneders Associate of Applied Science-uddannelsen er designet, så du bruger det meste af din tid på at lære færdigheder direkte relateret til din karriere i den juridiske verden. Du kan også tilbringe 8 uger i et praktikophold, hvor du kan øve det, du har lært, og opleve at arbejde i juridiske omgivelser.

Vores advokatfaglige fakultet ved International Business College har arbejdet inden for det juridiske område og kan bringe deres juridiske erfaring ind i klasseværelset. Vores mindre klasser gør det lettere for dig at få en-til-en opmærksomhed.

Under paralegal-programmet får du også mulighed for at gennemføre et praktikophold. Dette er en fantastisk måde at polere dine færdigheder på og forbedre dine fremtidige jobmuligheder.

Som studerende i vores Paralegal-program kan du lære om: Juridisk terminologi, Juridiske forskningsevner, Retssagsprocedurer, Kontrakt, Ejendomsret, Ejendomsplanlægning, Familieret, Straffelov, Civilretlige sager.

Som kandidat fra International Business College Paralegal kan vores karriere placeringsafdeling hjælpe dig med at starte din karriere ved at finde det rigtige job! Vores karrierehjælp begynder inden eksamen. Du vil tage kurser, der forbereder dig til din jobsøgning ved at genoptage skrivning og interviewøvelse. En placeringsrådgiver vil arbejde med dig en efter en i hele din jobsøgning, og vores forpligtelse over for dig slutter ikke der. Alumni er velkomne til at vende tilbage og bruge vores karriereplaceringstjenester gennem hele deres karriere.

International Business College Paralegal kandidater kan arbejde for:

Private advokatkontorer

Juridiske serviceorganisationer

Banker

Store og små virksomheder

Realty kontorer

Pantselskaber

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • LLB (Hons) Law with Criminology
  • London, Det Forenede Kongerige
  • Manchester, Det Forenede Kongerige
  • + 2 Mere
 • Bachelor of lov (llb)
  • Suva, Fiji
 • LLB (Hons) jura med erhvervsliv med grundforløbsår
  • London, Det Forenede Kongerige
  • Manchester, Det Forenede Kongerige
  • + 1 Mere